|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
6.8.2013 9:24:28   
Carrie RR
хахахаххахах user posted image user posted image user posted image Па да ти кажам тоа и мене ми беше во глава цело време, како би била ТОПЛЕС, а во кошула бев user posted image Си ми ги прочитала мислите ахахаха user posted image

Добро утро жени! Убав ден имајте user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2101
6.8.2013 10:58:27   
Mihaela 2010
Da ne vi e zesko a?user posted image

lele kako frknav pica sega se prejadov...ahh od jadenjevo kiselo mleko 3 polni nedeli nemase efekt,tesko se slabee i sto da pravam ,pa koleskive me nagovorija na pica,prifativ da ne gi navredamuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 2102
6.8.2013 11:03:32   
mama_06
На здравје да ти е бе, сега и јас ке одам да јадам еден диетален бурек и јогурт. А после и диетална крофна.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2103
6.8.2013 11:10:20   
Yummy Mammy
Toplo?! Ne, be, avgust e, vaka i treba da bide user posted image

A jas sum vo 13:00 na pregled, ahhh... imase denes vo 13:00 ili utre vo 14:00h... isti k--ac user posted image Aj pa barem si zemav slobodno popladne, pa ne se vrakam na rabota posle. Ke idam do city mall bar da si smenam poklon sto si dobiv user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 2104
6.8.2013 11:40:28   
anaana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Da ne vi e zesko a?user posted image

lele kako frknav pica sega se prejadov...ahh od jadenjevo kiselo mleko 3 polni nedeli nemase efekt,tesko se slabee i sto da pravam ,pa koleskive me nagovorija na pica,prifativ da ne gi navredamuser posted image

auuu blaze tebe so koleskite... moive se na odmor nema koj da me nagovori...A ke prifatev i jas.... mmmmm pica :)
i eve si se lazam so jogurt od sabajle... Ama nekako tesko ova lazenjevo. mi se jade :(
koj ke doceka pauza :))))

Jas konecno se rasteretiv malku od ova rabotava pa mozam da castam i nekoe kafe... iako e malku kasno za kafe :)))

Непосредна врска до пораките: 2105
6.8.2013 11:43:48   
Carrie RR
Не можам да се освестам денес ... само што го допив кафево и уште сакам, така да анаана не ми е касно user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2106
6.8.2013 11:50:23   
Mihaela 2010
Ne e rano taman si e za vtoro kafe..ajde turaj neka bide ladno nes

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 2107
6.8.2013 13:07:51   
vezilka RR
Турај турај анаана, не се мисли. Можеш и некој сладолед да ставиш, хе хе. Штом велиш си се ратеретила, значи и владава отишла на одмор, па и ние да здивнеме, а? Хахахахаха, се шалам, хели во една прилика кажа јас ќе одморам кога влада ќе оди на одмор.

Непосредна врска до пораките: 2108
6.8.2013 13:22:25   
anaana
user posted image
user posted image
user posted image

ajde castenka od mene... hahahahha ama si se urociv... demek se rasteretiv i do sega sostanok...i mi pomina pauzata... :( umrev za jadenje

a be i jas mislev deka ke odat tie na odmor pa polesno ke e, barem nema da baraat da gi informirame za sve i svasta... ama pa ova sefovie se si naogjaat nesto drugo za rabota.. a i strankive ne gi razbiram. kaj se setaat po toplovo??? neka si sedat doma :)))))))

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2109
6.8.2013 14:13:05   
deluxe
Anci alal da ti e za kafencevouser posted image kako mi trebase,zestinava me iscrpi skros me mrzi da disamuser posted image A odmorot e daaaaalleekuuu-v godinauser posted image user posted image Taka sega mi preostanuva so ajs Kafe da se razladuvam hehheheeh

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 2110
6.8.2013 14:22:52   
miana
Добар ден женички
Како сте денес? Еве ме и мене на врукиниве,слабо ме има,се спремам за на одмор/умор user posted image
Вчера добро ми помина роденденот,фала на сите за честитките user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2111
6.8.2013 14:35:02   
vezilka RR
Абе како кај се шетаат, некои можр имаат самоубиствени мисли, хехе. И ние имавме, надвор сме. Не можам детево да го задржам в куќи, треба со катанци да го врзам. Бевме на лулашки, и најблиску до дома што успеав да го намкнам, р во двор. И сега трча низ двор со едно тркало на буткање.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2112
6.8.2013 14:50:17   
anaana
ah ako gledam na toj nacin mislam deka moevo dete isklucivo ima takvi misli...
vikendov se brkavme na plaza, jas donesi ja pod senka, ona na sonce... kakov faktor 50ka nema vrska, sonce si e sonce..
nekako se izmami devojce i sedna pod senka, i pocna da zema pesok za da go jade...
i si vikam sto e poloso, da se najade pesok ili da sedi na sonce :)))
dvete se losi ama ajde :)))) vo eden moment se fakam sebesi kade samo NE vikam :)) ne tamu, ne toa vo usta ne ova ne ona... I najtragicno e sto ona me gleda i mi se smee.. i fala bogu ne me slusa :)))))))
vidovme nevidovme se spakovavme i si otidovme.. Bazenot vo dvor posle i neka slapka... i za mene raat i za nea posigurno

Непосредна врска до пораките: 2113
6.8.2013 15:14:09   
elenak
Ах море жени, за дрндање никогаш не ви е жешко, сте се размуабетиле тука се уморив читајќиuser posted image
Леле миана утре заминуваш и ти, а? Уште јас останав, ц ц ц... Мислам како се ближи времево се понестрплива сум, не можам да дочекам, како мало детеuser posted image А сликава што си ја направив од муабетот на анаана ќе ми биде реалност знам ама нема да се жалам, само да се мавнам од дома.
Инаку што сум била вредна денес, сум испеглала еден гоооолеем куп, кога се спремам за одмор дури ни пеглањето не ми е тешко, хихих.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2114
6.8.2013 15:58:23   
vezilka RR
Хехе, првите денови кога стигнавме на одмор, Никола не сакаше да гази на песокот, и стоеше каде ќе го оставиме на плажата со купот кофички. И нир со мажле, го убедувавме дека е многу убаво да се гази по песок, дрн, дрн..и после два дена откако за чудо детево не послуша, имаше следна слика, тој трча по 3 километарската плажа и вика, веќе можам да газам по песок, а ние на смени по него. Така да за тие кои тек ќе одат на одмор, хи хи не брзајте да ги научите да газат по песок.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2115
6.8.2013 18:34:34   
Мамичка85
Hahhahahah Elena K me iznasmea stvarno me nema od praznikov i nemozam da se docitam od preeska user posted image so ubavo Vie so ke si odite na odmor ajde jas se tesam za slednoto leto taman so user posted image zdravje pozz so site imajte ubava vecer user posted image

Непосредна врска до пораките: 2116
7.8.2013 9:01:03   
Bethany
Добро утро user posted image

Значи, децата се шоу со тој песок, и мојов не сакаше да стапне на песокот и потоа одеше ама ко по ексери, и бараше сандалки на нозете, а за песокот немав гајле, тој не става ништо уста, се плаши од јадење, така да гајле немав за тоа user posted image

Миана, значи вечер си Адиос Амигос user posted image Е па убав, најубав помин, децата сигурно ќе уживаат, а и ти опусти се и брцни еднаш за мене, а можеш и повеќе пати user posted image

Јас денес ако најдам малку време да одам на фризер, за шишање и бојадисување, ми треба малку опуштање user posted image

Убав ден на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2117
7.8.2013 9:15:01   
Mihaela 2010
Dobro utro
Ajde utre ne se raboti,malku odmor pa petok,pa vikend
jas uste dve polni nedeli na rabota pa posle odmor
Konecno izgleda ke se zafatime so renoviranjevo,nekako ni se oddolzi ama edvaj cekam da se pocne,a pogotovo se raduvam sto ke ja sredime sobata na M,i site igracki ke se preselat tamouser posted image
Inaku i ja sum za sisanje,ne se farbam,resiv da si ja vratam mojata boja ..prirodno si e prirodnouser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2118
7.8.2013 9:19:32   
Bethany
Ех Михаела, и јас не би се фарбала и си ја имав природната боја, се додека не почна да ми никнуваат бели влакна, и сега ги баш имам user posted image Пак избирам природна нијанса само за да ги покријам белите влакна. Стареам user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2119
7.8.2013 9:23:44   
Mihaela 2010
Jas imam samo edno vlakno belo i toa bas kaj shishkive,i bas mi strci ama nekako za srekjauser posted image ,taka si se tesam
Ama sto da se pravi koga gi ima povekje sakas nejkes ke se farbas...

Непосредна врска до пораките: 2120
7.8.2013 9:24:50   
Палешка РР
А мене па да ме видите нефарбана user posted image user posted image

Добро утро жени user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2121
7.8.2013 10:00:14   
mommy_angels RR
ај прво да ве освежам,одамна немам почастено ништо
user posted image
ве читам и будна си сонувам user posted image море??? фризер??? шишање???? фарбање????? уффффффффффф замислени поими user posted image
мене ме следува само она на михаела,само што ние сме во полн ек на работите,си ја досредуваме куќата и кај и да е ќе викам за вселување,среќна,посреќна ,најсреќна сум,ама енергија една голема нула,еве од рано по сабајлечки сила имам како да е 10 навечер user posted image ,и тие остатоци од сила што ги имав утрово кога се разбудив ги потрошив бркајќи го малово по паркинг,да го седнам во количка за да ја однесам во градинка...утринска фискултура за мама user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2122
7.8.2013 11:02:59   
Felly RR
Ај јас ќе се почестам од четворкава, не знам што е, ама убаво ми изгледа! Како сте ми жени? - од сабајле гледам само за фарби размуабетени...user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2123
7.8.2013 11:09:47   
Bethany
Е јас ќе се почестам од кецот - тоа со лубеницата.
Еј што ја слушнав комбинацијата за smoothe / доручекот за сабајле : лубеница, морков, банана и јогурт. Некако комбинацијава ми е чудна, дури одбивна, можеби и ќе пробам некогаш, ќе видам.... ме потсети овој од mommy_angels.

Инаку, Фели, подобро за фарбањето, неголи за нејадењето и неџвакањето на син ми. Тоа е некоја најнова фаза, ќе ме дотепа. user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2124
7.8.2013 11:10:28   
Melanija RR
Сите сте млади што долку бели влакна за фарбање?user posted image
Женски дај предлог за убаво без кофеинско кафе,какво да си купам?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2125
Страница:   <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Pushenje i doenje
MARJANM

Dali pushevte dodeka go doevte Vasheto bebe?

Da (20%)

Ne (66%)

Ponekogas (14%)

Број на сите гласови: 76

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!