|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
1.7.2013 10:18:22   
sandriana RR
Добро утро девојки!
Сите за работа фатени понеделнички, па нема кафиња од сабајле, а? user posted image
И мене ми летна викендов за секунда, и сега пак Јово на ново, цела недела user posted image
Ајде, имајте сите убав ден, и секако, убава недела user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1601
1.7.2013 10:55:32   
Melanija RR
Сме закасниле со кафе и појадок

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1602
1.7.2013 11:00:43   
miana
Уф уф,фала ти Меланија..Јас од денес почнувам со рестрикција со храна и со третмани за слабеење user posted image
Пријатен ден на сите

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1603
1.7.2013 11:02:21   
vezilka RR
Фала за појадокот и кафето. ЈАс некако опачки ми тргна денов, ниту сум јадена, а уште пострашно, ниту сум кафе пиена. Ама како влегов у канцеларија ги затекнав колешките како подзачисстуваат (демек гнасна била канцеларијата) па им се придружив, и еве сега седнувам.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1604
1.7.2013 11:20:39   
Еки82
Здраво и од мене, јас се решив да јадам мусли со млеко сабајлево, наполнив тоа чинијата навикната од корнфлекси а ова дупло повеќе заситувало се прејадов user posted image

Честитки за враќање на работа, брзо ќе се вратите во машината user posted image
Како и да е многу покреативна сум кога имам работа отколку кога немам, милион идеи се истураат хехе!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1605
1.7.2013 11:33:44   
Палешка РР
Здраво и од мене user posted image
и јас се надевам на поубави денови, онака, понеделнички пусти желби user posted image
Време е чичко Марфи малку да одмори од мене user posted image

Убав ден на сите! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 1606
1.7.2013 12:17:21   
bucko mal
Eve sum I jas samo sto srediv imav gosti,ponedelnicki,boze mili
ste imale vi vakva najava,,vo blizina sme pa da dojdeme na kafe" a jas sama so decava,edno pishuva domashno drugo treba da se zaspivauser posted image samo shto rascistiv teren eve gi na vrata cetiri cleno semejstvouser posted image mi se stemni....
Kolku pati sum kazala deka vo rabotni denovi ne se druzime so nikogo I rano si legnuvame ama izgleda mislele se zezam.Mu rekov na mm da im kaze taka brzinska najava drug pat ne,pa ushte vo raboten den...
ne mi se veruva kako ic da ne se mislelo breuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1607
1.7.2013 12:29:18   
anaana
eve me i mene, ponedelnicki rabota kolku sakas :)))
vreme za dorucek pa pak na rabota

mene vo princip ne mi smetaat taka gosti, dokolku se najavat. ako imam nesto rabota a tie se najavat jas si kazuvam deka sum doma ama sum zafatena i deka mozat da dojdat drug den, od toa ama ic ne mi e sram. Dali e raboten den ili ne apsolutno razlika ne mi pravi. ako vo momentot koga se javat sum slobodna i raspolozena za gosti slobodno neka dojdat..
ama ako ne sum raspolozena ili ako si imam nekoj plan si kazuvam pa tie ako saka i pred zgrada neka se, ke si dojdat drug den

mene me nerviraat nenajaveni gosti, onaka samo zvonat na vrata... e so niv nemam opcija da kazam dali sakam ili ne sakam gosti vo momentot :))))

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1608
1.7.2013 12:39:42   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

ste imale vi vakva najava,,vo blizina sme pa da dojdeme na kafe"

Сум имала, ама не многу...ако не сум расположена одма ќе кажам не сме тука, или излегуваме.
Затоа кај мм се јавуваат, тој е многу гостопримлив, никого не одбива. Не само што не одбива, туку ако му е досадно сам си вика гости и ме лажи дека случајно се сретнал со луѓето или тие се јавиле user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1609
1.7.2013 14:28:38   
Malecka23

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.

Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.

Dobar den zenski.kako ste?Jas rabotno ponedelnicki od sabajle pa eve konecno stignav da sednam da go ispijam kafeto na raat koj e za neka poveli.Ako na nekoj mu se rucka blagicko neka se javi dzemceto e spremno:)
Inaku mama_06 dzemceto go pravam vaka: vo sadot seckam ovosje -sto ke soberam od dvoruser posted image go lupam i ako e potvrdo kako kruskite malku go blendiram.Go stavam vo sadot za leb i stavam otprilika na 900g ovosje max 100g seker i obavezno 1 vanilin.Pustam program za dzem i za 1h i 20 min gotovo.posle sobiram vo teglicki go vrijam i nazdravje.vaka mozes i kompot da napravis

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1610
1.7.2013 18:49:19   
AneLav RR
Здраво женски како сте , мене ме немаше денес многу, бевме на вакцина(морбили, заушки, рубеола) и добри сме. Па трчаници од сабајле и така еве сега седнувам да пијам попладневно кафе, кој е за нека ми се придружи...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1611
1.7.2013 19:09:12   
Палешка РР
Јас сум за кафе АнеЛав user posted image

Мене ме нервира некој комшија што цел ден го чисти дворот и се живо пали, дрва, треви, пластика (во Германија живее па сега чисти). Се е затворено дома цел ден и пак мириса, главата ме фати user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1612
1.7.2013 19:18:29   
AneLav RR
Можам да замислам како ти е, ако го пријави некој ќе го казнат не смее да пали во урбани средини. Ај затоа ја имаш рингераја да си пиеме кафе.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1613
1.7.2013 20:16:48   
Mihaela 2010
Dobro vecer,kako ste zeni?
Ja denes nekako napnato na rabota,pa dojdov doma malku setnja so detulevo i sega se pribrav,pravam rucek za utre i to..
jas ke zemam kafe mi se pripi

Непосредна врска до пораките: 1614
1.7.2013 21:00:12   
deluxe
Здраво!!!!!!!!!!!!!!!!! Еве сум,цел ден ми е испревртен,од сабајле на работа,дома се изнаспав одручеква сега сум со испревртен часовникuser posted image user posted image user posted image Еј дури да си влезам во колосек со работава....а што убаво ми беше до сега (цел ден-мој)

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1615
2.7.2013 8:34:27   
AneLav RR
user posted image
Добро утро жанички, јас еве го пија утринското кафе, кој е за нека повели...

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1616
2.7.2013 8:43:00   
Mihaela 2010
Dobro utro,i imajte ubav vtornicki denuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1617
2.7.2013 8:48:11   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

user posted image
Добро утро жанички, јас еве го пија утринското кафе, кој е за нека повели...

Blagodaram ,AneLav eve jas ke se po;estam,ke ti pravam drustvo za kafence.Inaku kako mi ste????naspani,odmoreni??

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1618
2.7.2013 9:09:08   
sandriana RR
Добар ден и од мене user posted image
Моето кафе испиено е уште рано, Вам нека ви е наздравје user posted image
Делукс, со среќа враќањето на работа user posted image
Убав ден на сите!

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1619
2.7.2013 11:31:33   
AneLav RR
Луѓе бе уште не можам да си направам мој албум што е работава дај нека ми каже некој има ли некаков проблем?

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1620
2.7.2013 12:06:36   
mama_06
Dobar deeeen nevesti. Mi se javija od Vincini, nedelava ke mi ja donesat nagradata i sum mnogu happy!

Непосредна врска до пораките: 1621
2.7.2013 12:50:22   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.

Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.

Dobar den zenski.kako ste?Jas rabotno ponedelnicki od sabajle pa eve konecno stignav da sednam da go ispijam kafeto na raat koj e za neka poveli.Ako na nekoj mu se rucka blagicko neka se javi dzemceto e spremno:)
Inaku mama_06 dzemceto go pravam vaka: vo sadot seckam ovosje -sto ke soberam od dvoruser posted image go lupam i ako e potvrdo kako kruskite malku go blendiram.Go stavam vo sadot za leb i stavam otprilika na 900g ovosje max 100g seker i obavezno 1 vanilin.Pustam program za dzem i za 1h i 20 min gotovo.posle sobiram vo teglicki go vrijam i nazdravje.vaka mozes i kompot da napravis

Malecka23 i mene me interesira ova dzemcevo tvoe...Zarem na aparatot za leb imas programa za dzemce? Na nasevo ima recepti za razni vrsti na leb,no nema za dzemce..Blaze vas user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1622
2.7.2013 12:51:32   
miana
Zdravo zeniii..Kako ste ? Jas sum dobra, i mene mi se javija od vincini pa aj da vidime kolku se ekspeditivni user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1623
2.7.2013 13:16:44   
elenak
Здраво жениии. Конечно нет кај менеuser posted image па да ве читнам на раат. И ќе частам ама кога ќе земам плата, на 32-ри. user posted image
Малата ја пратив на прошетка со дедо, зачистив купатило набрзинка и се нацртав пред компјутерuser posted image Што има ново-старо?

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1624
2.7.2013 14:07:34   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Луѓе бе уште не можам да си направам мој албум што е работава дај нека ми каже некој има ли некаков проблем?

Одиш во Моја рингераја, па во албуми, па во направи албум. Мораш да му дадеш наслов на албумот и кликаш направи албум. Потоа треба да ти се отвори ново прзорче каде ти се појавуваат опции од каде сакаш да ги повлечеш сликите, од хард диск, од не знам каде и кога ќе кликнеш таму и ќе ги повлешеш сликите, треба да кликнеш започни процесот.

Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?