|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
21.3.2014 13:14:00   
Tanjat7880
user posted image
Ajde koj e za neshto vakvo,ufff jas od sekiracija neznam shto drugo da pravam pa samo gnetam,sinko denes neucat I eve go nadvor sam pred ovaa zgrada,pred onaa zgrada so ovoj so onoj,igraat ova,ona,leleee nemam vekje kontrola I samo molam bog da go cuva!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1426
21.3.2014 13:48:06   
Mihaela 2010
ooo sladoled,bas me pogodi,mi se smaci od ovosje cel den,ke si zemam

Tanja opusti se,pa i nie takvi bevme,jas koga ke se setam za mene,doma ne se pribirav,eden kup deca i toa na vozrast od 7 god,moive se derea od 10 sprat da se kacam da jadam,a ja samo ke im recev frlete mi sendvic user posted image ,pa letaa sendvici ,taka da opustise i uzivkaj

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1427
22.3.2014 9:14:32   
LoveableMe RR
Aјде жени станувајте, нема ниедна да свари кафе, еве јас ќе варам денес и плус сладолед. Се надевам има некоја Рингераајка да не почасти во Ringeraja Lounge Bar-от за Младенци. Убав ден, само за шеткањеuser posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.3.2014 9:15:01 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1428
22.3.2014 9:19:45   
AneLav RR
Јас дефинитивно ќе се почестам и од двете. А маже ќе го терам денес да ме части сладолед да отвориме сезона...user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1429
22.3.2014 10:05:03   
Felly RR
Јас сум станата уште од 7, и планирав една генералка да правам, од спланата да почнувам, ама после се сетив дека денес е Младенци, па ај ќе оставам за утре. Денес на шеткање. М ми е на гости кај тета, и ептен убаво си поминува, се радувам. Прво бевме договорени вечер да ја земаме, ама сабајле ми се јави, дури утре сакала.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1430
22.3.2014 11:28:34   
Melanija RR
Поздрав и од мене user posted image AneLav RR и јас секоја година сезоната на сладолед ја отворам околу Младенци па во план ми е утре на шеткање user posted image
Убав викенд на сите и весели младенци user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1431
22.3.2014 15:13:43   
Defne90 RR
Добар ден женски и од мене.И јас си имав убав план за денеска ама ете помалото и вирусиве ни ги расипаа сите. user posted image Уште од сабалје сум по амбуланти и со двајцата,помалото сега пак е болно има и бактериска и вирусна инфекција. user posted image И така ние си го пропустивме овој убав ден заглавени во амбуланта.Ама ајде идат топли денови има кога да се шетка. user posted image А ако останало од сладоледот на драго срце ќе си земам и јас баш денес е за сладолед.Ама сепак и покрај се расположението ми е на високо ниво самото пријатно време си го прави ова. user posted image А со децата нема што да се прави дури се мали вака ќе биде.Па сите така растата и нема нервози.Ајде поздрав женски и имајте убав празничен ден.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 22.3.2014 15:15:03 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1432
22.3.2014 21:45:16   
Палешка РР
TanjaT ме уништи со ова сладоледиве user posted image

Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова user posted image user posted image
Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1433
22.3.2014 22:19:25   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

TanjaT ме уништи со ова сладоледиве user posted image

Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова user posted image user posted image
Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1434
22.3.2014 22:27:58   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"user posted image

Хммммммм...могуЌе user posted image Што може да биде?
Туку да ни соопшти дека е user posted image ! user posted image
Лелеееее user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 22.3.2014 22:28:35 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1435
22.3.2014 22:31:25   
deluxe

Хммммммм...могуЌе user posted image Што може да биде?
Туку да ни соопшти дека е user posted image ! user posted image
Лелеееее user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Палешка дежурен зафркант си дефинитивноuser posted image
Ме изнасмеа соuser posted image user posted image од кој? тоа од свеки твојаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1436
22.3.2014 22:38:58   
Палешка РР
deluxe ништо чудно.
Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така. user posted image

Ниииииииишто чудно да е бременаааа! Лелеееее што ме најдееее

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 22.3.2014 22:39:58 >

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1437
22.3.2014 22:43:43   
deluxe

deluxe ништо чудно.
Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така. user posted image

Зар стариве толку забегуваат настаростuser posted image Вториот пубертет бил побурен од првиот,така велат ситеuser posted image user posted image
Не вели двапати за изненадувањетоuser posted image ,освен ако не е во климакс госпожатаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1438
22.3.2014 22:44:46   
mommy_angels RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати user posted image user posted image user posted image
Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1439
22.3.2014 22:49:49   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати user posted image user posted image user posted image
Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата user posted image
user posted image

Мами за Палешка дај нешто жестоко,ова не брка работаuser posted image
А за мене ќе ве молам нешто безалкохолноuser posted image
не ме ставајте во гревовиuser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1440
22.3.2014 22:58:21   
Bethany

deluxe ништо чудно.

Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост user posted image
А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка user posted image user posted image
Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1441
22.3.2014 23:02:32   
Палешка РР
Во право сте...морам од вечерва да се запијам за полесно утре веста да ја примам user posted image
Ќути Bethany навреме очите што ми ги отвори, инаку можеше утре инфаркт да ме мавне!!! user posted image
Оххх, да не заборавам и на мм да му кажам, јаден тој да не ми се шлогира user posted image

Утре има да биде....пиј свекре пиј да се напиеш, денес ти е денот да се веселиш...

Непосредна врска до пораките: 1442
22.3.2014 23:02:34   
mommy_angels RR

deluxe ништо чудно.

Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост user posted image
А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка user posted image user posted image
Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде user posted image

И чекаме инфо што било,да не те мислиме user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1443
22.3.2014 23:07:19   
elenak
Добра ви вечер женички! Не сакам јас ништо денес се изнајадов и изнапив свашта. Од сабајле сум излезена од дома, дури пред малку се прибрав. И на младенци имав за одење кај братучедка одложив за утре, денов не ми стаса денес, што да чинам.user posted image
Палешке твоиве уживаат во животот и љубовта бе, модерни старци.user posted image Нек си се сакаат, јас поддржувам љубов секогаш, само да е искрена.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1444
23.3.2014 19:02:35   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

И чекаме инфо што било,да не те мислиме user posted image

Не е тоа од што се плашев, шуќуууууур user posted image user posted image user posted image
Свекор ми честел ручек за првата пензија...добро што кажаа пред да појдиме, па и поклон си доби user posted image

А свекрвица се издроби за мажето, леле леле user posted image
Убаво беше, за брзо да се повтори user posted image

Непосредна врска до пораките: 1445
24.3.2014 7:33:14   
mommy_angels RR
Добро утро !!!!! Ајде кафето е послужено,ќерка ми денес реши дека 6 саат е време за станување user posted image
user posted image

Со среќа нека му е пензијата Палешка,па нека префрла по нешто повеќе на внучињата user posted image user posted image ,туку арно што кажа за свеќи,да не ја мислиме,како инаку ќе ја убедевме дека повивањето како фишек замина во историјата user posted image

Непосредна врска до пораките: 1446
24.3.2014 9:00:54   
LoveableMe RR
Палешка, честитки за пензионирањето на свекорот, мами енјџелс ќе си земам кафе, ептен ми се пие, вчера дремев до 01.00 гледајќи Х фактор, денес сум заспана ептен, не едно, туку две-три кафиња нема да ме освестатuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1447
24.3.2014 15:53:28   
Melanija RR
Добар ден user posted image леле 2 дена без РР user posted image така не било од кога се роди М user posted image ама Младенци ,вчера цел ден шетанција ,па Х фактор user posted image многу збиднувања

Утре мекици,задутре роденден во игротека.... бре убавини

Палешка РР дешавките ти биле интересни user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1448
24.3.2014 23:37:42   
bucko mal
Ajde Dragi moi denes e redot na mene,nacekav slobodno vremeuser posted image
Povelete
user posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1449
26.3.2014 8:39:50   
AneLav RR
Добро утро ај да почастам кафе одамна не сум почастила...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?