|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Кафе бар "Рингераја"
8.5.2009 20:59:57   
mami
ме чека уште еден викенд, дома соuser posted image  дајте ве молам..позитивни мисли и мноооогуууууу пиење..ке ми требаuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 8.5.2009 21:01:23 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 326
   RE: Кафе бар "Рингераја"
8.5.2009 21:30:09   
Julie1
mammy пола ден во парк прошетки со Лука и маж ти останатот време со нас во баров, на user posted image  дај и да чисти, пере и готви кажи и дека ти ништо не знаеш од тоа, вечер некое изненадување со саканиот и ете помина супер викенд...

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 327
11.5.2009 8:14:36   
mami
Елена, бидејќи само јас и ти утрово сме толку рано станатиuser posted image ајде на user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 328
11.5.2009 8:59:02   
Еца
Мами, фала на кафето,супер ми дојдеuser posted image да не речеш дека си ми направила кафе,а јас не сум го испила. Сега ти уживај,а јас излегувам имам некои обврски,но брзо ќе се вратамuser posted image Чекај само после кафето избери сакаш  user posted image или  user posted image   јас и двете веќе ги мавнавuser posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 329
11.5.2009 9:03:22   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image јас одгледувам посебна љубов кон чоколадите, така да прво тоа ке си го земамuser posted image user posted image user posted image user posted image се слушаме подоцна

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 330
13.5.2009 8:27:48   
Еца
Луѓе а да се напиеме по нешто вака убаво друштво греота само да се бркаме по форумот user posted image и на сите останати
user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 331
13.5.2009 8:43:08   
mami
ајде нека е добро утрото и денот најтополuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 332
13.5.2009 8:49:13   
mis.
Добро утро на сите и убав ден на сите рингарајковци.денот ќе биде убав па искористетего за убави нешта.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 333
13.5.2009 8:57:47   
Еца
user posted image user posted image user posted image мами и мис со што да ве послужам?user posted image немојте да бидете скромни слободно кажате си што сакате?user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 334
13.5.2009 9:24:22   
mis.
Па Елена за мене може еден природрн тазе цеден сок од портокал.Да се освезам со една витаминска бомба.А може и едно капучино со вкус на чоколадо.user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 335
13.5.2009 9:37:06   
Еца
Еве Миз  user posted image   капучиното со вкус на чоколадо и цеден сок од црвен потрокал  user posted image   се надевам не е проблем user posted image  

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 336
13.5.2009 9:43:30   
mami
сакам чоколадна торта на три спрата со црешка одозгораuser posted image user posted image user posted image и некоја витаминска бомба за пиење user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 337
13.5.2009 9:50:40   
Еца
Мами не е онаква каква што нарача, ама се надевам нема да ја одбиеш....мислам ако не ти ја фаќа око,ќе се најде некој кој ќе ја посакаuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 338
13.5.2009 9:52:58   
mis.
Не е проблем Елена даш што даш.Ама добро ми дојде вака рано.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 339
13.5.2009 9:55:14   
mami
супер е!!! инаку јас таа чоколадната си ја добив пред две години за роденден од сегашниот ми мажuser posted image му ја дупнав главата со торта на три спрата и замислете на роденденот ми ја донесе..беше огромна и милото немало цреши во април па се потрудил и ми купил гриоте бомбончиња па ги сечел и ги имаше наредено на цела торта...и како после да не го сакашuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 340
13.5.2009 9:56:12   
mis.
Може и за мене едно парче?user posted image Леле може ли некој да не ја посакува.мами овој барот на сите желбите веднаш ни ги остварува мора и бакшиш да оставиме сега.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 341
13.5.2009 10:12:43   
mami
е да..дека мора мора..еве јас одма оставам...и воедно ја користам оваа прилика да ги поздравам мама и тато и дада и сите што ме гледаат и
    user posted image
леле морав ова од секогаш ми било смешно...а и дајте помош со тортата нема да можам сама

< Поракaта ја уредил Elena -- 13.5.2009 11:05:20 >

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 342
15.5.2009 21:37:30   
Julie1
Еленче, одамна не сме се напиле заедно нешто во баров Рингераја. Вака петок вечер баш убаво ке ми дојде дружење со тебе. Уште една витаминска бомба може? Свеж сок со микс од многу овошја молам за мене и Елена... Повели Елена ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 343
16.5.2009 17:13:17   
Julie1
Agnes77 долго време те немаше, ни недостасуваше. Очекуваме оправдание user posted image user posted image user posted image

Ајде на македонско кафе user posted image user posted image user posted image  во баров!

Непосредна врска до пораките: 344
16.5.2009 17:23:20   
agnes77
Evo mene, ja sam se danas nakon 3 dana vratila iz Subotice (Srbija). Bio je to službeni put i ja još nikada nisam bila u Srbiji. Meni je bilo jako lepo i vruče. Puna sam utisaka, nešto sam vežbala srbski i dobro sam komunicirala. Jedla sam burek, pila sam pivo Jelen, vidjela sam puno auta marke zastavauser posted image , tako da stvarno bilo je interesantno. A kad je zaigrala muzika, bilo je  veselouser posted image .

Ma priznajem, da ste mi sve forumašice puno nedostajaleuser posted image

Непосредна врска до пораките: 345
16.5.2009 17:30:09   
Еца
Јуле и Агнес многу поздрав од мене!Ќе пиеме ли по едно пиво?user posted image Јас имам гости ама ќе се напијам едно од нога не е проблем,кога друштвото е супер, се е дозволено.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 346
16.5.2009 17:37:41   
Julie1
Секако јас сум за едно Лашко!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 347
16.5.2009 17:42:46   
agnes77
Ma nisam znala, da držite Laško. Da nazdravimouser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 348
17.5.2009 13:51:56   
Боцко
anges,
se enega prosim, ampak temnega, ce mi je bolj vsec
user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 349
17.5.2009 21:28:25   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: BadBaby

anges,
se enega prosim, ampak temnega, ce mi je bolj vsec
user posted image

user posted image dobiš temnegauser posted image

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

***MILA ili MARIJA***
***BeBe***

MILA* (53%)

MARIJA* (47%)

Број на сите гласови: 154

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!