|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
18.11.2013 7:44:08   
mommy_angels RR
Добро утро ,Делукс да не си ти нерасонета ќе си одам на работа. Ајде на здравје да ни е кафенцето и моето е јакичко. Јас вчера турбо ден,ја осветивме куќата,па цел ден со гости,готвење,пречек,ама убаво ми беше,сакам денови исполнети со најблиските
А да,кој измислил машина за садови алал да му е,мојата и име си доби . ''свеќи'' си ја викам user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 751
18.11.2013 7:52:30   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро утро ,Делукс да не си ти нерасонета ќе си одам на работа. Ајде на здравје да ни е кафенцето и моето е јакичко. Јас вчера турбо ден,ја осветивме куќата,па цел ден со гости,готвење,пречек,ама убаво ми беше,сакам денови исполнети со најблиските
А да,кој измислил машина за садови алал да му е,мојата и име си доби . ''свеќи'' си ја викам user posted image

Ајде Мами со среќа да си живеете во куќата,Господ да ви ја исполни со мир,благосостојба и многу дечиња.да ти кажам ти завидувам на твојата т.н Свекиuser posted image Немам таква,а колку ја посакувам ехххх..... треба да почнам со мерки за штедење па и јас да си набавам една свеки ...user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 752
18.11.2013 8:53:59   
Tanjat7880
Dobro utro devojkiuser posted image ,kako ste mi ova ponedelnicko utro,kako pomina vikendot?!
Jas so mojot sin ovoj vikend bev na detski concert na Makedonskata Filharmonija,beshe VOLSHEBNO a I G uzivashe shto bash me iznenadi,sledniot takov concert e vo dekemvri,edvaj cekam da dojde,mnogu ubavo iskustvo!
A go ispocituva li nejoj Giboni?!Jas go propushtiv I bash zalamuser posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 753
18.11.2013 9:37:36   
Bethany
Добро утро женски!

Јас сум наспана, ама некако се пробудив сета отечена во лицето. И испив кафето и појадував, ама сега уште едно кафенце ми треба.

ТањаТ, што убаво сте си поминале, па и мерак е детето да ти ужива во некоја културна манифестација нели?

Јас Џибони пропуштив, не сум толку романтична изгледа, не ми ни текна за него user posted image

Ајде едно кафенце со парче чоколадна торта да послужам , да не идам без ич user posted image

user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 754
18.11.2013 10:21:08   
Mihaela 2010
Dobro utro
Nie ubavo si pominavme vikendov,de na rodenden,vcera na zlatno slavejce,pa na mekici i super bese...od denes jovo na novo,jas malku se pododmoriv so detulevo doma...

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 755
18.11.2013 10:28:57   
sandriana RR
Добро утро и убав ден, понеделнички да тргне неделава user posted image
Ете, кој шетал по концерти и фестивали, кој гости имал - баш викендашки user posted image
Јас имав работен викенд, се надевам само дека ќе се исплати трудотuser posted image

Бетани, тортево ми мати ум посабајле, ќе чепнам малку user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 756
18.11.2013 10:37:22   
Mihaela 2010
Pa ke jadete koga ste si slabicki,jas sabajlecki si kupiv vtoro sise jabolkov ocet,pa ako sakate so toa da ve pocastamuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 757
18.11.2013 10:49:10   
sandriana RR
Може Михаела и оцет, зш да не - ќе се детоксифицираме тамам user posted image

Непосредна врска до пораките: 758
18.11.2013 10:55:55   
Bethany
баш - прво торта, после оцет за детоксификација user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 759
18.11.2013 11:09:08   
Mihaela 2010
user posted image

Aj koga vekje ste zapnale....

Непосредна врска до пораките: 760
18.11.2013 11:32:17   
Bethany
хехе, е па фала, сега ќе барам вакво, сигурно има во Веро. За да можам без грижа совест да си изедам торта user posted image

Непосредна врска до пораките: 761
19.11.2013 9:32:00   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,ve nema ova utro I vo toa ime dobiv vakva inspiracijauser posted image
Zar nikoj I nikade ne e za kafe?!

Непосредна врска до пораките: 762
19.11.2013 9:34:41   
Палешка РР
Јас сум за TanjaT олвејс user posted image
Убаво кафенце, фала ти user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 19.11.2013 9:35:20 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 763
19.11.2013 9:35:21   
sandriana RR
Тука сме Тања user posted image
И јас како верверицава - гњурам во шољата кафе, да се освестам user posted image
Како и секогаш во твој стил - прекрасна понуда за кафе, која не се одбиваuser posted image
п.с. Палешка, ТОП аватар - иста ти user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.11.2013 10:52:43 >

Непосредна врска до пораките: 764
19.11.2013 16:58:27   
Felly RR
ДОбар ден од мене! Детево денес прв пат после градинка си легна да преспие, ама беше стварно ненаспана, сабајле уште во 6:30 ја разбудив, немаше кој друг подоцна да ја носи, и еве ја сега спие. Ова никогаш и се нема случено до сега.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 765
20.11.2013 4:12:11   
bucko mal
Denes dorucekot na moja smetka neka ide,odavna nisto ne sum pocastilauser posted image
Vi posakuvam ubav den!!
user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 766
20.11.2013 7:35:43   
mommy_angels RR
Добро утро,убаво почнат ден,се надевам така и ќе заврши. Буцко мал,тенќу,ке си каснам
Да ви кажам јас ние веќе по дома аларми ,саати и такви чуда не користиме,ќерка ми не грешава никако. Во интервал од 5.55 до 6.05 таа е на нозе

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 767
20.11.2013 9:10:32   
miana
Доро утро од мене жени. Ви посакувам убав ден на сите..

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 768
20.11.2013 9:56:38   
sandriana RR
Добро утрооо user posted image
Кој завршил појадок и кафе, ајде на ужинка
user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 769
20.11.2013 10:02:27   
Mihaela 2010
uff kako me pogodi bre so ova kostenive...jas ke si zemam

Непосредна врска до пораките: 770
20.11.2013 10:10:42   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

user posted image

Aj koga vekje ste zapnale....

Пробав да пијам од ова оцетов,ама неможам...Црева ке истурев..Секоја чест за вас што успевате да пиете од ова..

Непосредна врска до пораките: 771
20.11.2013 10:18:21   
Bethany
Добро утро!
Костените не одбивам, најомилено нешто, по цел ден можам да ги јадам...

Миана, мене ми е многу вкусно оцет со вода, доаѓа ми некако освежително user posted image Мада деновиве не пиев редовно, заборавав user posted image

Денес некако врнежливо, а би требало малку да излезам со Ј во прошетка барем, а не ми се ни излегува... Греота детето, досадно му е, што ќе правиме кога ќе дојде зима user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 772
20.11.2013 10:30:00   
sandriana RR
И мене ме убива седењето дома на вакво никакво време, а тек па децата - греотка.
Ако не врне, капа и шал - и бар 40тина минути на воздух.
Јас се се токмам на плоштад по костени да тркнеме - почнав да ги сонувам user posted image

Непосредна врска до пораките: 773
23.11.2013 12:59:58   
Snowhite RR
Добар ден жени, што е ова да не се откажавте од кафето или кафематов да не се расипал а?
Ај да почестам, одамна не сум сварила кафе
user posted image

А да ве прашам дали антибиотик може да се пие повеќе од 10 дена? Вчера бев на контрола со Јана и ми рече уште не е дооздравена и до понделеник да пие, а денеска еве веќе десетти ден откако пие антибиотик и тоа, само заради шлајмот и носето што и течи, друго нема ништо

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 774
23.11.2013 16:24:37   
Martins mom
Леле исцркав за кафе овие 3 дена во болницаuser posted image Сеа седнувам со вас да пијам едноuser posted image Бебушката ми спие, Мартин си игра наоколу и така мама малце да си прочита РРuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?