|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
23.9.2013 9:34:38   
Mihaela 2010
Dobro utro,bre bre od sabajle polna trpeza,jas ke ve zaobikolam,samo kafe ke si zemam,dvopece si jadev utrovo,a i oslabena sum,taka da prodolzuvam so slabeenje,vie slobodno krkajteuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 276
23.9.2013 13:24:25   
mommy_angels RR
АнеЛав "го јаит ли окото " ? user posted image
user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 277
23.9.2013 13:25:34   
Felly RR
О тамам за мене едно кафе останало, а и кога никој друг не сака, ќе си каснам и крофничка. Сега си дојдов од работа, и баш убаво ќе ми дојде.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 278
23.9.2013 13:33:40   
AneLav RR
Не да го „јаит“ , ме настрви ептен, клизачи ќе му влезам одмаuser posted image user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 279
23.9.2013 13:38:58   
elenak
Туф туф, мераци. Ај јас од јаготките ќе црпнам, може и кафе,а благово ќе се преправам оти не го гледам.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 280
23.9.2013 13:41:46   
vezilka RR
Лелееее крофнето како ме настрви, оф, оф. Ќе го мислам со денови сега. Што праите жени, арни ли сте?

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 281
23.9.2013 21:35:48   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro utro,bre bre od sabajle polna trpeza,jas ke ve zaobikolam,samo kafe ke si zemam,dvopece si jadev utrovo,a i oslabena sum,taka da prodolzuvam so slabeenje,vie slobodno krkajteuser posted image

Е браво Михаела, ослабена си, јас се здебелив user posted image Изгледа премногу се опуштив user posted image user posted image

Ај добро вече, како сте, што правите, тивко нешто тука.... user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 282
23.9.2013 22:49:30   
elenak
Шшшттт Бетани спијат.user posted image И мене ми се спие многу, ама навика бре пред 12 да не се легнува. Досадно е и тука, ќе одам нов аватар да си побарам и јас.

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 23.9.2013 22:50:23 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 283
23.9.2013 23:22:40   
AneLav RR
Еј здраво и моиве заспаа ко заклани откако ги избањав, го мавнаа мелекото и куфер спијат. Мене не ми се спие дремнав прееска малку со децава. Дај кажи од кај симињаш аватари да си го сменам и јас?

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 284
24.9.2013 8:03:27   
Tanjat7880
user posted image
Ajde devojki,kafeto e gotovo!
Kakov den planirate denes,jas denes cistam kupatilauser posted image I odam po banki da se razduzuvamuser posted image off tie smetki,karticki I takvi trakatanci koga ke im dojde kraj I zatoa posle I vo market pazaram ko VIRTUOZ za poevtinko..no ajde samo zdravje da ne sluzi...

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 285
24.9.2013 8:28:34   
Malecka23
dobro utro i od mene.Ke se posluzam so kafenceto super ke mi dojde edvaj funkcioniramuser posted image
denes so M ke setame mora novi knigicki da i kupam inace tesko mene.Ovie ne i se interesni gi nauci i samo im se luti gi frlauser posted image tesko mene uste od sega vaka

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 286
24.9.2013 8:53:28   
Bethany
Добро утро! Фала Тања за кафенцето, моето обично се олади, а твоето вакво жешко, тамам ќе ми прија user posted image

Малечка23, ако, не се жали, добро е да ги сака книгите, и моево ги сака, добро сега е во некој период кога не толку често бара да му ги читам како порано, ама пак ќе дојде период на читање и така...
Јас планирам првин под туш, па тогаш да прогласам денот официјално да започне user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 287
24.9.2013 9:14:44   
mommy_angels RR
Ајде од моето кафенце,ептен ми се погоди ова утро
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 24.9.2013 9:15:28 >

Непосредна врска до пораките: 288
24.9.2013 9:16:58   
Палешка РР
Фала ви user posted image

Јас се брлаам од сабалје, програми, отворени, мозила, хром, по 10 табови во секое...незнам накај терам user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 289
24.9.2013 12:38:13   
Hunny
Што е овде толку мирно? Јас дремам, ќерка ми спие: Одвај ја заспав, цела ноќ не спиевме и се затна носето и не може да дише, срце малечко. Ми препорачаа капки од диво оригано, ама на мм му рекла некоја колешка дека многу биле лути. Ај ако може искуства, да не ја барам темата зашто во хаос сум.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 290
24.9.2013 12:49:47   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Што е овде толку мирно? Јас дремам, ќерка ми спие: Одвај ја заспав, цела ноќ не спиевме и се затна носето и не може да дише, срце малечко. Ми препорачаа капки од диво оригано, ама на мм му рекла некоја колешка дека многу биле лути. Ај ако може искуства, да не ја барам темата зашто во хаос сум.

Хани ич не му ја мисли,земај ги веднаш,закон се за одзатнување,а патем и чистење на носето од несакани бактерии

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 291
24.9.2013 13:01:12   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Повели ТУКА Hunny , ќе прочиташ различни искуства.

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 292
24.9.2013 15:48:02   
Bethany
Добар ден женски, што правите?
Јас па некако многу изморена, ќе излезам сега со синко малку сонцето да не фати, да го искористиме додека го има user posted image
А после некој кафенце да стави, нешто да се почастиме во името на Везилка, а?

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 293
24.9.2013 16:06:20   
elenak
Стиже кафа одма. За везилка и за малото зрнце во мешкото на мама да порасне во големо бебуле.
user posted image
Јас навивам за едно даде.user posted image

Непосредна врска до пораките: 294
24.9.2013 18:27:07   
deluxe
user posted image
Еве со шампањско да се прослави за Везилкаuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 24.9.2013 18:29:02 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 295
24.9.2013 19:01:46   
Палешка РР
Ќе пијааам, ќе лумпуваааам user posted image

Наздравувам во чест на везилка која забремени и со второ дете на нашата мила Рингераја и им посакувам на сите кои нестрпливо чекаат бебиња, следниот месец да видат user posted image user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 296
24.9.2013 19:04:55   
Mihaela 2010
Dobro vecer zenski,cel den natamu navamu se pribrav pred malku i citam ubavi raboti na forumov,za vezilka cestitki golemi i so lesno i ubavo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 297
25.9.2013 9:57:05   
Mihaela 2010
Breee denes ste se uspale nesto,ni kafe ni so kafe da se stavelo,nisto...user posted image
Jas uste denes sum doma,od utre na rabota,denes imame roditelska pa ke vidime kako ke pomineme,sigurno ke baraat pari za ova i za ona ama toa e,bez nasi sredstva nisto ne pravatuser posted image
Uste sum doma so majstori uste malku i vise nema da gi gledam

Непосредна врска до пораките: 298
25.9.2013 10:06:42   
Tanjat7880
Eve jas ke go turam kafeto denes,se nadevam ke se "ugode"
user posted image

Непосредна врска до пораките: 299
25.9.2013 10:08:26   
Tanjat7880
Pa nemoze covek da stigne sekade,po drugive temi novini I prekrasni raboti eden kup,Vezilke generacijo bravo I samo napreduser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali vasite deca sakaat da citaat lektiri na letniot raspust?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!