|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
30.10.2013 9:39:27   
Mihaela 2010
Uuu jas znaes kolku sakam da ja uspijam i da stanam da se relaksiram malku ,kniga da si citnam,so mm da se vidam,ama nemozam,toa posilno e od mene,duri sinojka dur mm ja ranese u 9 vecerta i se prijalo jas taka slatko sum zadremala pa me razbudija deka zavrsile so vecerata i da se prebacime u spalna,samo se presoblekovme i kufer...ihhh

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 626
30.10.2013 9:45:08   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Добро утро женски! Ајде послужете се, кафенце, појадок, што сакате.

И денес сончево надвор, ама јас да се прашувам најрадо би во кревет, што ме гајле за сонце, многу ми се спие. user posted image
Од 6 станата, се уште сонувам.

user posted image

Бетани супер ти е појадоков,да земам или не?? малку сеќавам некое килце плус,па сум во недоумица да не ми се отвори пак апетитотuser posted image треба дисциплинска да си воведам

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 627
30.10.2013 9:54:07   
mommy_angels RR
добро утро ,Бетани фин појадок,ама јас си каснав ајварче и лепче со чајче,стомаче полно здравје user posted image user posted image user posted image , јас од кафенцето си земам,ќерка ми сеуште се буди по старото време user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 628
30.10.2013 10:16:26   
Yummy Mammy
Dobro utro!
Pozdrav do site!
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот ROSE1991)
Непосредна врска до пораките: 629
30.10.2013 10:33:37   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Е алал да ти е, и коса си измила и маска на лице user posted image
ама тоа е, јас секое утро си викам е вечерва ќе легнувам порано,уште со Ј во кревет, и се заглавувам до касно. И пак сабајле истото си викам, и пак заглавувам и се така user posted image Па после кој ми е крив. Ама едноставно не можам да се откажам од слободното време кое имам кога синко оде на спиење user posted image

Па јас знам кој ти е крив.user posted image
Леле Михаела, заминав јас вчера и ти искористи ситуација да го распостелеш тука сендвичиштето. Расипничка! user posted image И да знаете, не можете да ме поткупите со хот-дог, веќе си се најадов лепче со паштета.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 630
30.10.2013 10:50:11   
mommy_angels RR
Модератор:Росе1991 твојата порака е префрлена во соодветната тема

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 30.10.2013 16:06:04 >

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 631
30.10.2013 10:50:57   
miana
By the way dobarvi den zenicki

Модератор:Миана. прашањето ти е префрлено кај постот

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 30.10.2013 16:07:34 >

Непосредна врска до пораките: 632
30.10.2013 10:55:11   
Mihaela 2010
Па јас знам кој ти е крив.
Леле Михаела, заминав јас вчера и ти искористи ситуација да го распостелеш тука сендвичиштето. Расипничка! И да знаете, не можете да ме поткупите со хот-дог, веќе си се најадов лепче со паштета.

ahahaha znaes kako nastanala pastetata...taka ostanalo sve i svasta i aj sto da mu pravat na "gjubreto" i nekoj pameten se javil i rekol...PA STETA je baciti ovo,i op iskocila pastetata....user posted image user posted image
taka da ne go diraj moeto sendvice bar ima patlidjance vo negouser posted image ,a i prijatelkive tuka bea epten zadovolni..

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 633
30.10.2013 11:03:56   
ROSE1991
.......

Модератор: Росе1991 надворешни линкови не се дозволени,комуницирајте со приватни пораки
Поздрав

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 30.10.2013 18:49:14 >

Непосредна врска до пораките: 634
31.10.2013 12:15:29   
Malecka23
Zenski kako ste mi?povelele user posted image
Me nemase dolgo no opravdano.Minuvam niz mnogu tezok period.So M ne mozeme seuste da se opravime so alergijata plus vadi 2ki 3ki i 4ki naednas.Sekoj den ima po nesto.Brat mi e vo Germanija na intervencija od tamu imame i dobri losi vesti za zal.Mila najverojatno ja ima istata bolest no ne mozeme nisto da napravime dodeka ne napolni 3godinki i toaz me ubiva.Mnogu rab teski sobrani na kup i taka mi pominuva sekoj den.Zgora na se majka mi ne e so brat mi ova i e prv pat da ostane vo mk primorano i mozete da zamislite...Moram da su hrabra pokraj nea moram pokraj M a jas vo sebe se gusam od sopstvenite solzi.Iskreno se nadevam deka ima Gospod i deka nabrzo ovoj kosmar ke zavrsi so dobro.ete se vi se pozalivuser posted image
Senadevam deka kaj vas e podobro i navisitna mi falat utrinskite kafinja
Pozz imajte ubav den

Непосредна врска до пораките: 635
31.10.2013 12:23:13   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Me nemase dolgo no opravdano.Minuvam niz mnogu tezok period.So M ne mozeme seuste da se opravime so alergijata plus vadi 2ki 3ki i 4ki naednas.Sekoj den ima po nesto.Brat mi e vo Germanija na intervencija od tamu imame i dobri losi vesti za zal.Mila najverojatno ja ima istata bolest no ne mozeme nisto da napravime dodeka ne napolni 3godinki i toaz me ubiva.Mnogu rab teski sobrani na kup i taka mi pominuva sekoj den.Zgora na se majka mi ne e so brat mi ova i e prv pat da ostane vo mk primorano i mozete da zamislite...Moram da su hrabra pokraj nea moram pokraj M a jas vo sebe se gusam od sopstvenite solzi.Iskreno se nadevam deka ima Gospod i deka nabrzo ovoj kosmar ke zavrsi so dobro.ete se vi se pozalivuser posted image
Pozz imajte ubav den

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ти си многу силна жена и се надевам дека брзо ке помине овој лош период за вас..Ве гушкам најсилно на свет и Ви ја испракам сета срека на светот за побрзо да помине се...Се надевам дека наскоро ке ве видам и конечно ке го испиеме долго збореното кафенце во живо!!!

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 636
31.10.2013 12:41:00   
vezilka RR

Pozz imajte ubav den

Малечка сите те гушкаме и се надеваме дека се ќе се среди. Имај верба и биди храбра. Ние сме со тебе во мислите. И ти нам ни фалиш, да знаеш.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 637
1.11.2013 7:23:18   
mommy_angels RR
Женииии добро утро
Јас си најдов работа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Овој мојот кафемат денес нешто расипам,ама си должам частење,да ми го памтите user posted image
Ај се надевам дека ќе се погоди

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 638
1.11.2013 7:44:26   
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Женииии добро утро
Јас си најдов работа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Овој мојот кафемат денес нешто расипам,ама си должам частење,да ми го памтите user posted image

user posted image

Мами ајде со среќа да е новата работа,еве јас ќе почестам во твое име кафенце и благо,за благо да ти биде на работаuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 1.11.2013 7:45:53 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 639
1.11.2013 8:29:19   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Женииии добро утро

user posted image

Мами ајде со среќа да е новата работа,еве јас ќе почестам во твое име кафенце и благо,за благо да ти биде на работаuser posted image user posted image

Што фини другарчиња си имам јас ,ајде жени навалете

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 640
1.11.2013 9:03:55   
miana
Добро утро жени. Имајте убав ден user posted image

Непосредна врска до пораките: 641
1.11.2013 10:53:57   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Pozz imajte ubav den

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ти си многу силна жена и се надевам дека брзо ке помине овој лош период за вас..Ве гушкам најсилно на свет и Ви ја испракам сета срека на светот за побрзо да помине се...Се надевам дека наскоро ке ве видам и конечно ке го испиеме долго збореното кафенце во живо!!!

user posted image user posted image Ајде Малечка биди силна и верувај во силата Божја ќе видиш дека се ке мине како лош сон.И никако не ме заборавајте и мене за кафенце ,има да испиеме едно гооолемо кафе со вас дветеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 642
1.11.2013 11:00:40   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Женииии добро утро

user posted image

Што фини другарчиња си имам јас ,ајде жени навалете

user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 643
1.11.2013 11:45:06   
vezilka RR
Добар ден жениииии! Како сте денес? Ајде частам на кафе пауза сите..

user posted image

Кој е за пауза ви го праќам мојот човек user posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 1.11.2013 11:46:00 >

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 644
1.11.2013 14:47:14   
Bethany
Јас ќе се напијам од кафенцето Везилке, од вежбањето се преморив, сега телото само одмор бара, а нема user posted image
Бај д веј, ми се допаѓа твојот нов аватар user posted image

Малечка23 user posted image Не можам ни да замислам колку тежок период минете, Господ нека ви даде сила да го прегурате и се да биде во ред.
Од се срце ти посакувам наскоро крајот на вашите маки и грижи, нека Господ ги услиши вашите молитви user posted image user posted image user posted image

Мами_ејнџлс, браво user posted image Е баш ми е драго за работата. Таман на време user posted image
Ти посакувам да бидеш задоволна од се, од условите, од тимот со кој ќе работиш. user posted image

Јас чекам синко да стане, да јаде, па ќе излеземе надвор, може успат и да пробам од Бургер Кингот, се уште ми е во мислите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 645
1.11.2013 14:52:52   
vezilka RR
Денес деновне поминува никако. Како да трае три дена. Нешто не ми оди, н ми се работи, ме фатила мрза, ми се спие..Леле, за никаде сум..

Непосредна врска до пораките: 646
1.11.2013 16:26:46   
Felly RR
Малечка23, се надевам дека наскоро ќе помине овјо тежок период за вас и дека наскоро ќе се среди се.
Мами ејнџлс, честитки за новата работа, многу среќа ти посакувам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 647
2.11.2013 9:27:37   
Палешка РР

Добро утро девојки, ајде станувајте што убав ден е надвор user posted image

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 648
2.11.2013 9:34:39   
Snowhite RR
Добро утро, мами ејнџелс баш се израдував за тебе, со среќа на новата работа
И јас од понеделник официјално почнувам на работа, заврши породилното и продолженото породилно заврши, па сега да го искористам уште викендов, што да се прави нешто интересноuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 649
2.11.2013 10:24:00   
Bethany
Каде Палешка убав ден?
Тука на се личи само на убав ден не личи user posted image Не се гледа прст пред окото од маглата ...

Ама како и да е, јас ќе се послужам со кафенцето, и секако ќе излеземе надвор за кратко, па сончево или не, ние а и вие имајте убав ден/и викенд user posted image

Сноувајт, искористи го максимално викендов за шетање user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?