|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
7.6.2013 11:09:40   
leona7
jas go imav istiot problem... mi se mokrese kerkami od pampers, pa smeniv na canbebe (gi ima vo zegin samo) tie nekoe vreme mi bea dobri ..pa pak pocna da se mokri i probav namesto 4-ka da i stavam 4+ pa 5-ka i sega e suva, taka da probaj so pogolem broj upivaat povekje moze toa da e problemot, zosto ako e i tvoeto kako moeto devojche, mochka naednash mnogu kolichinski pa teshko upivaat tolku brzo pelenite

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1776
7.6.2013 17:28:35   
Malecka23
Од утре на агенда за купување:памерс актив,каре,швајцарски,х.х и очекувајте да прогласам банкрот хаха ама валда некој ќе се погодат

(Одговор на членот leona7)
Непосредна врска до пораките: 1777
10.6.2013 8:40:02   
AnnaMolly RR
Швајцарските се супер, само пазете дали имаат еластични лепенки. Јас од памперс актив бејби сум многу задоволна иако немаат еластични лепенки.

Live and let live

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1778
10.6.2013 8:43:49   
Malecka23
zemav pufis pampersot mi se vide skap ama sabajle pak bevme mokri taka da konecno izglea pak na pampers

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1779
10.6.2013 9:01:46   
Bethany
Швајцарските ми беа закон, тие бејби дрим мислам се викаа, само многу мал е модел и почна да го сечаат кај бутчињата, а не дека е дебел, и преминавме пак на дајперс. И тие се веќе мали, бр.5, па после белки ќе се одвикнуваме, што ќе правиме не знам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1780
10.6.2013 9:06:26   
mnm1986
nie sme na dajpers, vekje mesec dena go koristeme i ne ni e propustil.Prethodno bevme na pampers i ic ne bev zadovolna, preku 2 noki bese mokar .Da gi dotrosam ovie sto gi imam pa sakam da gi probame svajcarskite.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1781
10.6.2013 9:07:53   
AnnaMolly RR
Користев и јас дајперс, ама тесни му беа на буцково мој кај ноџињата

Live and let live

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 1782
10.6.2013 9:08:41   
katerinceb
ние сега сме на швајцарските и бас сум задоволна од нив...бевме на дајперс,памперс и сега сме на овие бас се добри а и не се скапи

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 1783
10.6.2013 19:25:49   
Фиданче
Jas posledno sto zemav se pafis eve sega gi trosham ama 2 pati mi propustija i toa gelot go osekjam na kozhata ostanuva kako zrnca i toa bash ne mi se svigja :P prethodno koristev dajpers i debeli mi se mnogu a sto e pravo samo ednash propustija i definitivno se vrakam na canbebe i pampers, super mi se i dvete so toa sto canbebe imaat super cena.

(Одговор на членот katerinceb)
Непосредна врска до пораките: 1784
10.6.2013 23:51:57   
katerinceb
momentalno koristime svajcarski peleni i sum dosta zadovolna...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1785
11.6.2013 17:29:08   
ostoun
Bekutanot nikogas ne ni propustile, a najvazno samo od niv ne ni izleguva isip. marki na peleni koi sum gi koristela se pampers, daipers, canbebe, babylove, pufies, i site se dobri, osven bello, pouzasna pelena nemam probano.

(Одговор на членот katerinceb)
Непосредна врска до пораките: 1786
11.6.2013 20:27:10   
moni teo
dajpers zakon se za nok koristime dajpers a za denski koristime bekutan idat poevtini i plus vlazni maramici golemi ti davaat

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1787
11.6.2013 20:35:24   
ole2004
I jas koristam Dajpers i do sega nemame problem.

(Одговор на членот moni teo)
Непосредна врска до пораките: 1788
11.6.2013 22:40:18   
lilicka
Nas Helen H 5ka ni propustaat veke neznam so ke se prai so pelenive user posted image

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 1789
12.6.2013 14:37:14   
gorda2
Ние постојано сме на Памперс ама беа германско произвоство, а сега гледам бугарско е и ми изгледаат покрути некако, а може и така ми се чини... Кога веќе се истата цена, а не се германски квалитет, се мислам да пробаме некои поевтини... предлог?

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1790
22.6.2013 11:52:36   
belabela
Vo pocetokot koristev Pampers posle smenivme Can bebe zaradi cenata i ok bea se dodeka ne kupiv eden paket sega sme veke kaj broj 5 katastrofa nevidena site lepenki se kinea na parcinja ne gi kupuvajte Can bebe samo za dzabe pari da si frlate.Sega koristam Dajpers najdobri do sega od site so postojan kvalitet sto e najvazno i nikogas ne se slucilo da mi propustat toplo gi preporacuvam.

(Одговор на членот gorda2)
Непосредна врска до пораките: 1791
22.6.2013 12:02:39   
AneLav RR
Не знам од кај ги имаш купено кан бебе ама мене никогаш не ми се случило тоа, а јас од прв ден ги користам Казанли со две влажни и мушамка. Ниту еднаш не ми пропуштиле, а синчето ми е посебно хиперактивно и јас користам 5-тка ниту лепенки ми се кинат ниту ми пропуштаат. Јас си ги купувам од Зегин.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1792
27.6.2013 15:43:59   
Фиданче
I mene mi se najsuper can bebe ne propustaat , dajpersot se debelii za leto greota mi e deteto. Minata nedela zemav pampers - sleep and play em propustija em mi se osipa na grpcheto i od strana kaj sto se lepenkite po najlonesti gi napravile a pelenata za 3-4 saati se raspagja se siri kaj preponite ako mrda mnogu bebeto a 6 meseci ima ne prestanuva da kloca so nozete i pak can bebe si zemav cela nedela stavam i ekstra se

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1793
27.6.2013 15:49:08   
rina13
Кан Бебе и нас ни се имаа погодено.Секако памперсот се најдобрите на пазарот ама 1000 некако е многу особено кога детето ќе подпорасне и ќе користи 4+ 5 кога бројот на пелените е намален.
незнам дали сте приметиле ама кај повеќето пелени како расте бројката така се намалува квалитетотuser posted image user posted image user posted image
Ние сме без пелени еве месец ипол, а последните кои ги употребував беа нанис за 500денари 44пелени воопшто не пропуштија а и цената доста ок им беше

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1794
27.6.2013 21:29:22   
Malecka23
Ние го решивме проблемот за навечер со памперс не дека не ми пропуштиле ама не секоја ноќ а за преку ден пак земав кан бебе пропуштаат доста ама почесто менувам а и за цената се ок

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1795
12.11.2013 11:52:15   
anaana
dali nekoj gi probal novite pufies peleni? nesto kako potenki se od prethodnite?
user posted image

ne se fasion kolekcijata tuku se nekoj valda novo pakovanje i demek potenki. nie koristevme pufies 2ka i 3ka, ama 4kata ni bese uzas.
sega koristime helen harper, pelenite se preubavi ne ni propustaat i se super cena, ama eve veke 2 nedeli imame problem so crveno gaze i bidejki nemame nekoj promeni nitu vo ishrana nitu krem nitu prasok, nisto, pa se mislev da ne eventualno e od pelenite. moze loso pakovanje ni se pogodilo ili sto znam. pa ne znam sega ako menuvam peleni sto da kupam
ajde nekoj sovet???
odamna ne sum pisala na ovaa tema, bidejki tie helen harper stvarno ni se pogodija.

Непосредна врска до пораките: 1796
12.11.2013 13:13:31   
sandriana RR
Јас ги користам Кан Бебе, откако после долго користење на Дајперс, во еден момент забележав црвенило на газето кое никогаш сме го немале. А сега бидејки се уште се одвикнуваме од пелени, ги користиме за спиење и за подолго задржување надвор, ги користиме тие на Кан Бебе.

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1797
12.11.2013 13:14:04   
Bethany
Анаана, пробај Дајперс, и тие се супер.
Овакви Пуфис немаме користено, со Пуфис бевме од почеток, но поголеми бројчиња (4) беше катастрофа.
Сменивме повеќе видови, Дајперс се покажаа како најдобрите и со прифатлива цена. Во Кам се најефтинисе

Сандриана пишала во меѓувреме, ете секој со различно искуство. На нас Дајперс ни се супер, мада реално сите пелени што ги имавме пробано добро поднесуваше, не пројавуваше реакција.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 12.11.2013 13:20:29 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1798
12.11.2013 13:47:42   
anaana
e pa i nie sme nemale nikakov problem so peleni, zatoa sum malku zacudena i ne znam dali da menuvam voopsto.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1799
13.11.2013 10:24:25   
deluxe
Ние сме на маки ,не можиме да најдиме пелени сите ги прокиснува до сега беше на Тани швајцарски,а имаме пробано и бекутан и кан бебе се е истоuser posted image дајте предлог,дали има врска што малово спие на стомак па притиска на предниот дел и редовно околу мешето е воденоuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za naset_o bebce
Natuska85

Koe od ovie vi e najubavo masko ime?

Marko (32%)

Matej (38%)

David (30%)

Број на сите гласови: 105

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!