|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
19.8.2013 11:12:40   
vezilka RR
ајде добро уто иначе, живи, здрави, весели? Ако, кој си уживка на море, кој се спрема за на одмор, кој штотуку се вратил на работа. Еве и јас сум од тие, веќе една недела, ама уште не сум се адаптирала, оти не сме сите тука, некои се уште по одмори и никако да фатам замав.

Ајде еве доручекот да гоподелам со вас..

user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2276
19.8.2013 11:48:11   
sandriana RR
Добар ден жени user posted image
Ја би од кафево на Везилка - да ме додржи будна, пошто сабајле од 5 саат станав, да може да се извозиме од Стење до Скопје без галама, дури Т спие. И некако успеавме user posted image
Јас уште оваа недела одмарам, па пак на работа од следниот понеделник. Се надевам ќе имам време оваа недела да завршам се што планирав.
Имајте убав ден сите user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2277
19.8.2013 12:08:46   
vezilka RR
Добренидојде..како Стење, убаво?

Ајде дрмај кафе сега, или нека ја прошетаат доброволци Тина, ти спиј, ха, ха..

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2278
19.8.2013 12:15:08   
sandriana RR
Спиење со нејзе, се надевам за саат-два ќе и се приспие user posted image Добрите волци имаат "обврски", а јас со Т на бебиситерување кај мајка ми сум.
Детали за Стење во соодветна тема, веднаш ќе опишам user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2279
19.8.2013 12:47:57   
Gardenia
Епа наздравје одморче Сандриана,и штом си кај мајка,викај кога си слободна да прошетаме низ Аеродром user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2280
19.8.2013 13:58:04   
Mihaela 2010
denes nesto ste skrzavi
ajde jas vaka darezlivata da ve pocastam nesto
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2281
19.8.2013 14:09:18   
Martins mom
Сите ќе ги јадамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Леле, минути бројам за да тргнам на работа, ама нозеве ми се враќаат, што е проблемот не знам, па нели јас си ја сакав многу работата?!user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2282
19.8.2013 14:34:43   
LoveableMe RR

user posted image

aj povelete, jas od skoro se nauchiv "da spremam" vakvi user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2283
19.8.2013 14:38:39   
Bethany
user posted image Па бидејќи Мартинс Мам сите изеде од на Михаела, јас ќе си земам од твојот, мх мх, ко за прв пат одличан е user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2284
19.8.2013 14:38:51   
vezilka RR
Ајде фала на сладоледот, што убаво ќе ми дојде, мњац, мњац..

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2285
19.8.2013 14:46:54   
Mihaela 2010
luge tapa denov,ic ne se doseduva,kakov tapa period na rabota kako u zatvor da sum,nikakva dinamika,dupka na stolov ke napravamuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2286
19.8.2013 14:51:11   
Gardenia
И јас сакам сладолед и на корнет и на стапче user posted image ќе си земам така да знаете user posted image .И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет user posted image

Непосредна врска до пораките: 2287
19.8.2013 14:56:53   
Mihaela 2010
И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет

da ne ti se spie zaradi nesto??user posted image ,i toa se simptomi

Непосредна врска до пораките: 2288
19.8.2013 15:03:50   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет

da ne ti se spie zaradi nesto??user posted image ,i toa se simptomi

user posted image user posted image ,може,може

Непосредна врска до пораките: 2289
20.8.2013 7:20:46   
deluxe
Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma user posted image user posted image user posted image radna terapija 8 casa mir

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 2290
20.8.2013 7:28:44   
Палешка РР
Добро утро делукс user posted image

И јас едвај чекам на работа да појдам за да одморам user posted image user posted image user posted image user posted image

Ајде честам кафе, па кој е за нека повели

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2291
20.8.2013 7:31:20   
deluxe
Fala na kafenceto Paleska ,ajde na zdravje neka ni e ,nie sme ranobudniuser posted image ,ostanatite ke ni se pridruzat pokasnouser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2292
20.8.2013 8:35:14   
Mihaela 2010
Dobro utro,eve i jas na odmor (na rabota),user posted image ,M e kaj moite do petok tamo ke ide posto nema koj da ja cuva pa posle sme na odmor,tatko mi pa go fatili stomacen virus,so prolivi i povrakjanje lele pa se plasam da ne ja prifati,pa sirot si se zatvoril u soba i ne mrda od tamouser posted image ,a i vnuk mi od brat mi e tamo pa ke si igraat

Непосредна врска до пораките: 2293
20.8.2013 8:51:32   
mommy_angels RR
Добро утро ,си земам јас од кафенцето,на здравје .И моево човечуле е кај баби на поседок,еве втор ден а мене веќе ми фали мнооооооогу user posted image .Ама што се мора,се може.Колешката ми е на одмор ,па сама на работа со жњ работно време(така си го викам јас user posted image ) и да ми е тука ,нема да ја гледам секако,битно е дека цуцката си уживка ,па мама ќе стиска заби

Непосредна врска до пораките: 2294
20.8.2013 9:45:13   
Bethany
И јас да се пријавам тука , добро утро женски user posted image

Михаела, нека и дадат на ќерка ти пробиотик пролајф, за секој случај, јас така би направила да сум така некаде во близина, сепак стомачен вирус е многу заразен. А се надевам ќе биде добро!

Мами_ејнџлс, јас би сакала да имам некогаш баби да го оставам син ми, ама сум убедена дека само ќе мислам на него, што прави, како прави. user posted image

Средив нешто работи од сабајле, се препотив, веќе е жешко, па сега сум за уште едно кафе, кој ќе ме дружи?
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2295
20.8.2013 9:53:03   
deluxe
Еве ме Бетани тука сум, дежурна за кафе пиењеuser posted image user posted image Ете ама кафе не знаам да одбијам,голем кафеџија сумuser posted image
Реадувајте се ако децата сакаат да одат кај бабите на гости,моево не мрда понастрана од мене,другото е бетер залепено за мене,и јас сум уффффф... плачам за еден час тишинаuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2296
20.8.2013 10:07:40   
mommy_angels RR
ах за мислење,ја мислам по цел ден,телефонската сметка на крајот на месецот ќе биде доказ user posted image user posted image ,а инаку не сакав да ја загрижувам Михаела,ама ете кога спомнавте веќе ,посебно овој сега што го има,нема некој што промаши од моја фамилија,сите си го изредивме редот,светла страна е што 24 часа држи па после полесно се дише ,така да некоја превентива за детето не е лошо да дадеш
ах ова кафенцево....ммммммммммммммм...

Непосредна врска до пораките: 2297
20.8.2013 10:40:48   
Mihaela 2010
Da da uste denes ke kupam nesto preventivno,za sekoj slucaj uste toa pred odmor ni fali

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2298
20.8.2013 11:43:50   
Felly RR
Охооо, некој се спрема за на одмор, што убаво!!! А од ова вирусиве, аман, веќе никако не сме раат.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2299
20.8.2013 11:51:01   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma user posted image user posted image user posted image radna terapija 8 casa mir

Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа user posted image user posted image user posted image леле мори мајко.

Непосредна врска до пораките: 2300
Страница:   <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.