|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
15.3.2014 8:52:31   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
Dobro utro devokji,mu se raduvate li na sonceviot vikend shto sledi?!
Nie se borime so bakterijauser posted image I taka...

Утринското сонце ветува убав ден, па денес малку ќе се шета малку ќе се чисти по дома...и така, од се по малку...
ТањаТ фала за благото...сите спијат и не смеам да мрднам, а така ми се јадеееее... user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 15.3.2014 8:53:27 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1401
15.3.2014 9:47:37   
mommy_angels RR
па денес малку ќе се шета малку ќе се чисти по дома...и така, од се по малку...

Море од шетање ќе ми биде идењето на работа и враќањето,ништо повеќе user posted image
Повеќе на чистење ќе удриме,јас кречам овие два дена и вие ќе мора да ме трпите да ви кукам како на сончев ден јас рибам по дома user posted image
Добро ви утро женички,од кафето земам едно,ама малинките и јаготките си ги изедов сите,вие пак спијте до ниедно време

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1402
15.3.2014 10:24:09   
deluxe
Еве ме и мене,одамна не сум дошла тука да шмркнам кафенцеuser posted image user posted image
Не дека спиев до сега,од 8 сум на нозе,ама синко спиеше па јас набрзина да средам дури сум слободна.Сега веќе се разбуди па тој си игра,а мама на РРuser posted image user posted image
И мене ми се шета денес,не ми се работи ,сакам одручек да си се прошетам до паркк со децава,да си се раздвижиме малкуuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1403
15.3.2014 11:23:33   
Defne90 RR
добар ви ден женски и од мене,и јас сум за истото денес шетање надвор со децата и уживање на топлото сонце како само ме мами да излезам и да ги оставам сите домашни обврски.Ајде на здравје кафето па денес сите надвор.Ваков ден не е за пропуштање.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1404
15.3.2014 12:33:18   
Melanija RR
Добро утро user posted image ние секој ден од 14 часот излегуваме ах сонцево мами user posted image
mommy_angels RR кога се прават такви акции прво се гледа временска прогноза на нет user posted image ајде и следен викенд ќе биде убаво па ќе надокнадишuser posted image
Имајте убав ден

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1405
17.3.2014 15:38:26   
Mihaela 2010
Auuu odamna ve nema bre tuka ,kako ste zeni,set_kate a
Jas denes trgnav na rabota,mislam deka konecno se izleciv,pa ajde da ve pocas_tam kafence
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 17.3.2014 20:02:35 >

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1406
17.3.2014 16:17:25   
princessa
михаела јас ќе си се послужам од кафенцево иако не ми оди баш пошто уште сум болна ама неможам да одолеамuser posted image многу убаво изгледа алал да ти еuser posted image
Јас сум деновиве многу зафатена па така и ќе остане следниве две неделиuser posted image и затоа ретко сум на ррuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1407
17.3.2014 17:56:21   
Defne90 RR
Добар ви ден и од мене или подобро да кажам добро вечер денот помина веќе.И јас сум истата принцеса овие денови чистам по дома и немам време ни да седнам и да јадам како човек.Е затоа сега кафето на михаела баш убаво ќе ми дојде.Троа да поодморам оти веќе сум изморена само кревет ми се гледа.А па и малото како за инает ич не спиеше синоќа па око немем затворено.Имајте убава вечер и принцеса тебе ти посакувам побрзо оздравување па и да се ослободиш побрзо и да не дружиш почесто.user posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1408
18.3.2014 8:31:09   
Tanjat7880
user posted image
Devojkiii,ima nekoja za kafe?!
I nie se nadevam skroz ozdravevme,i sega vreme e da uzivame na sonceto I da mislime na letotooo,gi merkate li ponudite so popusti za rano uplakjanje,jas mislam deka zavrshiv so merkanjeto I kade I da e ke odam da uplakjamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1409
18.3.2014 8:41:12   
deluxe
Тања јас како и секогаш расположена сум за кафеuser posted image user posted image
Ќе си земам од ова музичкотоuser posted image За весел денuser posted image
Баш ми е мило што веќе сте оздравени,ајде сега да си трчкате на сонце.Ние по цел ден сме во двор,веќе сме потемнети од пролетново сонцеuser posted image
Оди уплати си и не му ја мисли многу,кај да е битно е да се излези од дома неколку дена,а јас уште сум во зимски сонuser posted image не размислувам за лето и одмори,ми изгледаат далекуuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1410
18.3.2014 8:42:35   
Mihaela 2010
Kako moze be Tanic da nema za kafe,pa ova mi e najubaviot del od denot,kafe i RR
Toplo da,ama gledam nesto od narednata nedela pad na T do 10 stepeni,ke se poremetime

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1411
18.3.2014 11:28:50   
Defne90 RR
И јас земам кафе тања ептен убаво ќе ми дојде,а ти секогаш знаеш да го погодиш и кафето и времето богами.user posted image Е затоа ќе бидеме болни и ние и децата со тоа променливо време веќе на сите ни падна имунитетот.Ама ајде да поуживаме во убавото време додека трае па после наредната недела ќе си седиме повеќе по дома.ПОоздрав женски и имајте убав и пријатен ден и скористете го до максимум.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 18.3.2014 11:29:20 >

Непосредна врска до пораките: 1412
18.3.2014 17:33:43   
Melanija RR
Уште не сте се прибрале од шетање или работа?
Од мене user posted image
user posted image
Vreme e za
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1413
18.3.2014 22:16:01   
Snowhite RR
Е κаκо ми се пρијадило сладолед, неκни за малκу што не κупив зашто М κρена Т пρед тој ден и тоа ме спρечи инаκу готова бев и него ќе му κупев
Ај сега виρтуелно ќе си κаснам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1414
18.3.2014 23:28:14   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Уште не сте се прибрале од шетање или работа?
Од мене user posted image
user posted image
Vreme e za
user posted image

Е сега и мене ме погодивте.Ајде и јас ќе си каснам од сладоледот лиги ми потекоа кога го видов.Ае уште малку да се потстопли и ќе можеме навистина со децата да си јадеме сладолед.Едвај цекам и јас.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1415
19.3.2014 8:25:55   
Tanjat7880
Poshto zaradi zatoa shto site pazite na ishranata,na ovoj ili onoj nacin,eve vi spremiv dorucek!
user posted image
Ima za site,ajde navaleteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1416
19.3.2014 10:00:29   
Mihaela 2010
A jas sekoj den do rucek sum na vakvo nesto,denes so vas ke go podelam,povelete i dobar vi den
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1417
19.3.2014 10:53:40   
Defne90 RR
Добар ден и убав ви ден,ајде и јас да се послужам од ризииве на Тања и Михаела.Кафето секогаш е најубаво да се испие сабалје па и со пријатели поубаво здравје.Туку и јас сум истата овие две недели само на овошје сум и јас до ручек,па зошто да не ќе си земам и од овошјето на Михаела.Ајде на здравје нека ви е првото утринско кафе и уживајте во ведрината и сонцето на овој убав ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1418
20.3.2014 8:14:03   
Tanjat7880
user posted image
DOBRO UTROOOOOOOOO ajde kafe,taze svarenooooooo

Непосредна врска до пораките: 1419
20.3.2014 8:34:57   
Mihaela 2010
iiiii kafeeee ligi mi tecat,ja si zimam ,jaas
Dobro utro auuuu vcera duvanjeeee,nie iskocivme ko ne razduva,pa curik nazad doma,mi se napunija ocite so prasina
se nadevam deka denes nema da bide takvo

Непосредна врска до пораките: 1420
20.3.2014 11:12:43   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
DOBRO UTROOOOOOOOO ajde kafe,taze svarenooooooo

значи тања секое сабалје ти текнува прва да ни свариш кафе и да не освежиш.Е стварно алал ти вер да знаеш дека баш убаво ќе ми дојде кафето и мене.Инаку цела ноќ не сум спиена го проверував синко да не качил температура.А таман си реков оваа зима поминавме без настинка.Туку имајте убав ден,јас гледам кај нас сонце грее ама каков студен ветер дува,изгледа денеска ќе си седиме дома и ќе си одмораме малку со децата.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1421
20.3.2014 13:06:08   
Bethany
и јас ќе си земам од кафето, ако е и изладено, некако ми изгледа баш по мојот вкус.
Кај нас сонце , милина Божја, леле колку сакам овакво време, ич не мора да доаѓа лето, може само уште некој степен нагоре, за да можеш по кратки да одиш , и такво време да биде засекогаш user posted image

Сега пијам кафе, а душата ми спие, сум исцрпена повеќе психички отколку физички, ми треба една добра масажа. Мислам сиот стрес ќе ми го снема, некако сешто нешто ми се насобрало. Ајде, после дождот сонце доаѓа, хехе, самата да си се утешам.. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1422
21.3.2014 9:12:46   
Tanjat7880
user posted image
Eve devojki,proletno posluzenje,vaka ubavo da ni bide ceelo ova godishno vreme!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1423
21.3.2014 9:30:40   
Defne90 RR
Тања да знаеш дека баш те чекав тебе да ни го послужиш првото пролетно кафе за оваа година.И јас сум ти прв кандидат за него.Надвор пак жива пролет,убавини сонце светнало уште од рано утро.Ае на здравје кафенцето и имајте убав и пријатен пролетен ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1424
21.3.2014 9:34:38   
Melanija RR
Добро утро дојде пролет user posted image е баш денес бебе М реши дека во 7 и 30 треба да стане и сега цел ден ќе ми се измести се user posted image ама бебе неразбира user posted image Tanjat7880 јас го меркам тоа колачето на шампита ми личе user posted image

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?