|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
25.6.2013 11:49:41   
rina13
И јас сакам да видам некоја слика Гарденија.Честитки и од мене, ќе си земам и кафе.Анаана ај со среќа климата,да се ладите и со лесно да си работитеuser posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 1476
25.6.2013 12:02:13   
anaana
za doma da kupev klima nemase vaka da se raduvam :)))
pred nekoja godina isto celo leto nemavme klimi, bidejki se selevme od eden sprat na drug pa nemase na toj sprat voopsto montirano klimi po kancelariite. mislam deka se zbudalevme...
pocnaa kompjuteri da se rasipuvaat, pa koga se javi potreba za servis na kompjuterite - neli toa kosta pari- togas se resija deka e potrebno da imame klima... i taka nekako narednata godina ni stavija...
samo sto gi stavija, se resija da ne preselat vo druga zgrada, kaj sto sme sega, i eve i vo zgradava ova leto pocnavme bez klima... ama sega se nadevam deka ke si raboti normalno

nekako ne se pogoduvame so sistemov na ladenje :)))

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1477
25.6.2013 12:14:29   
vezilka RR
Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај? user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1478
25.6.2013 12:17:24   
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

те видов,убаа си многуу..А што бида со косата ? Сакаше нешто собрано? Многу си убава,нежна user posted image

Па позади ми е собрана ама не цела како пунџа,така ми беше со прамења испофаќани, инаку ми е многу подолга косата,ама не се гледа баш убаво на сликитеuser posted image
И благодарам на сите за честитките

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1479
25.6.2013 12:24:28   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај?

hmmm, ke ne preselat pak, prasanje e samo na vreme... :)))

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1480
25.6.2013 18:10:36   
miana
Жени,што правите?
Мене многу ми се одмара,ама нема user posted image
Си гледам - Дора истражува,си читкам по нетов,па си викам -ај да видам што прават РР-ки.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1481
25.6.2013 20:30:31   
МамаАна
Здраво и од мене!!!! Ајде прво да прашам кој е за кафе

user posted image

Подолго време ме немаше,но оправдано, имавме преселување,па немавме интернет,е сега сум тука и мислам дека ке имам доволно време за да ве дружам. Сега за сега да се напиеме кафе и пополека сите да ве запознам. Поздрав!!!

Непосредна врска до пораките: 1482
25.6.2013 20:51:10   
Felly RR
Фала на кафенцето МамаАна, ние сега се вративме од шетање.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот МамаАна)
Непосредна врска до пораките: 1483
25.6.2013 21:30:02   
deluxe
Добра вечер и од мене!! за кафенце не сум расположена ми го расипува сонотuser posted image user posted image ќе се напијам сокче ако ме почестите или нешто благичко(не сум на диетаuser posted image ) да си ја вратам килажата малку забегав ,лето иди а многу во минус влегов со килограмите,така да сега сум строго на нездрава хранаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1484
25.6.2013 21:51:26   
Bethany
Делукс, еве ти бирај, сакаш природно, сакаш неприродно user posted image
user posted image
user posted image

а блазе си ти, сите кукат да смршат , лето иде, ти сакаш да се здебелиш user posted image

Ај денов... ко жив мртовец бев... се влечев, ми се спиеше ужасно, мислам притисокот ми се спушти толку ништо не помагаше, дојде вечер, јас се разбудив .. се обратно user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1485
25.6.2013 22:45:50   
mosa
kaj ste be zenicki,sto pravite vecerva.Jas nekako se cuvstvuvam mnogu ubavo,se cuvstvuvam mnogu ubavo,za 1 godina postaro.Od vcera veke polni 26 godini i me drzi ubavoto raspolozenie.Pa se cuvstvuvam fino,bas sum si raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1486
25.6.2013 23:14:26   
sandriana RR
mosa нека ти е среќен роденденот тогаш user posted image
Што се 26 год., во споредба со 30 и нешто ситно-треба ко баба да се осеќам user posted image
И ние бевме малку на гости, заспав дете, завршија и "игри без граници" user posted image , па може и да си легнеме сега user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 1487
26.6.2013 0:01:58   
mosa
ti blagodaram sandriana
I taman rabotada se cuvstvuvas ko baba.
Koga bev pomala majka mi koga ke mi kazese deka ima 30,ili 32,33,mi zvucea mnogu i si mislev kojznae kolku se toa.
sega mm ima tocno 30 ,nabrzo ke polni31, i sega gledamk olku vsusnost ne se mnogu tie godini.
A majkam ipa k oma 50 i dendenes veli jas ne sum stara se cuvstvuvam ko devojce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1488
26.6.2013 8:06:26   
Malecka23
Добро утро женски како сте?Јас сум со 24ч неспиење па во мод сум на хиперактивностuser posted image Затоа ајде частам кафенцеuser posted image
Моса среќен роденден со малку закаснување.

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 1489
26.6.2013 9:13:55   
miana
Здраво и од мене мамички... Како сте денес?

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1490
26.6.2013 9:25:23   
Felly RR
Срееќен роденден, маса!!!
user posted image

Малечка23, е сега те чека период на трчкање и хиперактивност user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1491
26.6.2013 9:36:43   
AneLav RR
Добро утро мајки, овие денови со вас го пијам кафенцето додека децата седат умни во столчињата...
Ај частенка едно кафе кој сака да ме дружи..
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 26.6.2013 9:39:03 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1492
26.6.2013 9:40:19   
Felly RR
Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
user posted image
Имајте убав ден!!!user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2013 9:56:55 >

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1493
26.6.2013 9:46:52   
Bethany
Добро утро!
АнеЛав јас ќе си се послужам од кафето, а Фели твоето благичко го нема, се скрило user posted image

Моса, среќен роденден user posted image user posted image

Денес сум наспана, многу убаво, свежо беше за спиење, сега одам доручек да правам за мене и мм.
Убав ден на сите и од мене user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1494
26.6.2013 9:58:18   
Felly RR
Е па не е лесно да се направат вакви благи user posted image Ама со цело срце ги направив за вас. Уживајте во денов!user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1495
26.6.2013 10:01:31   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
user posted image
Имајте убав ден!!!user posted image

Ммммм.... Колку се убави ,јас веќе си изедов неколкуuser posted image user posted image
Која разлика на температури е времево?Надвор е ладно,а пред 2-3 дена беше пекол, и ете сега одма носот ќе почне да тече.Уфф само што оздравивме....user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1496
26.6.2013 10:11:37   
miana
Времево богами - депресија,нит ми се работи,нит ми се живее денес..Утрово керками ми вика - мамо денес е зима? user posted image
Од една страна убаво - се разладивме малце,ама па барем малку сонце да огрееше,да не насмее user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1497
26.6.2013 10:23:42   
Melanija RR
mosa среќен роденден user posted image желбите да ти се исполнат user posted image
Јас за денес обврски завршив,ручек од вчера и сега ќе уживам,таман време за да ја гледам последната епизода од 3 сезона на Величествениотuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1498
26.6.2013 11:00:21   
AneLav RR
Времево е супер за спиење ама децава да знаеја да поспијат малку, добри сме сабајле во 7:30 станаа па се проврткавме во кревет до кај 8ч некако.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1499
26.6.2013 13:07:44   
Andriance

Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.6.2013 9:37:21 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali gi podrzuvate sekogas vasite deca vo nivniot izbor?

Da (40%)

Ne (0%)

Ponekogas (60%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!