|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
9.8.2013 9:53:59   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

lele ako najdes nesto vakvo vednas kazuvaj kade... jas od ova bubackive ne znam..uhhh ama ne gi sakam.
jas ako vidam nesto koe lazi ama na horizontalna povrsina, nedostapna za bebushka, ja poklopuvam so tegla dodeka ne dojde nekoj da se oslobodi od nea :))
ama kako sto bebusha veke ne e mala i seta nasekade i faka se i sesto, toj trik poleka mi pagja vo voda i nema da mi koristi veke :(
a i ne e efikasen za se sto odi po zid :))))

хахах...ме изнасмеа,а јас вклучувам усисивач,ја усисавам и оставам да поработи на празно ,да ја убиел усисивачот user posted image ,жално или смешно ни сама незнам,знам само дека се граничи со лудило user posted image user posted image user posted image ама помош ми нема user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2151
9.8.2013 9:54:34   
Yummy Mammy
Ahahahahahaaa, me iznasmea so ova...
I sto mu pravi, go vshmukuva?! kako usisivac?!
pa taka mozes i so obicen usisivac user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2152
9.8.2013 10:10:05   
Martins mom
Ај добро утро и од мене. Ете да си шмркнам едно кафенце со вас, ретко детето ме остава на мира , ама сеа најдов нова тактика...му имам снимено неколку епизоди од Дора и ете го не трепнуваuser posted image Пушти Дора и мир во куќаuser posted image ...само не знам за колку брзо ќе му здосадиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2153
9.8.2013 10:36:44   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Ај добро утро и од мене. Ете да си шмркнам едно кафенце со вас, ретко детето ме остава на мира , ама сеа најдов нова тактика...му имам снимено неколку епизоди од Дора и ете го не трепнуваuser posted image Пушти Дора и мир во куќаuser posted image ...само не знам за колку брзо ќе му здосадиuser posted image

Кога ќе му здосади, сними му Маша и Медвед - тоа богами не здосадува.
Леле пред некој ден Миа ги извади од работна маса сииите тенџериња и длабоки садови, пластични, земјени, обични ги распосла низ цела соба и зеде дрвена лажица и и велам што правиш Миа, ми вика Маша сум јас не сум Миа, правам каша за волците user posted image

ВИДЕТЕ од каде црпи инспирација за глупости user posted image

Добар ден на сите... петок денеска, па и разладување најавуваат...ќе имаме убав викенд user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2154
9.8.2013 10:38:52   
Felly RR
Martins mom, и јас исто - еве пијам кафенце на РР, а М ја бараше Дора, ама пошто ја немаме на ДВД и пуштив штрумфови и се загледа. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2155
9.8.2013 13:52:31   
Bethany
Добар ден, какво успивање, секое сабајле сум станата уште рано, рано.
Ми почнува будење од 6:30, па додека ми успее да го изигнорирам син ми, јас не станувам.
Сабајле ме пробуди и очите не отворив ми носи книга да му читам user posted image Наравно дека мораше да почека. Секое утро нешто различно ми донесува, можеби си вика детето ајд да испробувам со што мајка ми ќе стане најбрзо user posted image
Никогаш не ми беше јасно како децата штом ги отворат очите веднаш се разбудени ко да не стануваат од спиење user posted image
Така, сешто нешто направив и секаде некаде стигнав од сабајле и сега тука да се пријавам. Чекам дожд инаку, ми здосади времето, уште во 9 сабајлево пржеше.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 9.8.2013 13:53:16 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2156
9.8.2013 14:19:18   
deluxe
Helou zenicki!!kako ste so zestinava?naviknuvate?jas denes ko za inaet na vremevo ukluciv rernata da peci,AMA ne se disi vo sobavauser posted image site se razbegaa jas si ostanav vo sauna,mora da go zgotvam rucekot.Eee toa e "Od glavata si patime"user posted image user posted image Tuku dajte vamu edno ladno pivceuser posted image osvezete me

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2157
9.8.2013 14:19:35   
sandriana RR
Ајде освежувањеееееееееееее
user posted image
Уште утре на работа и после одмарација 2 недели, едвај чекам user posted image Ме фаќа грев за детево, направи стаж во градинка повеќе од 1 година...Сега ќе си се галиме малку по дома, и она да види распуст што е user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2158
9.8.2013 14:44:21   
Mihaela 2010
lele tapa mi e denov,ama epten tapa,duri ke zaspijam,ne mrdnav od stolov hemoroidi uste ke zakacamuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2159
9.8.2013 15:13:43   
Gardenia
Хелоууу,леле едвај чекам и јас да помине денов,многу ми е тежок,вчера бев на црква и чекајќи во ред еден саат ме удри сонце во глава,потоа под клима дома и сега сум цел ден како шлакната,глава ме боли и цело телоuser posted image .Сандриана што убаво уште малку ќе си уживкате со Тина,ќе одите ли некаде ? Ај убав викенд на сите,викат ќе имало освежување па да видиме колку ќе биде така или уште потешко ќе стане времето

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2160
9.8.2013 15:17:11   
sandriana RR
Сандриана што убаво уште малку ќе си уживкате со Тина,ќе одите ли некаде ?

Можеби ќе шетнеме 2-3 дена до Охрид, зависи од обврски....ништо посебно немаме испланирано. Ќе имаме бар време да се видиме со луѓе user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2161
10.8.2013 11:27:05   
AneLav RR
Кај сте бе женички, како сте ми? Јас во последно време не се чувствувам воопшто добро. Сетра ми ми беше на гости 5-6 дена и откако си замина некако сум во депресија.user posted image Речиси по цел ден сум сама со децава, маж ми во ординација има многу работа кога ќе се качи е претепан и речи си немаме никаква комуникацијаuser posted image Ми недостасува моето Скопје, овде немам никого и препуштена сум сама на себеuser posted image Мислам дека уште малку ќе доживеам нервен слом.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2162
10.8.2013 11:37:13   
sandriana RR
Каков нервен слом АнеЛав, не се зафркавај - а ти дотежи, пиши на РРаја, тука сме ние user posted image
Јас уште еден саат ќе подремам на работа, па ми почнува одморот - ама некако паника ме фаќа...ќе полудам и јас дома со куп луѓе (сите се на одмор во август - и мм, и свеки и свекор..). Ќе биде фешта....user posted image
Еве, ако оваа ситуација ти е малку утешителна - подобро сама, него со сите user posted image

Еве нешто за живци user posted image
user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2163
10.8.2013 11:55:51   
AneLav RR
А шишето да ми го дадеше, ми треба. Во секој случај благодарам ме насмеа зошто си ја замислувам ситуацијата да требаше кај мене да е така.Поздрав!!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2164
10.8.2013 12:50:14   
Мамичка85
Jas ne bev nekolku dena prisutna pa aj da ve zirnam sto si pravite se nadevam deka site ste mi super ova toplovo me ubi user posted image od eden krevet na drug ko pijana nemozam da disam a pocna i user posted image da mrda navecer nemozam da zaspijam ko mesecar sum stanala user posted image i da Vi se pofalam vcera bev na kontrola i devojce nasmeana do usi bese user posted image so skrsteni race i noze gospoza uste nerodena hahhahaha user posted image Pozz do site imajte najubav den ko sto vcera bese mojot user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2165
10.8.2013 13:07:05   
mommy_angels RR
од ова за живциве си земам едно и јас,не друго паника почна да ме фаќа кога ќе помислам колку работи имам за пакување user posted image user posted image ,а и ладничко ми делува фино ќе ми легне user posted image ,ајде јас уште денес рмбам и од утре одморчеuser posted image ,ако може да го наречам одморче

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2166
10.8.2013 13:18:38   
Мамичка85
Ajde samo pozitivno Mommy kaj i da odite ubavo da si pominete eh so ubavo ke bese jas sega da se pakuvamuser posted image pozz imaj ubav den poleka i ke se sredis user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2167
10.8.2013 13:26:33   
Bethany
И јас едно ќе се напијам, нешто денес сме сите по тоа изгледа...
Јас сум па во пмс (мислам ништо не биднало од правење бебе месецов) бидејќи сета сум "нарогушена" user posted image
Што сум постара, се потешко се носам со пмс-от. Дајте некој рецепт,чајче или што може да се пие малку за намалување на симптомите, нешто за опуштање, а да не се таблети, тоа нејќам user posted image

Фала Сандриана за пијачка, малку ќе ме соземе user posted image И денес жешко, ништо од дожд...
А Мами_ејнџелс убаво да си одморите, секоја промена е добредојдена user posted image
Мамичка85, честитки за принцезата user posted image

Убав ден на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2168
10.8.2013 14:10:51   
deluxe
Betany za PMS imam nekade citano deka mnogu pomagalo da si jades orevi I drugi jatkasti raboti ,ne se sekavam ubavo zosto ,AMA sigurno ima nekoja finitauser posted image user posted image Taman ke Te razmrdaat I na drugoto pole kade sto se spremas da rabotis sledniot mescuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 2169
10.8.2013 14:16:21   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Taman ke Te razmrdaat I na drugoto pole kade sto se spremas da rabotis sledniot mescuser posted image user posted image user posted image

user posted image Фала Делукс, баш ќе пробам. А и навистина не сум некој љубитељ на такви работи, па и не ги јадам, освен во мусли некогаш, ама тоа е ништо, ама ако помагало, ќе се потрудам повеќе. Кога бев бремена не ми лудуваа хормоните толку ко сега, добро што не е секој месец овака екстремно, за среќа user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2170
10.8.2013 15:13:03   
Мамичка85
Fala Bethany na cestitkata ako nemas da si docekas user posted image i daj malce prenesi mi gi hormonive ama za energija oti za potenje ko user posted image gi imam dovolno vo ovaa user posted image pozz imaj ubav den bes pms bolki user posted image

Непосредна врска до пораките: 2171
10.8.2013 15:54:52   
Felly RR
Mommy angels, за на одмор ли се спремате? Убаво да си поминете ако е така. Мене ми заврши оддморот и од понеделник на работа user posted image А што убаво ми беше домче.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2172
11.8.2013 9:28:27   
Melanija RR
Добро утро user posted image леле тешка ноќ надвор дува дома пекол ич не сум спиена дали 2-3 саати на крај си станам и си шетав и јадев лубеница user posted image
Чекам мм да реши да стане и да оди да купи некое месо ќе правел ручек денес и плус треба креветчето да го монтира ,ќе биде интересен ден user posted image
Имајте убав неделен ден
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2173
11.8.2013 9:38:00   
Felly RR
Што убаво - вие веќе се спремате за user posted image Се ближи денот! ! !
Јас сношти пред легнување, отворив врати од сите соби, па некако се разлади, убаво беше, се спиеше. Ама кај вас е секогаш пожешко. Ќе издржиш и ти уште малку, после си велам и јас како и да е, повеќе ќе спиеш.user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2174
11.8.2013 10:06:20   
Melanija RR
Кај нас е најтопло во лето кај вас ладно во зима user posted image
Спремни сме го чекаме да излезе бебуш user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IMINJA
Evgenija D

KOI SE POUBAVI IMINJA

VESNA (90%)

MENDE (10%)

Број на сите гласови: 10

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!