|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
27.6.2013 9:44:16   
Mihaela 2010
Eve sega gledav narednive 5 dena do 28 stepeniuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1526
27.6.2013 9:59:31   
Tanjat7880
Mihaela ma,gledaF i jas i mi se stemni,pa jas treba odmor da teram i optimalno bi bilo da e 32-35 stepeni....ama ke bide pa leto e,neli?!
Toa kafeto i za mene oti eve go krknaf burekot pa sega treba red da se zapazi!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1527
27.6.2013 10:04:47   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Добро утро и од мене, Бога ми и јас се наспав , дечињава спиеја до 8:30 , секој ден нека е вакаuser posted image
user posted image
Еве едно големо кафенце и од менеuser posted image

Ah, ova soljava ke mi treba samo za mene. Dajte da se osvestam, pa ke pravam jas posle za site drugi...
Nego gledal li nekoj prognoza? Ke se zadrzi li vakvo vremevo? Site kukate ama mene bas mi odgovara za da sedam po cel den na plaza, da ne mora da se pribirame vo soba... vo sabota ideme za Grcka...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1528
27.6.2013 10:06:37   
Malecka23
Добро утро и од мене.Веќе го испив моето 10то кафенце и започната 2кутија цигариuser posted image .М е невозможна 48ч сум будна не сака да спие само нешто плаче изведува во кревет не знам дали кај др деца е така или само моево е нешто посебно.Така да давајте нешто екстра стронг

Непосредна врска до пораките: 1529
27.6.2013 10:10:18   
Палешка РР
Така е TanjaT, за се си има ред..кафе, па појадок, па пак кафе user posted image

Инаку биоритамот ќе се наруши.
Убав ден жени и од мене

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1530
27.6.2013 10:16:27   
miana
Kaj ste be zeni,site barate kafe,ama jas ne vi nudam- ne smeam,ke me karaat,samo ke se gagam od vas i jas ke si pivnuvam. user posted image
Malecka23,ova i e faza na kerkati i kerkami si ima takvi nekoi denovi,ama pominuvaat,ke se izmori pa koga ke zaspie,nema da mozes da ja razbudis i rasonis,kako vo zimski son. A
Aj dobar vi den na site od mene user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1531
27.6.2013 10:26:09   
Yummy Mammy
De miana ama si se raskokala uste otsabajle user posted image user posted image

Malecka23, edno bedoksince i za tebe i za nea, i dvete u koma da pospiete malku user posted image dodusa tebe dupla doza user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1532
27.6.2013 10:32:23   
AneLav RR
Изгледа е краткотрајно ваквото време, до крајот на неделата, а после тоа пак пеколи. Јас сум летно дете и многу сакам да е топло, ладново ми смета ама децата барем спијат подолго.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1533
27.6.2013 10:33:53   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Mihaela ma,gledaF i jas i mi se stemni,pa jas treba odmor da teram i optimalno bi bilo da e 32-35 stepeni....ama ke bide pa leto e,neli?!
Toa kafeto i za mene oti eve go krknaf burekot pa sega treba red da se zapazi!

hehe jas deka rintam do kraj na avgust pa mu se raduvam na vremencevo
Ajde ako idete na more tamo e super vremenceto ne mu se sekiraj

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1534
27.6.2013 10:51:30   
AnnaMolly RR
Женичкииииииииии, што правите? Ние сме вечер на роденден кај симпатијата на Филип, кутриот многу е возбуден цел ден прашувал кога ќе одиме :)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1535
27.6.2013 11:05:17   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Женичкииииииииии, што правите? Ние сме вечер на роденден кај симпатијата на Филип, кутриот многу е возбуден цел ден прашувал кога ќе одиме :)

Ejj bash ja razbiram ovaa vozbuda,ja pominavme i ne e sega ne mi teknuva koj beshe povozbuden dali ON  li JAS!!!
Kako i da e ubav pomin  na dvajcata!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1536
27.6.2013 11:07:36   
Bethany
Жени мили, добро утро, всушност добар ден.
Јами Мами и ние веќе во сабота сабајле планираме да сме сместени таму. Па сабајле барав временска прогноза и за таму, се до 29 степени, се испонервирав малку од сабајле, ама си викам, белки за таму тоа ќе е супер, да не се пржиме на сонцето.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Ah, ova soljava ke mi treba samo za mene. Dajte da se osvestam, pa ke pravam jas posle za site drugi...
Nego gledal li nekoj prognoza? Ke se zadrzi li vakvo vremevo? Site kukate ama mene bas mi odgovara za da sedam po cel den na plaza, da ne mora da se pribirame vo soba... vo sabota ideme za Grcka...

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1537
27.6.2013 11:09:52   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Ахх, симпатија дечкото има user posted image И до таму ли стасавте, браво. user posted image
Убав помин на двајцата.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1538
27.6.2013 11:23:04   
Yummy Mammy
Da be super e ova vreme za na plaza, po cel den mozes da se tegnes od edna na druga lezalka bez da se grizis dal te pece ili ne. Vodata sekako e topla veke. Samo da ne vrne...

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Жени мили, добро утро, всушност добар ден.
Јами Мами и ние веќе во сабота сабајле планираме да сме сместени таму. Па сабајле барав временска прогноза и за таму, се до 29 степени, се испонервирав малку од сабајле, ама си викам, белки за таму тоа ќе е супер, да не се пржиме на сонцето.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1539
27.6.2013 11:30:53   
Bethany

Da be super e ova vreme za na plaza, po cel den mozes da se tegnes od edna na druga lezalka bez da se grizis dal te pece ili ne. Vodata sekako e topla veke. Samo da ne vrne...

Јас тоа што гледав, за првиот крак додуша, е сончево ама пониски температури, можеби еден -два дена за наредни денови стои дека ќе е облачно и со краткотрајни дождови, па и лично не сакам печење на сонцето, сакам пред се на син ми да му биде пријатно, да може да се шлапка, па и јас со него. user posted image
Убаво и вие да се поминете user posted image

Непосредна врска до пораките: 1540
27.6.2013 11:56:57   
AneLav RR
Срцка, море си е море, и навечер бура да фати и да врне другиот ден е супер. А за првите денови на плажа ви одговара да не е многу жешко да фатите некаква подлога, после само да и поцрнете.

Непосредна врска до пораките: 1541
27.6.2013 12:04:02   
Yummy Mammy
Posleden pat koga bev trudna na plaza, site me gledaa popreku, kao sto bara ovaa tuka na soncevo, neka ide u soba neka odmara. Dodusa taa godina vo Turska bevme, pa moze zatoa user posted image Ako sum trudna ne sum bolna...

Непосредна врска до пораките: 1542
27.6.2013 12:17:54   
AneLav RR
Извини јас не знаев дека си трудна, со лесно. Кој месец си?

Непосредна врска до пораките: 1543
27.6.2013 12:19:44   
Yummy Mammy
Ne be nema veze, gledas ni jas sama sebe ne se klasificiram vo trudnici user posted image funkcioniram isto kako i sekoj drug na plaza, samo malku pobavno user posted image
Inace, 24-25 nedela

Непосредна врска до пораките: 1544
27.6.2013 12:26:00   
AneLav RR
Супер,со лесно. А имаш уште едно детенце? Доста храбро ако имаш бидејќи јас со двеве не би се наканила сега да идам на одмор, затоа што тоа ќе ми биде замор, здравје до година..user posted image

Непосредна врска до пораките: 1545
27.6.2013 12:27:46   
Yummy Mammy
Doma imam uste dve srcka, ova na pat e tretoto user posted image

A go gledavte ova malovo? http://www.youtube.com/watch?v=zqxqWQNA37I&feature=player_embedded

Непосредна врска до пораките: 1546
27.6.2013 12:35:59   
AneLav RR
Алал да ти е многу си храбра или имаш голема помош. Јас се изнамачив со овие моиве(а не се лоши бебиња) ама дека сама ги растам, со помош од мм попладне, се разбира ,душата ми излезе и не ми се мрда да не им се поремети и овој ред што го имаме фатено, каков таков.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1547
27.6.2013 14:22:16   
Bethany
Хаха, малово е закон, подобро плива од мене user posted image

Што е ово луѓе? Јас се смрзнав! user posted image

Ајде послужете се со витаминско сокче.

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1548
27.6.2013 14:25:05   
Палешка РР
УУууааааааааааааауууу колку добро изгледа!
Фала Бетани брзо си земам едно дури не ме претркал некој user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1549
27.6.2013 21:58:27   
miana
Кај сте мамички..Ве нема,времево ве успа а?

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe ime e poubavo?
lukas

prvoto ili vtoroto?

Megi (70%)

Hani (30%)

Број на сите гласови: 89

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!