Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Има ли некој да ми прави малку друштво леле сите се шетаат надвор,а јас и малата дома во карантин, ајде,ајде може сепак има некој за кафе,а ако не трчам да си пуштам малку музика и да уживам
Ајде подароците за Елена оставајте ги на оваа масичка и сите веднаш на подиум има да играме денес се слави и тоа не обично славење славиме за роденденот на Елена, ајде следете го едноставното правило, цел ден насмевка на лицето, позитивни и ведри мисли, како што Елена постојано ни дава, и играме се забавуваме, пиење е дозволено без ограничување.... Ајде пуштете го најгласно нашето радио, забавата почнува... СРЕКЕН РОДЕНДЕН Елена!
па за голема раснам од ден на ден,мислам ....фала на сите убави желби,еве ве поканувам сите вечер да ми дојдете во барот на роденден,мое ќе биде задоволството да бидеме во што поголем број ќе има и торта,секако
Eve Eli i od mene čestitki za rodendenot,da si mi živa i zdrava,da si stalno vesela i srekna i što pomalku da se nerviraš.I da znaeš deka te mnogu sakam.
Додека јас тука ја подготвувам масата,да биде побогата нели сите сакаме да си ручкаме,ќе тркнам на секунда до рингераја радио да ви пуштам за почеток нешто за рекласирање,како подготовка за журката,ако ми дојдете,ако не сама ќе се журкам
Таман си помислив сите ме откачија и јас чекајќи ги гостите се најадов еве и моите уште од работа не дошле па да замезиме нешто,онака колку да се одбележи
Не е важно,сепак ништо од журката,јас си се најадов,мислам ќе пуклнам сега едно пивце,и на спиење,утре е нов ден,па ќе си најдеме некоја нова причина за радост и дружење,поздравче Добра ноќ,убаво сонувајте!!!