|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
12.8.2013 13:02:43   
Mihaela 2010
Luge pak zatopluva
Vrz osnova na toa ve castam nesto ubavo
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 2201
12.8.2013 13:08:35   
mommy_angels RR
аааааааааааа јас земам дури има ,едно 20 пати се качив и симнав по скали ,а живеам на трети,ај ако ништо друго може ќе симнам едно килце

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2202
12.8.2013 13:11:06   
Bethany
и јас зимам и одам да правам ручек, ах зошто мора секој ден да се јаде user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2203
12.8.2013 13:33:56   
sandriana RR
Добар ден жени и од мене user posted image
Одморот и мене ми почна - ама, за почеток бебиситерски user posted image
Кај мајка сум, да ја почувам и нејзе, покрај Т. Ручекот го направив, баба и внука спијат, а јас да искористам луфта да ве ѕирнам како сте user posted image
Вчера вежбав и јас, ама веќе втор месец терам, и нема воспаление user posted image

Михаела2010, за да не ти се случува воспаление, бар не толку интензивно, после вежбање, најдоцна 30-40 минути касни нешто протеинско, за регенерација на ткивото - банана, домашен милк шејк, белки од јајце....А, јас ке шмркнам од лимунадата пред ручек (наместо некое аперитивче )user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2204
12.8.2013 14:32:55   
miana
Pozdrav od mene od Grcija...Ve mislam,ne ve zaboravam

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2205
12.8.2013 14:37:31   
Melanija RR
Миана user posted image убаво да си поминете
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

Ај да си прашам јас нешто user posted image
Оркестра бутикот што беше во центар требаше да го преселат во CityMall
има ли некој сознанија каде во CityMall се наоѓа. јас 2-3 пати одам ама нешто не успевам да го најдам.

Оркестра ја презема Брендот Премаман и беа еден дуќам во Сити МОл но на 1 февруари се затвори продавницата, така што ниту Премаман ниту Оркестра нема веќе во Македонијаuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 2206
12.8.2013 15:02:30   
Yummy Mammy
Pozdrav od mene, zeni.
Jas denes poludev od dosada, kolegite mi se po odmori, nemam rabota, eden telefon ne zadzvoni, eden mail ne dobiv... mozete da zamislite kolku mi e interesno vo kancelarija user posted image Porano vo vakvi situacii si izleguvav na kafe ili prosetka, ama sega po toplovo ne mi se priparuva nadvor.
A i vie gledam nesto ne ste bas interesni, se se soglasuvate, se lizni mazni... daj bre zubi da vidime malku user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2207
12.8.2013 22:58:03   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Home sweet home Доме сладок доме, никаде не е како дома, се прибравме ние, сега одам да се одморам од одморот па утре се читаме, да видам што сум пропуштила. Добра ноќ

Е добронидојде. Ајде одмори си се па.да ни раскажуваш.

Што да раскажувам, искрено едвај чекав да се вратам, лани сфатив дека на одмор со дете не е исто како сами, а годинава пак со две, не е е одмор, туку замор. Едното преслечи го, па другото облечи го, едното нарани го, другото побарало, едното успијај го па другото и така цело време трчав по нив, ко во градинка, мм ми купи списание да читам на плажа, јас не стасав да го отворам, книга на плажа, што беше тоа, 5 минути не легнав да се посончам. Исто ко дома, плус што треба да планираш и на плажа да одиш, да се вратиш, па пак да одиш и пак да се вратиш и после да излезиш. Ама ако, па барем да не се дома во двор цело време, барем за нив беше интересно

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2208
13.8.2013 8:21:55   
bucko mal
Ajde zeni vi staviv kafe da ne vi se izladiuser posted image user posted image user posted image

nazdravje odmor koj sto si bese,ubavo da si pominat tie sto ke zaminat na odmor

vi posakuvam ubav denuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2209
13.8.2013 8:31:29   
rina13
user posted image
еве девојки од мене едно утринско

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2210
13.8.2013 8:34:39   
Mihaela 2010
Aj dobro vi utro
Kafence,muzice,relaksirano mi zapocna utrovo
Vi posakuvam ubav den

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 2211
13.8.2013 8:54:57   
Felly RR
Ех, што убаво така, кога ќе ти тргне на добро денот! Јас ќе си земам и кафенце и половина од гевречетоuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2212
13.8.2013 9:00:58   
mommy_angels RR
добро утро и од мене,дете во градинка па јас да голтнам две три голтки кафенце со вас и се фрлам на втора тура пакување user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2213
13.8.2013 9:11:44   
anaana
Ajde edno dobro utro i od mene...
Jas kako ljubitel na nes kafe, eve ke ve pocastam site...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pa birajte koj sto saka... posleden den na rabota... ne mozam da odam kafe da si napravam, cekam edna stranka :)))
koj ide olku ranoooo????

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2214
13.8.2013 10:01:51   
Malecka23
Dobro utro i od mene.Jas ke se pocastam so tvoeto kafence arno ke mi dojde.Nie se zafativme so zimnici a taman mislev deka ke se odmoram malku posto i mazle e na odmor arno ama domatite ne te prasuvaatuser posted image .Za rodendenot se spremame konecno si kupiv fustance site se pokaneti poracana torta M celosno opremena uste stekot mi ostana da go dokupam i da go odnesam da go spremat...uff da znaete kolku sum vozbudena sekoj den stanuvam i legnuvam so mislata dali ke bide se ok da ne nesto sum zaboravilauser posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2215
13.8.2013 10:09:00   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

Ajde edno dobro utro i od mene...
Jas kako ljubitel na nes kafe, eve ke ve pocastam site...

user posted image

Pa birajte koj sto saka... posleden den na rabota... ne mozam da odam kafe da si napravam, cekam edna stranka :)))
koj ide olku ranoooo????

Jas ke si ja zemam ovaa da me raspolozuva cel den user posted image

Aj dobro utro!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 2216
13.8.2013 11:58:47   
Melanija RR
anaana ќе се послужам со нескафе капучиното user posted image
Денес некако ведро станав од спиење не ми се доспиваше некако гледам што поголем дел од денот да искористам крајно свесна дека секој миг сега да е за мене или со мм user posted image

Кој уште не бил на одмор,или сите рингерајки беа на освежување?

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2217
13.8.2013 12:08:50   
bucko mal
Jas ne sum bila na odmor,zdravje boze za Nova godina
igubena sum vo vremeto I prostorotuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2218
13.8.2013 13:30:10   
bucko mal

user posted image
aj I tuka da se pofalam,odsega ke imate moderni kafinja od mene I nesto blackouser posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 13.8.2013 14:04:53 >

Непосредна врска до пораките: 2219
13.8.2013 14:10:05   
Melanija RR
Блашково се прифаќа и подобро одмор некогаш макар и на Н.годинаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2220
13.8.2013 14:11:21   
Bethany
bucko mal, ги го уредив постот, сликата не излегуваше, запази да сликата биде во јпг формат. Значи на крајот на линкот од сликата која ја изабереш пишува jpg. Само така ќе може да ја пренесеш помеѓу [img]...[/img] и да ти излезе убаво сликата.
А во друг формат ако сакаш треба да ја поставиш преку сликомат.ком. А тоа е веќе поинаква процедура.

Женски, како сте?
Јас еве се изнајадов благо од сабајле, нешто шеќерот ми падна, од времето ли е, синчето спие, па да ве поздравам.
А сум за и едно кафе, така се чувствувам... Тоа би ми било не знам кое кафе по ред, обично пијам едно турско насабајле и едно инстант попладне, ама од сабајле, каде и да се упатив, кафе се напив user posted image Денес сум тотално на нездравиот режим, се ставив в уста, а се уште конкретно не појадував user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2221
13.8.2013 14:20:26   
Mihaela 2010
Eh sto ubavo mi trgna denov,ama sega tapa stana a i toplo...
I jas se iznajadov,edna koleska najavi castenka kupila stan,ama ja vidov kako nosi pijacki,pa taka si lapnav eden varen gevrek so jogurt,koga toa naracala pici,pa od slatkara blagi raboti trista cuda...leleeee,pa sokovi,i sega dojde kolegava so indiski orevcinja,nemozev da go odbijam...znaci denov uff,vcera gladuvav ke izedev ziv covek od sto nemase so da se jade denes pa se natupanivuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2222
13.8.2013 14:25:32   
mama_06

user posted image

Ај по едно пиќе за освежење, се надевам дека ке излезе сликата. Ако не ке ми простите прв пат ми е user posted image
Меланија, одбравте име за бебушот?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 13.8.2013 14:29:37 >

Непосредна врска до пораките: 2223
13.8.2013 14:27:25   
Bethany
тууу бре кај најде ѓеврек да јадеш, белки и од пицата си земала парче, јас ништо немаше да одбијам, па стан е во прашање user posted image

Непосредна врска до пораките: 2224
13.8.2013 14:30:09   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

тууу бре кај најде ѓеврек да јадеш, белки и од пицата си земала парче, јас ништо немаше да одбијам, па стан е во прашање user posted image

Abe nisto ne odbiv,fino lepo od se si zedov.pa TI taka mi kaza,da se opustam i ke oslabamuser posted image user posted image ,pa gledas odma te poslusav

Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali go slavite Valentajn ili Sv. Trifun?

Valentajn (0%)

Sv.Trifun (67%)

Nitu edno (0%)

Dvete gi slavam (33%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!