|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
22.5.2014 11:24:55   
Felly RR
Бетани, еве тема за петтатта болест. Нека многу искуства, но сепак ќе прочиташ нешто.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1676
22.5.2014 11:37:16   
Bethany
Фала Фели за насоката. Јас па прв пат слушнав за ова. user posted image
Пишав нешто таму, па ако има некој некое искуство нека пише.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1677
22.5.2014 13:59:44   
Melanija RR
Добар ден user posted image јас сум на пауза меѓу доручек и ручек ,и сега ричек за М user posted image повеќе сум у кујна отколку у дневна user posted image ама после 17ч бегаме надвор не ми се седи дома.

Дел од постовите за маките за растење на заби ги префрлив во Редослед на растење на забите=ТУКА

Убав ден user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1678
23.5.2014 11:28:28   
miana
Девојки мислам дека е време да отвоиме тема Плажа user posted image
ајде бидете вредни бувнете некое сладоледче user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1679
23.5.2014 11:40:59   
LoveableMe RR
Е па ај навалете, навистина ни треба нешто вакво:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1680
23.5.2014 14:15:52   
Defne90 RR
добар ви ден женски,како сте.user posted image Јас денеска цел ден трчам по малото,а големото си го окупира компјутерот и дури сега се сожали да стане па јас да седнам.user posted image А лежалкава леле колку би сакала да бидам сега таму да си лежам и да си јадам сладолед.Уф убавини.Ама реалноста е таа,трчај по децата и собирај играчки.user posted image Еве уште ссе немам ни кафе напиенео,среќа што Loveable me се сетила и кафе да послужи.Ајде имајте убав ден user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1681
23.5.2014 22:57:02   
Felly RR
ДОбро вечер жени, ја отворивме сезоната на сладолед и ние пред некој ден. М секој ден ме прашува - Мамо, денес е потопло (од вчера)? Првиот ден се зезнав и реков ДА, па ми вика - Мамо, значи денес два сладоледи ќе јадам. user posted image Е за наредниот ден си знаев, и кога ме праша истото и велам - Не, бе не може па секогаш уште пожешко да станува, исто ко вчера е.

Ајде и ние да се почестиме.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1682
23.5.2014 23:50:11   
Defne90 RR
Јееее уште една тура сладолед што убаво ќе ни дојде.user posted image Сега баш пред легнување,еве земам во истиот момент да смачкам еден и отидов мирно да си спијам.user posted image

Туку моиве две палавковци дома се уште не ја отвориле сезоната,си викам ај уште малку да се позатопли.Ама кај и да е нема уште долго тоа да потрае,секој ден и мене М ме прашува кога ќе јаде сладолед.user posted image Ама топло е веќе,оваа година пак за првпат на малото ќе му дадам да јаде сладолед,лани беше многу малоuser posted image .Ама како што е стрвен мислам дека и тоа постојано ќе бара откако ќе проба.user posted image Ајде женски уште малку јас ќе си поседам на форум и после му ја легнав,утре мора рано да се станува.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1683
24.5.2014 8:26:21   
Defne90 RR
Добро утро женски,кај сте ова сабалје,нешто испозаспани сте сите.user posted image Јас пак повторно на нога во 7 часот.Не дека имав нешто работа,вчера си завршив голем дел,ама викам ајде денот да го фатам от сабалје.user posted image

А денеска богами и празник е па затоа може сите си уживкате во кревет.user posted image
Ајде нека им е за многу години на сите што слават денеска и секако убаво да си поминат со гостите,и вие кои што некаде планирате да одите на слава убав помин.user posted image

Па ајде викам штом нема кафе јас да ставам да се порасониме малку.Мене баш ми се пие.user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1684
24.5.2014 8:57:16   
Felly RR
Тука сум јас Дефне, какво спиење, уште пред 7 сме станати, не смее да се пропушти Диего. user posted image Така да сега сме свежи, расонети, и кафе пиени, па ова ќе го оставам за некој друг.
Нека им е среќен празникот на сите што слават.

Непосредна врска до пораките: 1685
24.5.2014 10:47:27   
Snowhite RR
АА сте ја отвориле сезоната на сладолед на рр, одма грабам еден, а дома и ние уште не сме ја отвориле, макар што М уште пред месец бара, ама одложувам колку што можам
Инаку и ние рано рано го почнавме денот, уште во 6, не смее да се пропушти.
А земам и од кафенцево, примамливо ми изгледа, додека го чекам мм да ми донесе фарба, малку да ја зафрабам косава, 5 месеци не ми е фарбана, веќе и белите влакна ми се познаваатuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1686
25.5.2014 11:32:40   
mommy_angels RR
Добар ден женски,убав ден се најавува.Да ве послужам со посластица и одам да го искористам
user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1687
26.5.2014 7:33:11   
mommy_angels RR
Јас дежурна кафекуварка,а? user posted image user posted image user posted image
Ајде нека ни е добро утрото и убава и мирна неделата,иако оваа на ТВ кажува бурна ќе ни биде,барем метеролошки user posted image
user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1688
26.5.2014 13:30:26   
Bethany
Добар ден женски.
Како сте? Ние сме добро, освен што прееска излеговме со синко, па не фати дожд. Ама беше убаво, баш пролетен дожд, не беше ладно.
СЕга гледам надвор нешто опасно се спрема, ветар дува, темно, темно, ужас!

Синко ја помина рубеолата, вчера падна на тепихот, сега усните му се ко силиконски сега. Леле мори мајко од едно, друго, од друго - трето.
Со него под стрес веќе почнав да живеам user posted image

Утре сме на некоја конференција/ семинар три дена, па ќе има и за деца нешто организирано, така да е како фамилијарен настан, се надевам ќе поминеме убаво, малку промена од дома.
Па и откога не оди во градинка и на него досадно со мене и мене досадно со него, немаме многу заеднички интереси очигледно user posted image Трудиме се, што да правиме. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1689
26.5.2014 13:42:22   
Melanija RR
miana каква плажа гледај што не снајде у СК user posted image да си седиме тука ,додека не фати над 30 степани не отвараме плажа user posted image

Bethany па твојот дечко е голем се помалку заеднички интереси user posted image ех затоа градинка си е градинка .Убав помин на семинар user posted image

Да надокнадам муабет, два дена ме немаше неможам РР да ја дочитам user posted image а сладоледот касни ,јас почнав со кутии да купувам user posted image
Јас сум за едно вакво само локумче фали
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1690
26.5.2014 19:47:40   
Defne90 RR
Кај сте бе женски,јас овие два дена си ги користев за излегување надвор и за прошетки со децата. user posted image И добро што вчера цел ден не се прибравме,оти денеска каков дожд,какво невреме беше овде.Па и залади ептен многу,еве јас и оганот го запалив. user posted image И јас сум истата бетани и јас по цел ден сум под стрес ова малово цел ден паѓа мислам дека денеска животот ми се скрати.Ае во друга тема ќе пишувам. user posted image Туку мене ми треба нешто вакво за да ме релаксира оти и времето надвор е хаос,депресија ме фаќа од него.user posted image
user posted image

Па ајде кој сака нека ме дружи со црвеново винцеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1691
26.5.2014 23:35:15   
bucko mal
Jas se javivam za vince,da go proslavam zavrusuvanjeto na ucilisteto.Do 14 Juli sum doma, sto ubavo bas mi false odmor.
Moive po doma kako se raduvaat,mama ke bide domauser posted image
Golemiov sin mi vika odma da odam na uciliste da go gledam ke imale nekoj aktivnosti a mm mi vika ke si dojdam porano od rabota da ideme na kafe sami hihihihicekajte bre lujge eden po eden.
Sepak custvuto e super koga gledas kolku im nedeostigashuser posted image
Dobra vi nok,jas otidov kukava da ja sredam da zalici na domakinska kukauser posted image

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1692
27.5.2014 0:10:15   
deluxe
И јас ќе си се почестам од винцетоuser posted image После вечерата се напив една чаша Розе вино,ама и црвеното е убаво.Ќе си се послужам за добра ноќ.После напорниот викенд добро ќе ми дојде еден длаааабок сонuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1693
28.5.2014 10:32:12   
Defne90 RR
Женски како сте денес,го испланиравте ли денот,расположени ли сте за лудориите на вашите малечки кои што ви се спремаат денеска.Расположени ли сте за новиот ден.Јас отсабалје испив едно кафе ама некако малку ми дојде па сега ми треба уште едно.Ајде па кој е за едно убаво утринско кафе нека повели.Поздрав и имајте убав ден user posted image user posted image
user posted image

Има за сечиј вкус user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1694
28.5.2014 10:38:45   
LoveableMe RR
Добар ден и од мене, Дефне јас ќе се почастам од кафето, убаво да ме расвести пиев едно ама не беше доста. Искористете го денот сончев од утре изгледа пак Врне врнеееееееuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1695
29.5.2014 9:05:56   
Melanija RR
Добро утро ,набрзинка нешто да каснеме и напиеме user posted image имајте убав ден

user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1696
29.5.2014 9:15:48   
princessa
sega go ispiv ama ke se napijam uste edno a i od waflite ke si kasnam mnjam mnjam. Vremeto taka i taka e za nikade, kafence treba da ne razdrma...

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1697
29.5.2014 9:29:56   
Tanjat7880
Ejjj devojki,pa vie bash se gostite,jas sum za SE!!!
Kaj mene samo stresovi I bolnici,rabotata po doma e gotova 99% no tie 10%cekaat,samo zdravje,se ke bide no malkuuuu pokasno a do togash uzivam vo ubavoto predpladne oti popladnevo ke ne utepa pak poroen dozd.
user posted image aj od mene eden bomba sok

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1698
29.5.2014 9:58:21   
LoveableMe RR
Tanja ти посакувам побрзо опоравување и враќање во нормала. Melanija, ќе си се почастам од се, многу прималиво изгледа, њам њамuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1699
29.5.2014 10:21:36   
elenak
Морнинг грлс! Леле Тања сокчевоооо! Е ваква сум сеа user posted image
Немаме сонце денес, облачно е ама ќе шетнеме со мала малку. Кај нас денес пазарен ден, ние уште во социјализам живееме, еден пазарен ден имаме, па дуќаните еднократно работат до 14, па цел народ е излезен и од град и од село.user posted image А па уште и панаѓур ни е, рингишпили, тезги... Лудории! user posted image
Ве поздравувам сите, имајте убав ден.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?