|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете?
29.11.2013 15:40:50   
LoveableMe RR
Вообичаено се однесувам, можеби малку сум повесела, но никој не може да ме познае дури и повеќе да пијам. Само тоа не се случува, знам да испијам 1 чаша вино или пиво, тоа ми е мерката.

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 51
   RE: Какви сте кога малку ке се поднапиете?
28.12.2013 0:25:09   
Defne90 RR
Mnogu retko pijam zatoa znae da me fati i od edna do dve casi pivo drug alkohol ne ni konzumiram,moze ponekogas vince no toa mnogu retko.A koga sum podnapiena ocite najprvi me izdavaat.Ke svetnat kako dve mali svetilki,obrazite obavezno mi se vcrvenuvaat i me tera na igranje i posebno na peenje.E togas site gi boli glava deka vokalot mi e cuvaj boze no toa e user posted image user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 52
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.