Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2014 11:29:18
ana mari
bev deneska si napraviv termin za vo sreda .. ama im kazav opsto onaka da proveram seker,dali mi e slaba krv samo kontrola a za da vidat dali sum trudna mora da im kazam ili ke gledaat i bez da im kazes, neznam kako ide toa prv pat pravam preku krv da proverat
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2014 12:04:32
Goddess*
ИЗВОРНА ПОРАКА: ana mari
bev deneska si napraviv termin za vo sreda .. ama im kazav opsto onaka da proveram seker,dali mi e slaba krv samo kontrola a za da vidat dali sum trudna mora da im kazam ili ke gledaat i bez da im kazes, neznam kako ide toa prv pat pravam preku krv da proverat
morash da im kazesh za koja namena go pravish testot,ajde do sreda drzime palci
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2014 15:18:55
Melanija RR
ana mari во упатот мора да биде заокружено BHG во серум
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2014 17:38:04
ana mari
pa na edna drugarka taka isto sakase da si pregleda krv i vika aj cim pregleduvas vidi i za bremenost a on i rece nemoze idi si na zenski neka ti proveri on
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.1.2014 18:34:38
Melanija RR
На упатот за крвна слика се забелешува и хормонот, а упатот се зима од општ матичен лекар не од кај гинеколог
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.1.2014 15:55:49
пчеличка
здраво на сите.Јас сум нова на форумов и на сите кои чекаат им посакувам среќа. И јас чекам ама не многу долго.Зад мене имам еден спонтан абортус во 6 недела ама без киретажа фала богу.се надевам дека ке се дружиме позз
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.1.2014 16:08:46
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: пчеличка
здраво на сите.Јас сум нова на форумов и на сите кои чекаат им посакувам среќа. И јас чекам ама не многу долго.Зад мене имам еден спонтан абортус во 6 недела ама без киретажа фала богу.се надевам дека ке се дружиме позз
Добредојде пчеличка, секако ќе се дружиме. Слободно читкај низ темите, а ако ги знаеш причините за спонтаниот, пиши, па ќе разменуваме искуства. Позз
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.1.2014 16:45:23
Goddess*
epa neznam kako e vo mk ja ne ziveam tamu ovde ne ti treba upat za ako sakas da ides na zenski
na ginekolog samo mozat so obichen test preku mokracha da ti proverat ili eventualno da si pet-shest nedeli pa preku skrining-eho,ne razbiram zoshto ti e tolku komplicirano da zakazesh za test preku krv(neli otide specijalno za toa da zakazesh?ili greshka sum?)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.1.2014 16:54:05
пчеличка
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR Добредојде пчеличка, секако ќе се дружиме. Слободно читкај низ темите, а ако ги знаеш причините за спонтаниот, пиши, па ќе разменуваме искуства. Позз
па гинекологот рече од стрес. бидејќи имав стресна и непријатна несреќа и от тоа било. после тоа после спонтаниот во јули моравме да чекаме 3 мес. па од тогаш се обидуваме. се надевам овој месец ке бидит ако не тераме со истите сили и наредниот.направив пап и брисеви и се е ок
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 31.1.2014 19:36:46 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.2.2014 15:45:43
ana mari
ne mi e nisto nesko jas ke mu kazam na opsti lekar ako saka neka vidi i toa ... ama ovdeka normalno si ides kaj zenski i tamu ti zima krv mokraca i se drugo neznam kako e vo mk bas vi kazuvam za edna drugarka opstiot lekar ja odbi da i proveri dali e bremena ili ne i rece da si ide na zenski..... ke vidime vo sreda dali ke saka ili ne inace se uste nemam dobieno eve 8 dena kako kasni
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.2.2014 14:52:13
пчеличка
zdavo na site. kolku sto razbrav ana mari ne e vo mk. a nadvor od mk doktorite koj znae kako rab.ajde ana mari ke bide se vo red samo bez nervoza i stres i ke bidat ili . I jas cekam mesecov da vidam ili i da si imame .ke ve izvestuvam. treba da(ne)dobijan na 8. НАДЕШТА ПОСЛЕДНА УМИРА
женски еве ме мене после долг временски период :) за овој месец избришете ме од списокот ми дојде... најпрво им честитам на новите трудници да имаат лесна бременост и лесен пораѓај.. инаку јас почнав со испитувањата одам во плодност кај др Таше.. засега се е во најдобар ред значи пап микробиолошките брисеви и хормонскиот статус ми се проверени .. кај хормоните имаше мало одстапување ама во границата на нормалата, проверивме дали има зрел фоликул и сега ни преостанува спермограм на мм и проодност на јајници кај мене... искрено се надевам дека баш со нив нешто нема да е во ред бидејки знам дека сум на почеток ама веќе сум уморна .. сеуште немам закажано некако како да одложувам имам страв во мене ама кога тогаш мора да се направи.. позрав до сите
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 12:00:34
Milicka 30
Девојки ставете ме на списокот, вчера правев 3 инсеминација, на 19 треба да правам тест за бременост, ајде ке видиме овој пат како ке е . Честитки до новите трудници!!! Да имате лесна и убава бременост
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 12:18:35
Melanija RR
Milicka 30 те додадов на списокот.Со среќа
anamari , linak , blond , Hopeful има ли нешто ново?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 14:13:40
ana mari
zenskiiii neli deneska imav termin kontrola za krv i da mu kazam da proveret dali sum trudna.... jas si stanuv sabajle si se spremam idam u wc i koga taka da nisto ovoj mesec ke vidime sledniot
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 14:18:56
LoveableMe RR
zenskiiii neli deneska imav termin kontrola za krv i da mu kazam da proveret dali sum trudna.... jas si stanuv sabajle si se spremam idam u wc i koga taka da nisto ovoj mesec ke vidime sledniot
aјде само храбро
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 17:14:53
пчеличка
Ako moze edno prasanje?Dali mora ti ti docni menstruacija za da napravis test?Ne mozam da cekam ima uste 3 dena do dobivanje ama nekako se mi smeta i imam jak oset za miris.se nadevam deka ovoj mesec ke bide.za prvata bremenost ne mi docnese preku mokraca na dokror mi kazaa deka sum testot bese pozitiven.fala vi mnogu
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.2.2014 18:25:13
Melanija RR
пчеличка како што и сама кажа без доцнење ти покажало ама неможеш да бидеш сигурна,висината на бета хормонот не е секогаш иста па може да не покаже. Навиваме за
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2014 14:46:12
пчеличка
devojki kak ste? jas sum dobro osekam peckanje vo dolniot del od stomakot i mnogu mi se gadi.Edvaj cekam da dojdi 8.se nadevam deka ke go donijam najubaviot poklon za rodenden a toa se .pozz
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.