|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
29.6.2013 12:32:31   
AneLav RR
Не можам да се снајдам како да ги ставам, за фб знам ама овде не ми излегува од ПС да ги земам фотографиите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1576
29.6.2013 13:53:53   
AnnaMolly RR
So mausot ovleckaj ja slikata od fb vo prozorceto kaj sto objavuvas post na rr i treba link da izleze. pre linkot napisi [img] a posle linkot [/img] bez mesta pred i po linkot i stisni potvrdi i ke se pojavi slika

Live and let live

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1577
29.6.2013 14:04:15   
AneLav RR
Јас сакав албум да си направам за така знам. Така албум се прави?

Непосредна врска до пораките: 1578
29.6.2013 14:10:26   
AnnaMolly RR
Za album odi kaj tebe na moj ringeraja i oberi albumi pa ke ti dade opcija od kompjuter da biras slika

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1579
29.6.2013 14:18:21   
miana
Кај сте бе женчиња? Што си правите? Јас до сега чистев,времево депресивно до немај каде user posted image
АЈ да ве почастам по нешто а?
user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 29.6.2013 14:21:04 >

Непосредна врска до пораките: 1580
29.6.2013 14:53:14   
Палешка РР
Фала миана, како ми беше паднат шеќеров user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1581
29.6.2013 15:03:37   
miana
Poveli i drug pat. Jas sega ke si rucam pastrmajlija pa posle ke se zablazam user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1582
29.6.2013 16:38:46   
Mihaela 2010
Jas se prejadov pa da odmoram da vidam sto pravite..
Sakavme do grad da prosetkame ama vremevo nekako me pismani,pa ke vidime do posle kako ke bide
sakav da gi probam mekicite od skara ako ne denes utre sabajlecki ke ideme

Непосредна врска до пораките: 1583
29.6.2013 19:35:15   
deluxe
Здраво и од мене!!! како сте денес со дождов??

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1584
29.6.2013 22:25:44   
Melanija RR
Дождот помина студот остана user posted image уствари како за кого мене не ми е ладно
Ама сепак може по едно чајче
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1585
29.6.2013 22:46:25   
elenak
Uff kaj nas uste vrneuser posted image A preeska koga mavna eden grom bas tuka vo blizina od pamet se izvadivme.Celo maalo ima steti.Do pred malku nemavme kabelska a internet uste nema,ni izgore modemot izgleda. I taka od dosada sega kje peglam,oti od mobilen vaka nerva me fakja,ne biva.Ajde dobra nokj od mene demes porano:))

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1586
29.6.2013 23:36:16   
miana
Леле луѓе,што ден ке беше ова денес? Трагедии еден куп...Шест луѓе загинаа од кои две четири члено семејство,па три годишно дете се бори за живот во Битола прегазено од автомобил,па сега читам починал Роберто Беличанец- е ,аман веќе,доста е !!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1587
30.6.2013 0:12:30   
Snowhite RR
миана а да не читаш повеќе црна хроника а?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1588
30.6.2013 11:59:31   
AneLav RR
Луѓе а бе да не има нешто проблем со „креирај твој прв албум“ на странава. И ветив вчера на Анамоли дека ќе ставам слики од бебушиве ама нешто не ми оди. Онаму пак на мојот профил кај што пише „додади нов албум“ во „барај“ нема ништо не можам од „му сомруте“ да влезам. Дај помогнете малку јас не сум баш лаик толку за компјутери.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1589
30.6.2013 12:00:35   
bucko mal
Auuuu nema kafe denes aj poveleteuser posted image user posted image user posted image
Jas vikendov go iskoristiv za cistenje po doma I malku shetkanje
Kako se menuva zivotov,porano vikendite gi cekavme za lumpuvanje po celi noki, sega za generalno cistenje po domauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1590
30.6.2013 12:08:33   
AneLav RR
Леле ќути веќе, секој викенд едно те исто наместо да прошетаме.... Божем ефтина струја има па ќе уклучиме 5-6 машини а кога ќе стигнат за пеглање боли глава..
user posted image
Ај еве јас те частам кафе додека не сум почнала пак да ринтам.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1591
30.6.2013 12:16:17   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Луѓе а бе да не има нешто проблем со „креирај твој прв албум“ на странава. И ветив вчера на Анамоли дека ќе ставам слики од бебушиве ама нешто не ми оди. Онаму пак на мојот профил кај што пише „додади нов албум“ во „барај“ нема ништо не можам од „му сомруте“ да влезам. Дај помогнете малку јас не сум баш лаик толку за компјутери.

Анелав, кога ќе кликнеш „Избери фотографии од дискот“ треба да ти се отвори ново прозорче, и од тука да ги најдеш фотографиите во твојот компјутер.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1592
30.6.2013 12:21:20   
AneLav RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Анелав, кога ќе кликнеш „Избери фотографии од дискот“ треба да ти се отвори ново прозорче, и од тука да ги најдеш фотографиите во твојот компјутер.
Ама кога ќе стиснам „креирај твој прв албум“ ми се појавува празна страна.
Да не не може преку Мозила?

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1593
30.6.2013 13:25:01   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

миана а да не читаш повеќе црна хроника а?

Ne,ne! udarna vest e sekade..Otvori time mk i ke vidis i da ne sakas i na vesti toa se zboriuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1594
30.6.2013 17:09:17   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ама кога ќе стиснам „креирај твој прв албум“ ми се појавува празна страна.
Да не не може преку Мозила?

Би требало да може. Не знам и јас што е проблемот.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1595
30.6.2013 17:53:26   
vezilka RR
Што праите жени, арни ли сте? Леле ама летна викеноооов со брзина на светлината. Не го сетив. Утре пак на работа, а како сда не сум се одморила. Ај, ај, а ме чекаат две пеколни недели. user posted image Сакам веднаш да дијде наредниот викенд ако може. user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1596
30.6.2013 22:42:12   
deluxe
Zdravo devojcinjauser posted image kako ste? jas eve se spremiv za utresniot den,tgnuvam na rabota posle edna godinauser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1597
30.6.2013 22:56:27   
Malecka23
dobro vecer i od mene.Jas sum vredna domakinka vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.vikendov pomina mnogu brzo se spremavme vcera za na svadba cel den pripremi i taman da trgneme mila ne vrati si ostanavme domceuser posted image ali ajde pomina.Imajte ubava vecer a utre posabajlecki castam dzemce za pojadok

Непосредна врска до пораките: 1598
30.6.2013 23:48:55   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Zdravo devojcinjauser posted image kako ste? jas eve se spremiv za utresniot den,tgnuvam na rabota posle edna godinauser posted image user posted image

Епа ај со среќа нека ти е. Овој момент ти се вика, назад кон реалноста. Ја кога се вратив на работа, првите два, три дена се чувствував како изгубен германец.

Непосредна врска до пораките: 1599
1.7.2013 9:19:26   
mama_06

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.

Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Br
Bilence2

Kolku deca imate?

1 (55%)

2 (28%)

3 (3%)

4 (1%)

niedno (13%)

Број на сите гласови: 88

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!