Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 11:53:17
Hopeful RR
SandraRo, бравооо!!! Имај најубава и најлесна бременост, да си уживаш секој ден Јас денес одам на инсеминација, и ваква убава вест е баш тоа што ми требаше
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 20:35:44
Vesna I
SANDRAAAAAAAAAA CESTITKIIIIIII!!!!!!! Leleeee kolku me izraduva...CHESTITKIIII da imash ubava i lesna bremenost bez nikakvi grizi i misli. Uzivaj vo sekoja minuta . I jas seushte ne se davam imav zakazano na pregled, denes otidov ama doktorkata incidentno ja promenila smenata i ostanuva do ponedelnik da si pochekam. Kupiv i eden test so planiram utre da go napravam, pa ako ima neshto kje ve izvestam. To togash ve gushkam site a tebe Sandric najvekje
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 20:45:55
SandraRo
fala duso fala ti mnogu a daj boze i ti da ne izraduvas i toa uste utre ......Pravi go testot i odma raport ti posakuvam se najubavo i edno backi Ne se davaj mila ke vidis deka ke bide pozitivno mwa
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 10.1.2014 20:46:47 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.1.2014 19:33:56
Vesna I
Za zal jas ne gi vidov moite , a seushte ja nema . Narednata negela kje ja reshime zagatkata. Mislam deka nema shansi dva testa da se netochni. Jas bi sakala najmnogu na svet da e taka, no ne mi se veruva. Fala na ubavite misli na site, Sandric ne se zamaraj mila, normalni se bolki vo stomakot, no da ne se pregolemi. Ako se mnogu jaki i cesti vednash na lekar, ne chekaj. Gushki za site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.1.2014 16:58:36
Milicka 30
Devojkiii najprvo srekni praznici na siteee!!! Daj boze godinava na site na site ostvarat zelbite i da si dobieme po edno . Cestitkiii za novite trudnici
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.1.2014 13:37:43
LoveableMe RR
Hopeful, ајде ти пуштаме среќа. VesnaI, anamari, blond
blond /3 јануари Roberta r/ 26 јануари Zoya /27 јануари anamari /27 јануари linak / 31 јануари janaana/ 1 февруари Hopeful/ 3 февруари Vesna I /15 февруари
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.1.2014 22:06:04
SandraRo
oo mila mnogu mi e zal nemoj da ocajuvas....Ko ke saka gospod se ke bidi samo da odis na lekar da proveris zosto tolku vreme ti docni .....ajde edna i so poke sili za naredniot mesec backi
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.1.2014 14:10:31
alex.1
Здраво на сите. Ви посакувам Среќна Нова Година и сите желби годинава да Ви станат стварност. Јас не сум бремена,добив како што и очекував по симптомите што ги имав. Малку ми е стресен периодов ,имав смртен случај (блиска роднина),и се соочувам со други проблеми здравствени кои ги има мојата свекрва,што ми е искрено многу жал бидејќи ја сакам како мајка(има рак кој е во поодмината фаза). Можеби нема често да пишувам периодов,но ве следам и посакувам многу бебиња годинава. Јас ќе правам пауза периодов што следи,бидејќи мора така да биде,нема да одам на лекар,но потоа пак ќе се вратам на стариот пат ,се додека не ми се исполни желбата по втор пат да станам мајка,нормално ако можам,ако нема некоја виша сила ,која ќе ми го попречи патот да добијам уште едно ангелче .
Поздрав на сите и не се откажувајте од вашата цел,само напред.....со многу слатки и здрави
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.1.2014 14:33:43
Мамичка85
Alex1 Daj Boze da soberes sila i posle se sto ti se slucilo da si dobies uste edno angelce zatoa sto nema covek sto ne go zasluzuva pozz so novi sili vo Novata godina za sekoja podrska nie sme tuka da ne se sekiras .
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.