|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
2.8.2013 20:33:59   
Мамичка85
Dobro vecer ubavi zeni se nadevam deka ste imale ubav praznik i cestit imenden na site sto slavat user posted image jas bev so mm isprakavme roditelite na starosvatite za Svedska i posle salata,kebapcinja i sladoled kaj kumasinite sega se pribravme i nemozam da disam od sto sum prejadena user posted image pozz i imajte ubava veceruser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2076
3.8.2013 0:58:09   
vezilka RR
Боже, боже што ми се случи денес, уште не можам да си поверувам. Бевме во еден рибник каде ја добивме најлошата услуга цел светот. Замислете, им снема риба. Во рибник да снема риба ти е како да одиш во галерија а таму да им снема слики!! Неисе, порачавме скара, и замислете им снема колбаси. Неверојатно. Имавме порачано две порции од нив, и келнерот донесе една, а деугата своеволно си ја заменил со друго. Абе се чувствувавме како на скриена камера. И на крај им снема минерална вода. Страотно искуство. После си дојдовме кај мене у дворче да се дојадеме и допиеме.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2077
3.8.2013 10:57:12   
Мамичка85
Hahahahahahah Vezilka bas ste imale interesna vecer user posted image zatoa doma si e doma ste se najale ko luge user posted image pozz i imaj ubav den a sigurno ke ti bide poubav od vcerasniot user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2078
3.8.2013 11:18:48   
Bethany
Хахаха Везилке, што ресторан ќе беше тоа, а? Баш интересен ден сте имале, дури и симпатичен user posted image

Добар ден женски, ние бевме на кафенце со мм и синко, тргнавме всушност во природата, ама колата нешто зезаа, испуштаа некои чудни мириси, па се само прошетавме, оставивме за друг пат.

Имајте убав ден user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2079
3.8.2013 11:38:16   
AneLav RR
Кај сте бе женички како сте? Јас малку со гости и немам време ич да седнам да ве читнам. Бидете ми поздравени вечастам по едно коктелче...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2080
3.8.2013 12:39:59   
miana
Zdravo zeni..Kako ste? Jas od vcera seuste sum voznemirena od ova sto go procitav tuka - za malata Matea..Nemozev da se iznacudam.Luge dali znaete sto pokonkretno se slucilo so devojcevo? Mislam deka treba da znaeme sto se slucilo,da znaeme pod kakvi okolnosti se slucilo,ako bilo grabnato,od kogo bilo grabnato.Mislam deka treba da znaeme za sto se raboti i na toj nacin da bideme po pretpazlvi..Bi ja zamoila majkata da ni napise kolku - tolku sto se slucilo..Sigurna sum deka vcerasniot den i bil najsreken vo zivotot,duri i posreken od onoj koga ja rodila malata Matea..Dusi mili,fala mu na boga sto se se zavsrilo dobro..Matea da si ziva i zdrava i ti i tvojata mamicka.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2081
3.8.2013 12:58:41   
Bethany
Миана, и јас барав некоја информација повеќе, гледав на повеќето страници, ама никаде не пишува конкретно што и како.
Дури и не заклучив сто посто дали беше грабната (бидејќи во еден пост на мајката спомнува педофилите и манијаците), ама пак ништо конкретно не разбрав, зошто ја снема и дали некој ја земал?
Можеби да не е упозорена од полицијата да не износи детали пред да ја завршат истрагата (можеби се уште трагаат по некого), па затоа не открива повеќе user posted image Не знам, единствено таа причина ми доаѓа на мисла.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2082
3.8.2013 13:33:12   
deluxe
Јас дури утрово прочитав што се случило вчера,бев запрепастена.Вчера не бев активна на РР,и не ни разбрав кога и што се случило,и кога е пронајдено детево,после колку време?
Битно е што се завршило добро(фала Богу),ова е најголемиот кошмар за секој родителuser posted image
никогаш да не се повтори,на никојuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 2083
3.8.2013 15:57:01   
Yummy Mammy
Prvo sakav da pisam da ne se kreva mnogu panika zatoa sto najverojatno devojceto se izgubilo. Se slucuva.naerodrom e mnogu prometna naselba. A i majkata uste vcera se zablagodari na policijata i spodeluvanjeto na slikata na fb, sto nekako mi stavi do znaenje deka nekoj go prepoznal devojceto i go odnel vo policija. No, sega go citam novovo obrakanje na majkata kaj sto veli "ovaa vlada i policija mora da prezemat postrogi merki kon "takvite" koi ostanuvaat nekazneti"... I sega sum malku zbunka user posted image Koi se toa takvite?! Koj ostanuva nekaznet?! Mm vika mozebi imaat naruseni familijarni odnosi, pa tatkoto ili nekoj od negovata familija go zemal i go vratil deteto. Ne znam... Bi bilo ubavo da se doznae sto navistina se slucilo, zaradi site roditeli koi se potresoa od informacijava. Ova e najgolemiot kosmar na sekkoj roditel!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2084
3.8.2013 18:37:39   
sandriana RR
Било, па добро завршило....верувам дека наскоро ќе ја кажат вистината што се случило со девојчето, бидејки ако се работи за киднапирање, службите би требало да предупредат и другите да знаат што се случува во градов.
Инаку, ние 4 дена се расправаме со температура и ужасна кашлица, а наод нема никаков. Веројатно сме настинале мината недела шлапкајки се низ двор, гола и боса. Од синојка нема температура, и кашлицата стана од сува продуктивна, па се надевам до понеделник дека ќе се оправиме.
Вчера се качивме до Средно Водно, да смениме воздух, мислам дека и тоа помогна да се подобри состојбата.
Сега се спремаме да шетнеме накај парк, да го искористиме попладнево.

Везилке, утре сакавме да одиме и ние на рибник накај Чардак, се надевам не е тој фамозниот од вчерашната ваша авантура user posted image Професионализам на ниво ти се вика тоа user posted image

Ајде, пријатно попладне на сите, искористете го продолжениов викенд паметно user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2085
4.8.2013 10:04:03   
Bethany
Добро утро убавици! Со што да ве послужам утрово? Повелете, се по ред user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Што ќе правите денес? Мислам и денес ќе е жешко, не знам што ќе се прави и денес, ама ќе смислиме нешто user posted image
Убав ден на сите и уживајте со своите најблиски.

Сандриана РР, се надевам Т денес е веќе како нова user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2086
4.8.2013 11:36:46   
sandriana RR
Добар ден , жежок ден user posted image
Време за кафе пауза - фала Бетани user posted image
Денес Т е подобра, нема температура, само уште кашлањето да го решиме.
Фаќајте дебела сенка негде, и одмарајте - убав ден на сите user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2087
4.8.2013 19:59:26   
miana
Helloooo..kako ste ? Kako vi minaa ovie praznicni denovi? setnavte li nekade? Jas ne setnav nikade konkretno,se spremam za odmor.Vo sreda vecer poagame,a jas kakva sto sum safra detevo go spakuvav uste denes user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2088
4.8.2013 20:01:44   
miana
Inaku da vi se pofalam,na moeto prvace ( sto e na odmor so baba ) mu se klati edno zabce..leleeee detevo si porasna..Kazete mi koga od prilika rastat 6 ki
? kerkami ima 5 ipol godini i koga bevme na zabar za upsi vo skolo,pisaa deka ne i se porasnati 6 kite,a nea sega i porasna ednata user posted image

Непосредна врска до пораките: 2089
5.8.2013 11:23:47   
Bethany
Значи Миана и ти ќе се брчкаш кај и да е... Е да знаеш дека ти завидувам сега user posted image

Се вратив од надвор, многу жешко е, не излегувам веќе никаде.

Непосредна врска до пораките: 2090
5.8.2013 12:33:48   
Gardenia
Здраво мои рр-ајки,како сте,ми недостигавте.Јас се вратив од одмор пред некој ден и си поминав многу убаво,ахх уште сакам што да ви кажувам Хрватска преубаво,заљубена сум во морето,луѓето ептен гостопримливи, посебно спрема македонците...прошетавме до Дубровник и Сплит,абе убавини,туристи еден куп од секое парче на земјата какви се не раси видов user posted image .Вие како сте ми? Читам убавки вести,роденден,па нови бебенца ни се родиле,што убаво.И денес еве прв ден на работа ама никако да влезам во шема,бирото ми е хаос user posted image .Ајде еве по едно кафенце да частам,одамна не сум ставила
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2091
5.8.2013 13:14:12   
Melanija RR
Gardenia на здравје одмор user posted image па поскоро со убава вест user posted image

Миана леп провод user posted image и да уживаш колку можеш

Јас сум денес за ова
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2092
5.8.2013 13:41:06   
bucko mal
Zdravo zenski
Eve sum jas si go proslevivme rodendenott na sin mi vcera, pa I denes bevme so gosti inaku denes e mu e rodenden,eve nesto skromno da ve pocastam(svetska kriza)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ama od srce e dadeno
VI posakuvam prekrasen denuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2093
5.8.2013 13:48:00   
Yummy Mammy
Da be, bucko mal, tebe te izumivme... Aj cestito neka e na sin ti, golem maz da raste user posted image
Sto napravivte so tortata? user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2094
5.8.2013 13:49:17   
Yummy Mammy
Dali nekoj znae dali e pustena ulicata pred Ramstor sega?

Непосредна врска до пораките: 2095
5.8.2013 13:56:07   
bucko mal
A mu naprajv jas, pa so toa cudo fondan site se zabavuvavme so ukrasuvanje arno ama decat bash ne ja bendisaa deka so fil,blaga im bilauser posted image
Ama pamet za dogodina,edna obicna torta od market od tie nivnite samo pandishpan I neka krkaatuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Da be, bucko mal, tebe te izumivme... Aj cestito neka e na sin ti, golem maz da raste user posted image
Sto napravivte so tortata? user posted image

Непосредна врска до пораките: 2096
5.8.2013 14:19:55   
Gardenia
Фала Меланија,дај боже,ти како си?

буцко мал среќен роденден на синчето,да е жив и здрав

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2097
5.8.2013 15:41:37   
Carrie RR
Буцко мал здраво и живо нека е синчето фала за тортичките и Меланија фала за лубеницата, цел ден сум на топлово надвор кога ја видов се освежив одма user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2098
5.8.2013 21:52:25   
Snowhite RR
Како сте женички? Сто пати денеска отворив и пак не стасав да пишам се спремаме за на одмор утре заминуваме, се читаме за некој ден. Ќе ми недостигатеuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 2099
6.8.2013 9:19:09   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR

Буцко мал здраво и живо нека е синчето фала за тортичките и Меланија фала за лубеницата, цел ден сум на топлово надвор кога ја видов се освежив одма user posted image

Jas ova gore go procitav "fala za lubenicata, cel den sum TOPLES nadvor koga ja vidov se osveziv malku" i si vikam WTF?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aj dobro utro!

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali odite vo stranstvo na koncerti?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!