Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Kaj d-r Popovic ,super e,pozitiven ,realen.......Zadovolna sum epten,se nadevam deka i od rezultatot (pozitiven) ke bidam zadovolna Si davam volja hihihihiii mora taka hihiiihi
Ajde Gospod neka ni pomaga i,ke si bide se kako sto treba
Капина, мислам дека е нормално да се има благи болки, ама еве нека одговори некој поискусен. Кога го правеше трансферот? Ајде мисли на убави работи и пиши ни како ти е.
Капина, ти посакувам успешно инвитро! За Господ ништо не е невозможно. Токму сега обиди се да имаш убави мисли, да не се стресуваш многу, и зголеми ја вербата
I jas prvoto IVF go pravev kaj Popovic. Super doktor e, otvoren i realen. Jas sum zadovolna od nego iako ne bese uspesno. Se dvoumam dali da odam kaj Mitko Ivanoski, ili da si ostanam pak kaj Popovic. Bi sakala i kaj Petanoski vo Remedika, ama dodeka se zapoznaam so doktorot sto e problemot, ova-ona, ce mi pominat 2-3 meseci.
bik4e sakam da go pravam vo remedika nie emame problem so namalena brojka na spermatozoidi kaj soprugot i plus zgora na toa taa brojka sto ja ima mrzlivi se
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.7.2013 20:01:34 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
menada со среќа утре, ти посакувам успешен трансфер и набрзо да си ги видиш
Девојки,сакам да ве прашам нешто Проверував хормони на 3 ден од циклус,а инаку со ваучер од фонд сум,и ми наплатија 1600 ден за 2 хормони во Систина.Утре ке одам на фоликулометрија па се прашувам дали да реагирам,барав ама неможев да најдам што и колку покрива фондот во текот на постапката ИВФ.Не е работава за пари не се којзнае колку ама принципот е во прашање! Некоја од вас што била со ваучер можеби се секава .........Melanija RR можеби ти ке помогнеш со некое линкче што сум го пропуштила
< Поракaта ја уредил Didi80 -- 14.7.2013 12:01:18 >
Didi80 kazi mi bese kaj Dr Popovic na pregled? Stose dogovorivte koga ce pocnete? Ili veke si pocnata? I sakam da te prasam bidejki si preku fondot sto dokumenti im odnese vo sistina? Jas drugata nedela odam da se vidam so Dr i da se dogovorime koga da pocneme. I po kratok ili dolg protokol si? Pozz
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.