Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
se porodiv I jas resi simon konecno posle 42 nedeli da izleze od meseto na mama taka da od 29.08.13 od 00:20 min jas I moeto kjofte od 3750 gr I 51 cm sme si nerazdvojni. mora neli da se nadoknadat tie dve nedeli plus vo guskanje I galenje. mamicki so lesno na site. jas se porodiv prirodno bez nikakva anestezija I da vi kazam nema bolka koja nemoze da ja izbrise prviot patvkoga ke go vidite I cuete caseto soncence I koga ke go zemete vo race. PRICELESS
Eве и јас да се пријавам како старо нова на форумот.Пишував со првата бременост и добивав многу совети од вас рингерајки, сега сум бремена пак и термин ми е некаде 21.01.2014.Ние сме во Поздравче!
Eве и јас да се пријавам како старо нова на форумот.Пишував со првата бременост и добивав многу совети од вас рингерајки, сега сум бремена пак и термин ми е некаде 21.01.2014.Ние сме во Поздравче!
Добро ни дојде назад. Додадена си на списокот. Сега пак ќе се читаме. Нашите совети се тука за вас. Поздрав и со лесно нека е.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 16.9.2013 13:13:22 >
Ajde Bebuska na mama i mamy dobre ni dojdovte vo klubot na ringerajki a i voedno kako novi so lesno neka vi e bremenosta i imajte ubav ostatok od denot pozz
Колку е убаво кога ни се зголемува списокот!!! Добре ни дојдовте bebuskata na mama и mamy*. Ви посакувам пријатни мигови поминати на РР и лесна бременост !!!
Fala vi se nadevam deka site ke imaat lesna bremenost, mene do sega mi e super skoro i da ne se cuvstvuvam deka sum bremena se dodeka ne pocne da se dvizi bebeto :) , i se nadevam deka site so lesno ke se porodime, mene od sega me faka nekoj mal strav
I nas veke mozete da ne izbrisete od listata na tie so tek treba da se porodat. Se porodiv na 16.09.2013, a terminot mi bese 27.10.2013 Za sreka i bebinjata i jas sme dobro so lesno neka im e na idnite majki.pozz
eve me i mene me nema odamna, bev poveke prisutna vo prvata bremnost....sega obvrski poveke...no kako i da e da se vratime na temata termin...mene mi terminot na 11.12.2013