|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
20.8.2013 11:53:27   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma user posted image user posted image user posted image radna terapija 8 casa mir

Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа user posted image user posted image user posted image леле мори мајко.

Ah jas koga si bev verena pa im se cudev na koleskove so deca u brak kako se seksaat samo vikend,demek kako e mozno toa da se ceka samo vikend,ama ete toa i kaj mene cukna na vrata pa sega mi se smeat tie na meneuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2301
20.8.2013 12:02:54   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma user posted image user posted image user posted image radna terapija 8 casa mir

Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа user posted image user posted image user posted image леле мори мајко.

Ah jas koga si bev verena pa im se cudev na koleskove so deca u brak kako se seksaat samo vikend,demek kako e mozno toa da se ceka samo vikend,ama ete toa i kaj mene cukna na vrata pa sega mi se smeat tie na meneuser posted image

Ehhh... vikend ke go cekas cela nedela i opa nesto ke izleze neplanirano:nekoja guzva so decata,pa moze da poceka zabavata za naredniot vikenduser posted image user posted image Koga si vo brak i so poveke deca nisto ne mozes da predvidis,tuku Uzmi sve sto ti se pruza ,sekoja minutka e dobredojdenauser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2302
20.8.2013 12:10:29   
bucko mal
Zdravo zenski
Jas samo da ve pozdravam I odam da se spremam utre me ceka interesen den.
Se nadevam se ke pomine vo najdobar red,pa utre da se pofalam so nekoja slikicka.
Tolku, nisto veke ne vi kazuvam.user posted image
Ama sum happyuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2303
20.8.2013 12:17:44   
vezilka RR
Ајде сега ти да умреме од љубопитност сакаш. Ако, ти радувај се денес и утре штом е таква работата, па задутре те чекаме со извештај тука.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2304
20.8.2013 13:54:46   
Malecka23
Zdravvo zenski kako ste?.Nie eve poleka se sreduvame od vcerasnata zurka mnogu ubavo pominavme pa eve da ve pocastam od tortata na Mila.imajte ubav den

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2305
20.8.2013 14:02:19   
vezilka RR
Оооо, фала, фала, па големи да растете. Честитки за Мила. Многу убава торта. Браво. Мило ми е што сте поминале убаво, наредна година, уште поубаво.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 2306
20.8.2013 14:36:37   
sandriana RR
Среќен нека и е роденденот на Мила, голема да расте Малечка user posted image
Муабетот за секс не Ви го позимам, лиги да ми правите - три дена бегам од мм заради црвенилава и изгореново, кај да ме допре, сегде ме боли user posted image
Инаку, од петок се враќам на работа, газда ми го скрати присилно одморот, ќе си пукнам.... он да оди на одмор, а ја да чувам денови за понатаму....Кои денови, жити се, кога само 10 работни дена имам одмор...user posted image

Гардениа, да те планирам за четврток за една прошетка низ Аеродром ? user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2307
20.8.2013 14:50:28   
vezilka RR
Ах, бре sandriana RR, а викаше цело време, дали ќе ме остаи човеков, и се подрече.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2308
20.8.2013 15:02:51   
Mihaela 2010
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2309
20.8.2013 15:04:27   
vezilka RR
Ма и да се најават тоа е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2310
21.8.2013 9:48:29   
Yummy Mammy
Auuuu, bravo Mihaela, za ova zboruvam jas celo vreme!
user posted image user posted image user posted image

Aj dobro utro!
Nie bevme vo Grcka produzen vikend, si pominavme fenomenalno. Mnooogu pozabavno i poumorno nego 10te dena prethodno. Vo hotelot ideme vtora godina po red, i lani si otidovme so istiot vpecatok deka navistina e super mesto za so mali deca, a ovaa godina bese uste podobro. Napravile eden aqua park, mnogu bezbeden, malovo moe (20 mes.) sekade sama ja pustavme, sama si se lizgase, samo si trcase, bez nikakov problem. Jas i mm na lezalki, so kafinjata samo nabljuduvavme.
Napunivme baterii, jas da izdrzam uste slednata nedela, i posle idam na porodilno... mislam, porodilnovo za da krecam, kupuvam oprema za bebe i slicno user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 2311
21.8.2013 10:23:15   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Zdravvo zenski kako ste?.Nie eve poleka se sreduvame od vcerasnata zurka mnogu ubavo pominavme pa eve da ve pocastam od tortata na Mila.imajte ubav den

user posted image

Многу убава торта, Малечка23, Среќен нека и е роденденот на Мила!!! Голема да расте!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2312
21.8.2013 10:33:54   
mama_06
Добар ден невести. Ајде да се пријавиме на натпреварот за најголема мрза што се организира во Црна Гора. Не велам дека сме мрзливи, ама сме уморни, денојве сум како воз да ме прегазил што мислам дека нема да станувам ни за до ВЦ. Стефан фати некој стомачен вирус па се отепа од повраќање.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2313
21.8.2013 13:27:29   
Mihaela 2010
Kaj ste zenski...vreme se naoglaci malku,a taman nie pocnavme so krovot denes uste da mi zavrne fali i da bidam maler nad maleriteuser posted image
ajde castete kafe nekoe meraklisko

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 2314
21.8.2013 14:14:32   
LoveableMe RR
user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.8.2013 14:17:27 >

Непосредна врска до пораките: 2315
21.8.2013 14:58:23   
vezilka RR
Ете го кафето стиигна, еве јас ќе дрмнам едно и ќе бегам..толку за денес, си отидов кај дете малку :)

Абе беше некој во Рамсторот вчера на распродажба?

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2316
21.8.2013 15:26:35   
Палешка РР
Леле, леле.....торти, нескафиња...а јас буљам само во статистика и се чудам што е толку денеска раздвижен форумов user posted image
Од се земам, гледам има уште малку и за менеее...Среќен роденденот на Мила, голема да расте user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2317
21.8.2013 15:35:34   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

user posted image

Леле колку убава торта!! ама славеничката е поубаваuser posted image Среќен роденден,да е здрава и жива голема да растеuser posted image user posted image user posted image user posted image Имавте убава забава?? Сега и јас почнав да се спремам за Saturday night ќе има забава кај нас повелете!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 2318
21.8.2013 15:36:53   
deluxe

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Може и јас ова да го закачам на вратаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2319
21.8.2013 15:40:04   
Malecka23
Thx zenski na cestitkite.gledam kafinja se delat jas ke zemam dupla doza ova vremevo denes me sotre a ko za belja se zafativ so redenje alista-(najmnogu mrazam) i cel den mi e naopacki daj kazeete finta kako alistata sami da se naredat i pod uslov mila da ne dojde da gi preredi-rasturi nizcela kuka:)

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2320
21.8.2013 16:50:43   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

user posted image

Е точно едно вакво сакав! Тамам за после попладневна дремка, за расонување. Никако не можам да се вратам во работна нормала - рано станување. user posted image Уф, што убаво цел одмор си поспивавме........

Туку, видовте ли дека наближуваме 100-та страна, ајде давајте предлози за новата тема.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.8.2013 16:51:45 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2321
21.8.2013 17:00:28   
mommy_angels RR

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Може и јас ова да го закачам на вратаuser posted image user posted image user posted image user posted image

абе какво закачување на врата,јас им кажувам,ако им пречат садовите ич нема да им се налутам ако станат да ги измијат user posted image
туку јас грабам од кафево и отидов да ринтам

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2322
21.8.2013 17:33:40   
Bethany
И јас ќе си земам од кафето, баш ми се пие ммммм...
Туку, ова со садовите, еве кај мене викаат по мене, еден куп, се токмам да станам user posted image
Вистина, што некој не дојде сега, па да ми понуди помош ? user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Туку, видовте ли дека наближуваме 100-та страна, ајде давајте предлози за новата тема.

user posted image Ајде женски, давајте предлози, како да ја крстиме новата чат-тема? user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 21.8.2013 17:37:06 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2323
21.8.2013 19:48:48   
Ring
Зар нема никој на темава ???
Сигурно сите шетате некаде со децата , на игралиште , во парк...
Ееее јас чекам уште 20 минути и да ми заврши смената , па да се гушкам дома со цуцка моја...цел ден не сум ја виделаuser posted image user posted image user posted image , она од сабајле во градинка, јас втора смена на работа user posted image user posted image

Тука ајде да се активирам на последниот муабет...и претходно имав пишано предлози за име, еве нешто што ми текнува

РР панаѓур, РР митинг , РР пауза , РР кабаре , РР занимална...аууу што све ми текнало user posted image user posted image

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2324
21.8.2013 21:10:25   
deluxe
РР панаѓур, РР митинг , РР пауза , РР кабаре , РР занимална...аууу што све ми текнало

Супер идеиuser posted image user posted image еве и од мене една :РР муабетчилница user posted image

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 2325
Страница:   <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.