|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
25.9.2013 10:08:37   
Палешка РР
Штом насмеано кафе пиеме, ќе тргне белким user posted image
Фала TanjaT

Убав ден на сите! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 301
25.9.2013 10:12:46   
Mihaela 2010
Of of kafe so oko,nekoj saka da me vidiuser posted image user posted image
So zadovolstvo ke go smrknam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 302
25.9.2013 10:21:17   
elenak
Ај и јас да ве поздравам со моето топло нескафе со млекце. Ме потсеќа на студентски денови и ептен си го сакам.
Леле што ми се случи синоќа, морам јавно да и се заблагодарам на мојата бешика по чија заслуга не се поплавивме.user posted image Станав за во вц и случајно ја слушнав чешмата во кујна како тече. Што да видам, кујната во хаос, вода на сите страни. И така во 5 сабајле собиравме со мм вода со џогер. Добро што не стигнала водата до паркетот во днева, којзнае што ќе беше.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 303
25.9.2013 10:28:49   
vezilka RR
Убаво насмеано кафенце од сабајле, одлично. Ќе си шмркнеме и ќе си се смееме цел ден, хехехе. Фала ви женски на сите, сто пати поубаво да ви се враќа. Јас сум малку упрпана заради мојата „трудничка историја“ ама нема да кобам и ќе мислам позитивно.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 304
25.9.2013 10:29:59   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Ај и јас да ве поздравам со моето топло нескафе со млекце. Ме потсеќа на студентски денови и ептен си го сакам.
Леле што ми се случи синоќа, морам јавно да и се заблагодарам на мојата бешика по чија заслуга не се поплавивме.user posted image Станав за во вц и случајно ја слушнав чешмата во кујна како тече. Што да видам, кујната во хаос, вода на сите страни. И така во 5 сабајле собиравме со мм вода со џогер. Добро што не стигнала водата до паркетот во днева, којзнае што ќе беше.

Auuuu ova mi e bas poznato
Nie pred 5 god taka so mm,togas decko i devojka sabajleto trebase da trgame za ohrid na odmor,i oddednas jas nesto slusam kako susti,mu vikam stani nesto dolu susti,a toj abe od nadvor e komsijata gi vadi kivite,ehh abe vikam ne se zezaj odi vidi i stanuva sto da vidi,puknala cevkata u kujna poplava ama kaj nas i u dnevna preminala a sao sto bese taze izlakiran,pa se podigna pa sto da vi kazuvam...ete srekja a zamislete da sme otisle,uff nesakam ni da mislam na takvi raboti,zatoa sega kade i da odime ja isklucuvame vodata

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 305
25.9.2013 10:39:09   
miana
Кај сте бе женички? Што си правите? Сте се расфрлале со лафиња по сабајле...
Што ке се фалите? Јас еве на посао user posted image и погодете што пијам ? - Зелен чааај user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 306
25.9.2013 15:01:05   
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Of of kafe so oko,nekoj saka da me vidiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
колку се изнасмејав значи

Инаку, Еленак, браво за твојата бешика и овака јавно, те спаси од голема беља со паркетот.

Везилке, ќе биде се во ред user posted image

Јас одамна не пиев кафе со вас, или така ми се чини, ама деновиве сум некако зафатена, се вклучив малку повеќе во другите работи, освен секојдневните домаќински обврски, денес бев на завршницата на еден убав пројект, па убаво ми беше. Следна недела ќе присуствувам и на една конференција, и тоа сама јас, без мојата приколката-синко user posted image , па и тоа убаво ќе ми дојде, малку за промена user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 25.9.2013 15:02:22 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 307
25.9.2013 15:25:58   
elenak
Бетани јас и вчера ти ставив кафе ама не дојде да пиеме. Ајде частам пак кафе, кој какво сака.
user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 25.9.2013 15:29:59 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 308
25.9.2013 15:38:03   
Bethany
Оф Еленак, ајде сега ќе се напијам кафенце, ќе ме извинеш за вчера.
Види ово сега што го припреми, не го пропуштам сега user posted image

А и шампањско ќе се напијам, дека и тоа вчера пропуштив.

Што си правете женски вие?

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 309
25.9.2013 15:42:58   
Mihaela 2010
Jas izgleda najredovna denes za kafevo,uzte da svrtam solja i da mi gledateuser posted image
detulevo stana,majstorive uste mi visat nad glava,se nadevam za brzo ke si idat,se ok ama najsmrt mi e koga mi vlagaat u wc i mi uriniraat,lele sve sve ama toj del mi e smrtuser posted image

Непосредна врска до пораките: 310
25.9.2013 16:56:59   
mommy_angels RR
Везилке и јас исплашена од моја историја ич не уживав во бременоста ,туку само мислев на глупости и сега ми е многу криво што не се радував како што заслужи моето ќерќиче user posted image .Слушај паталец и уживкај си во бременоста,ќе видиш дека се ќе помине во најдобар ред user posted image
Ајде јас сега да ве почастам ,конечно запишани во градинка,мислам полесно ќе ја запишев на Харвард одколку во градинка во Мк.
user posted image

Непосредна врска до пораките: 311
25.9.2013 21:55:20   
Felly RR
Така е мами, во право си - Везилке, само позитивно!!! И мами со среќа тргнувањето во градинка, ајде со лесно да ви оди.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 312
26.9.2013 8:34:59   
Bethany
Добро утро слипинг бјутис!
Еве го кафето, готово е веќе! Ајде станувајте! user posted image
user posted image

А еве и витамини да ве расонат и освежат user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 26.9.2013 8:37:46 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 313
26.9.2013 8:38:13   
Mihaela 2010
Aj dobro utro,koj saka tursko a koj toplo cokolado neka poveli,izborot e vasuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 314
26.9.2013 8:45:03   
Bethany
ммм што примамливо топло чоколадо, ни доручек не ти треба user posted image

ќе биде убав ден, малку да се стопли па ќе излеземе со синко да видам да му пронајдам ѕиврички и пижамки нешто ако најдам.
Инаку, спиев ама ко да не спиев, рамињата ме болат, грбот ме боли, се ме боли, само масажа ќе може да ме спаси user posted image

Непосредна врска до пораките: 315
26.9.2013 8:52:09   
Mihaela 2010
Da da denesniov i narednive nekolku dena ke bidat ubavi,da gi iskoristime kolku mozeme,jas denes pocnav na rabota,a sto ubavo mi bese doma,pa i ne bilo tolku loso da si domakjinkauser posted image ,sredi po doma,uspi dete odmori,postojano vo dvizenje..
Jas kupiv na M trenercinja i bluzicka,sega naredno mi e patika-kondurka,pa toplinki za vo gradinka,pa uste nekoi bluzicki,ehh pa cizmi jakna i sve ostalo...

Непосредна врска до пораките: 316
26.9.2013 9:00:25   
Felly RR
Гледам сите позитивно расположени од сабајле, супер user posted image user posted image user posted image И јас некако се чувствувам како да ми почнал викендот.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 317
26.9.2013 9:24:53   
Tanjat7880
Zdravo devojki,bash mi e milo shto ste OK,jas so glavobolka od vcera pa I nagoni na povrakjanje I KRSH SUM,pritisokot li me zeza ili koj gjavol ke e neznamuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 318
26.9.2013 9:33:44   
sandriana RR
Добар ден жени user posted image
Туку, Tanjat7880, ќе ни се појавиш ли ти на РРдружбата во сабота, м? Те неме во список, колку гледам, или се лажам?

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 319
26.9.2013 10:16:57   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Добар ден жени user posted image
Туку, Tanjat7880, ќе ни се појавиш ли ти на РРдружбата во сабота, м? Те неме во список, колку гледам, или се лажам?

Offf Sandrinana teshko,imam zelba da ve druzam I toa se primetuva neli no ke mora da prolongirame za nekoj drug pat,ovaa sabota sum zafatena,vnucite mi slavat rodenden I MORAM da sum tamu,fala ti milicka shto me mislish I meneuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 320
26.9.2013 10:21:56   
AneLav RR
user posted image
Ај частам по едно кафе и се фаќам за работа. Полна сум со елан наспана и на....наuser posted image user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 321
26.9.2013 10:44:40   
elenak
Ајде штом сте расположени сите кај мене на печење пиперки за ајвар.user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 322
26.9.2013 11:16:33   
miana
Леле Елена,ајварот ке ги биде а ? И мене ме чека тоа викендов изгледа user posted image Кутрите мои нокти,ке отидат јабана user posted image

Непосредна врска до пораките: 323
26.9.2013 11:18:18   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Aj dobro utro,koj saka tursko a koj toplo cokolado neka poveli,izborot e vasuser posted image
user posted image

аууу сега видов ова.... Леле ма Михаела,јас од денес на режим за исхрана сум, а ти види што правиш.... user posted image

Непосредна врска до пораките: 324
26.9.2013 11:35:31   
anaana
user posted image

user posted image

Ajde eve jas vo moj stil, gledam slabo nekako so neskafe, a jas ne sum po tursko pa ke castam nes :))))

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

aj daj da vidime koe ime ke pobedi
MOJA MAMUS

m

marin (24%)

ivan (25%)

marko (39%)

ognen (13%)

Број на сите гласови: 285

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!