|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
2.11.2013 12:25:29   
Палешка РР
Ајде Bethany во Прилеп, претопло е надвор. Ние досега по сонцето шетавме со Миа да ги искористиме последните сончеви зраци user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 651
2.11.2013 13:14:41   
Мамичка85
Epa ajde Dobar den i od mene user posted image konecno da pisam i da najdam vreme da Ve pozdravam user posted image ovie dve nedeli tolku se bev navaka nataka se set_av so brat mi sekade dojden e na odmor pa morav da nadoknadam user posted image ima novost mm konecno pocna so rabota i sega vreme mi e jas da sredam sto treba oti na 24 vlagam vo 9 brzo ke letne user posted image eve od mene eden dorucek da Ve pocas_tam i imajte ubav i pozitiven vikend so svoite najmili user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 2.11.2013 13:24:46 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 652
2.11.2013 16:01:00   
Carrie RR
Мх Мх Мх фала Мамичка за гозбава саботна...Жени имајте викенд за мерак user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 653
2.11.2013 21:28:57   
mommy_angels RR
Добра вечер луѓе! Кај сте,што правите?
оОд мене за денес доста беше,што завршив,завршив,сега кревам нозе на маса и одмарам. Само се надевам дека ќерка ми сабајле ќе стане нешто покасно од 5.30 user posted image

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 654
2.11.2013 22:17:10   
Snowhite RR
Ништо днеска дома се изнаседивме, Ј заспа од 11.30 и спиеше до 15 часот, кога стана додека ја наранив ја погодив се стемни, ама затоа одручеква бевме со свеки на крофни за новороденче кај едни пријатели. А утре фарбање, кубење, лакирање за на работа разбирашuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 655
2.11.2013 22:23:13   
Annet
Eve me i mene.Uzivam so Muzikata na Crvena Jabuka:)) Veles da vi kazam e celiot narod,prepolni ulici,preubava atmosfera......

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 656
3.11.2013 1:17:25   
Snowhite RR
Што се случува во Велес Анет, не сум во тек?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 657
3.11.2013 8:12:21   
deluxe
Добро утро жени!! ајде будете се кафето е спремно,јас еве за втора тура се спремамuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 3.11.2013 8:13:08 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 658
3.11.2013 8:40:52   
Палешка РР
Добро утрооо..делукс фала за кафето, ама што си таква, дај лицето на овој господин да му го видиме user posted image види ја го скрила user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 659
3.11.2013 9:05:43   
deluxe
Нееее !!! Лицето само јас му го гледамuser posted image user posted image Мој си еuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 660
3.11.2013 9:15:19   
Палешка РР
Ццц...богами ретко мажи на РР...ако го покаже лицето на олку жени може да настрада...ок, чувај го кафеџијата за себе user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 661
3.11.2013 9:57:36   
Annet
Vo Veles Ima pitijada :))Ajde bujrum uste denes e..ama ke ima piti cela zima:)))i crvenko vince:)

Непосредна врска до пораките: 662
3.11.2013 21:09:52   
Мамичка85
Ubavo me nastrvivte so pitive ne vi e sram user posted image ama aj da ne se zalam preeska kaj moite si kasnav od pitata na majka mi taka da mi projde redot user posted image imajte ubava vecer user posted image

Непосредна врска до пораките: 663
4.11.2013 7:15:23   
mommy_angels RR
Добро утро,како сме?
Јас да ви кажам се спремам за на работа,ама со голема носталгија за старата. Не дека овде ми е лошо,ама ми фалат луѓето од таму,дружењето,комуникацијата итн,итн user posted image
Знам дека треба време,ама сепак таму си бев своја на своето,овде некако ми се пола век назад во комуникација или тоа дека уште нова,којзнае user posted image . Како и да е време ќе покаже
Ај доста жалење,ставете едно кафе да се расониме,јас уште чекам да дојдат да ми вклучат интернет user posted image
Ував ден user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 664
4.11.2013 7:43:24   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро утро,како сме?
Јас да ви кажам се спремам за на работа,ама со голема носталгија за старата. Не дека овде ми е лошо,ама ми фалат луѓето од таму,дружењето,комуникацијата итн,итн user posted image
Знам дека треба време,ама сепак таму си бев своја на своето,овде некако ми се пола век назад во комуникација или тоа дека уште нова,којзнае user posted image . Како и да е време ќе покаже
Ај доста жалење,ставете едно кафе да се расониме,јас уште чекам да дојдат да ми вклучат интернет user posted image
Ував ден user posted image

user posted image
Мами добро утро!!Аирлија работа!!!Ајде со лесно да си работиш.Еве заблажи се за благо да ти тргне работатаuser posted image И не се мисли многу и тука ќе си се навикнеш со колегите,ќе си се вклопиш,нормално е секоја промена е тешка,но по некој недела ќе се навикнеш.Ајде сега пијај кафето,каснувај блачко и правец на работа ,немој од старт да закасниш.А јас ќе ги почестам другите ,во твое имеuser posted image user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 665
4.11.2013 9:49:24   
Bethany
Добро утро!
Фала Делукс за кафето и благото, од сабајлето убаво да ни биде user posted image

Мами, не се мисли, нормално е тоа, ќе видиш за некој ден, недела, ќе се вклопиш и тука и толку. Ајде , имај убав ден user posted image

Кај нас тука, после два-три дена магла конечно денес го гледам сонце! Додуша пак нешто магловито, ама сонце е сонце.
Ќе излезам уште малку и јас, да го искористиме времето.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 666
4.11.2013 10:16:10   
miana
Добар ден од мене жени.Како сте ?

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 667
4.11.2013 10:39:19   
Annet
Dobro utro ,nie se naspavme,kafe ispivme,e sega ke pocneme da se molime da izlezeme da si kupime nesto za doma.....Toj mi e najtezok del,detevo nesaka da seta ic......
Eve i tuka vremevo e malku tmurno,nema takvo ubavo sonce kako do vcera..Mislam dosta bese toplo,neka zaladi pa da se oblecam vo pletenko hahahhahaaa

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 668
4.11.2013 11:52:41   
anaana
ajde i od mene eden pozdrav, me nemase nekoe vreme ama opravdano... eve me sega pak i castam edno nes kafence, vo moj stil :))))
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 669
4.11.2013 15:22:41   
miana
Ајде да почастам нешто одамна не сум почастила

user posted image

и сокче

user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 670
4.11.2013 15:23:39   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Dobro utro ,nie se naspavme,kafe ispivme,e sega ke pocneme da se molime da izlezeme da si kupime nesto za doma.....Toj mi e najtezok del,detevo nesaka da seta ic......
Eve i tuka vremevo e malku tmurno,nema takvo ubavo sonce kako do vcera..Mislam dosta bese toplo,neka zaladi pa da se oblecam vo pletenko hahahhahaaa

Аиии јас да кажам - одиме чао,патиките на двете им се запалени и спремни пред врата,само дома да не се user posted image

Непосредна врска до пораките: 671
4.11.2013 21:07:09   
bucko mal
Kasno vi e kafe jas nesto ke ve pocastam za ubavi sishta da imate vecervauser posted image
user posted image

Vi posakuvam ubava nokuser posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 672
5.11.2013 9:47:35   
Martins mom
Добро утро женски! Овде во Бт некако многу е тмурно, кај вас како е? Ај нека стави некоја кафе, оти имам трудничка мрза изутринаваuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 673
5.11.2013 9:56:13   
anaana
user posted image

eve za da ti pomine mrzata da se rasonis so ubavo kafe, od srce napraveno (na tivko) :)))))))))
dobro utro od mene.....

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 674
5.11.2013 10:30:00   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

user posted image

eve za da ti pomine mrzata da se rasonis so ubavo kafe, od srce napraveno (na tivko) :)))))))))
dobro utro od mene.....

Анаана да ти кажам право и јас ќе се почестам од кафенцево штом разбива мрзаuser posted image user posted image Како ме има фатено некоја мрза од времево уффф ме мрзи дури и да пишувамuser posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?