Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете? 13.6.2013 22:39:35
Bethany
Секогаш различито реагирав, некогаш сум весела , превесела, тоа ако и онака бев расположена претходно. А ако и денот ми бил крш претходно, тогаш сум благо агресивна
RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете? 14.6.2013 6:57:48
Палешка РР
Не пиев воопшто ништо, до лани во летото кога пријателката дојдена од Австралија ме натера за друштво да се напијам вотка швепс. Тооолку убаво ми делуваше потоа...насмеана, расположена, расприкажана...па се напив уште една...и почна да ме тера на секс.
И така сега може 1-2 вотки некогаш да се напијам. Ама кога одев на годишнина од матура мм ме предупреди само 1 вотка да сум се напиела, по две страшна сум била, ха ха ха
RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете? 14.6.2013 7:10:42
niki
paleska
mene pocnuva da mi se odvojuva glavata od teloto, pocnuvam mnogu da zboruvam i sekoja vtora recenica mi e pijana sum i obicno me faka od 1 do 2 pijacki, poveke ne se ni osmeluvam da probam kojzane na sto ke me natera
RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете? 14.6.2013 15:32:59
princessa
mnogu sum smesna, najsmesna na sveetot i celo vreme mu povtoruvam na mm:mnogu mi e ubavo ama zatoa sabajleto mi e katastrofa. Ama mnogu retko se opivam, da receme ednas godisno ili vo dvete godini. Vazno pozitivna sum, ne sum agresivna ili neznam nesto negativno da sum raspolozena. Ako pijam pijam od merak
RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете? 29.11.2013 13:56:50
Mihaela 2010
Pijana ...bidejki ne sum kondiciono spremna za pienje,moze da me fati i od edna casa vince,odma se vcrvenuvam vo obrazite,i onaka po malku mi se vryi,i se smeam,ili ke mi se prispie..
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.