Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Караки, добредојде!!! Имај лесна бременост! Белувче, ајде повеќе да не дружиш, со лесно да си ја минеш и ти бременоста, а бабб да го каже терминот да ја запишеме на список
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.11.2013 20:18:49 >
Felly neznam dali stigna prethodnata poraka tuka pisav da me smenis vo terminot deka vo majcinata kniska mi pisuva kraen termin mi e 28.12 .2013 taka mi pisa ginekolokov maticen sto mi ja vodi bremenosta deka uste mi stoi stariot termin pozz i imaj ubava vecer
Мамичка, го променив, имаше пишано во другата тема. Го очекувам бебето во декември 2013, затоа овде останало исто. Евангелија, твојот пост го префрлив во соддветната тема Мајчина книшка, каде мамичка85 и другите членови ќе може да ти одговорат.
Vezilka haahah nasiot termin e isti i mene mi e na 19.05.2014 :-) inace dobro sme uste ne ni kazale sto sme na skriningot na doktorkata i licelo na devojce ama malecko bese uste. Za edna nedela ke odam na kontrola pa ke vidime. Pozzzz do site trudnici i samo so lesnooo
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.