|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Ручек
9.7.2013 0:02:55   
moni teo
makaroni i przen stek

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1676
9.7.2013 8:36:50   
Mihaela 2010
Djigerce so kompiri dinstano..mmm i salata

(Одговор на членот moni teo)
Непосредна врска до пораките: 1677
9.7.2013 15:44:08   
elenak
Полнети пиперки. На гевгелиски - дулмаuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1678
9.7.2013 15:55:07   
moni teo
nie denes za rucek letna mandza so site vidovi zelencuk user posted image (domat,piperka, crn patlidzan,luk , kromid, kompir , tikvica ) so sirenje meseno mmm

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1679
9.7.2013 17:39:11   
Еки82
Морам да го споделам рецептов, пред некое време се обидов да го направам бидејќи звучеше едноставно а несекојдневно и сакав да видам како ќе го прифатат прокељот, обично не го сакаат user posted image

Карамелизиран прокељ (малите зелкички) со јаболко, излезе навистина вкусно и би го правела и во иднина!
А блогов е македонски и е преубав, многу убаво ги сликаат јадењата со исплазен јазик скролам хехехе user posted image user posted image

Еве ТУКА

If you can dream it you can do it. Always remember that it all started with a dream and a mouse! Walt Disney

Непосредна врска до пораките: 1680
9.7.2013 19:42:28   
miana
eki,fala ti mnogu za stranava,ima mnogu interesni raboti..

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 1681
9.7.2013 21:48:22   
mosa
denes se narucave przni koftinja i sos od domati so lukce mmmmm (onaka kako sto pravi alacki )

I jas pred nekoj den pravev vakvi koftinja,samo sto jas ne sum ja gledala alcki kako go pravi receptov tuku od majka mi i baba mi.Inaku e mnogu vkusno.
Mene barem mnogu mi se sviga.jas go znam kako KUFTINJA VO SOS ILI GRCKO KOFTE

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1682
10.7.2013 0:03:46   
moni teo
ne greska si me razbrala obicni koftinja przeni i posebno rendani domati se stavat na se przat so zejtin i na kraj se dodava luk user posted image ne e receptot od alacki neli ta se taka pravi mmmm mm kolku e ubavo user posted image

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 1683
10.7.2013 9:50:46   
Mihaela 2010
Oriz so kopani,i malku isprzeno piperce i patlidjan

Непосредна врска до пораките: 1684
10.7.2013 13:13:54   
Bethany
За денес планирана мусака со модар патлиџан и салата user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1685
10.7.2013 14:27:33   
Melanija RR
Полнети бабури, салата и пивце

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1686
10.7.2013 14:38:04   
AnnaMolly RR
Кај нас се кречи деновиве, па ручекот ни е „што дал Господ“ во фрижидер :)

Live and let live

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1687
10.7.2013 17:39:39   
mosa
ne greska si me razbrala obicni koftinja przeni i posebno rendani domati se stavat na se przat so zejtin i na kraj se dodava luk ne e receptot od alacki neli ta se taka pravi mmmm mm kolku e ubavo

a izvini jas pa svativ deka si go pravela receptot sto go pravela alacki.user posted image user posted image user posted image user posted image Izvini srcka jas gresno sum svatila.I toa sveli pak zamesa prsti bidejki mi kazuvase deka Alacki go pravela receptovK oftinja vo sos ili grcko kofte,pa mi preraskazuvase kako go pravela toa.Pa nekako spontano si gi povrzav rabotive.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1688
10.7.2013 18:45:35   
Mihaela 2010
Jas imam tikvicki vo frizider pa se mislam da gi napravam po receptava na RR polneti so sirenje,valjda se vkusni...ova za utresen rucek

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 1689
11.7.2013 10:58:38   
mama toci
Grasok so telesko,koftinja od tikvici i sopska....

Непосредна врска до пораките: 1690
11.7.2013 12:48:38   
miana
Кај нас вчера имаше пире со пилешки џигери а денес поима немнам...Ја гледам оваа питава од РР,лиги ми течат,па се мислам да засукам ракавите и да ја испробам..user posted image

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 1691
11.7.2013 22:37:33   
Палешка РР
За утре посно расолче со маслинки. И тоа за малку ќе загореше да не беше мм user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1692
12.7.2013 8:05:24   
moni teo
vcera za rucok imavme ima bajaldii user posted image
eve vakvo user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1693
12.7.2013 8:40:05   
Mihaela 2010
Jas denes posle rabota sum kaj moite na rucek,doagaat snaami i vnuk mi od Praga pa ke imame gosti

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1694
12.7.2013 8:42:56   
bucko mal
opiz I pileshki stek vo sos

Непосредна врска до пораките: 1695
12.7.2013 14:07:42   
miana
денес риба панга со компир салата и некоја свежа салата . Кај вас?

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1696
12.7.2013 14:11:36   
LoveableMe RR
Ослич во сос, домашна зеленчукова супа, салата и благце кекс со какако од 24 кичен рецептuser posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1697
12.7.2013 15:31:05   
elenak
Шпагетосuser posted image И некој измислен сос. Ме мрзи нешто денес, не ми се готви.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1698
12.7.2013 15:36:40   
@Mila@
vo kolku saat se pribirate doma pa pravite ruceci so supi so deserti preku nedela...jas u 18 h dur da dojdam ako iskocam na vreme ..pa da se sredam pa lepenkata sinko da go izgushkam i tek 18:30 najrano moze da pocnam bilo sto da spremam i preku nedela najcesto jademe neshto brinsko so salata..a za vikend po ruceci sme taka da alal neka vi e za ideive + imam specificen soprug sto na menito mu e 90 % meso zelencuk jade minimalno taka da treba 2 ruceci da pravam no tnx!!!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1699
12.7.2013 22:17:52   
mosa
Ослич во сос, домашна зеленчукова супа, салата и благце кекс со какако од 24 кичен рецепт

LoveableMe kakov sos za oslicot pravis ?aaj te molam pisis recepta ako ne ti e tesko

(Одговор на членот @Mila@)
Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?