Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Капина ти ја праќаме целата среќа и Божја милост и чекаме
Пиши
А за сите останати Ве молам за помош На институт за хистологија ми закажаа за спермограм дури на 29.08 кажете ми на државно освен на ГАК каде може да се направи спермограм А за на приватно ме интересира од каде признаваат спермограми во ФОНД (мислам на Авицена, адриалаб, свети лазар) и дали таму се закажува
Капина ти ја праќаме целата среќа и Божја милост и чекаме
Пиши
А за сите останати Ве молам за помош На институт за хистологија ми закажаа за спермограм дури на 29.08 кажете ми на државно освен на ГАК каде може да се направи спермограм А за на приватно ме интересира од каде признаваат спермограми во ФОНД (мислам на Авицена, адриалаб, свети лазар) и дали таму се закажува
Jas znam deka vo Sistina i Remedika spermogram cini 2000 den, i fondot gi priznava tie rezultati. Jas koga gi podnesov dokumentite imv eden od Sistina i eden od Remedika i mi gi priznaa.
Мила јави им се уште еднаш и кажи им дека ти е за поднесување за ИНФ и дека ти истекуваат докум. до крај на јули и ќе видиш дека ќе ти презакажат. Ја знам дека така и мене ми закажаа па кога им објаснив ми дадоа термин за два дена. За другите лаб веројатно сите ги признаваат само што е на приватно, сепак нека другите РР-јки ти дадат по конкретни информации- јас на приватно не сум правела.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Смотани треба да пишува ,во Адриалаб се над 5 е бременост препрашај и пак пиши ни но мислам дека тоа е тоа
Јееееееееееееееееееееееее.............................супер вести Честитам капина, со лесна нека тече бременоста. Сега можеш да се опуштиш и да одиш во темата за бременост, НО НЕ ЗАБОРАВАЈ ДЕКА НИ ТРЕБАШ тука за подршка .............не не заборавај
Првиот ни е на ГАК камо прво на друго место да правевме, сега се замрсува работата. На ендокринологија оди прекумој термин, изгледа најдобро ќе биде на приватно да платиме ајде ојде магарето, па самарот ли ќе го жалиме
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak kapina
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.