|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
16.5.2014 14:09:30   
Defne90 RR
Кај нас пак отсабалје беше доста ветровито и студено.Сега грее сонце и дува ветер ама барем сонцето е овде да му се радуваме малку.Се надевам дека денеска ќе се воздржи од врнежи времево не за друго,туку за да не им ја расипе на матурантите прошетката и валцерот на плоштад вечерва.А да така е навистина нема некои нови теми на форум,дали толку ги исцрпевме идеите,или немаме време за размислување.Во секој случај можеме секако дека можеме многу повеќе,жени сме,паметни мудри и фасцинантни во секој поглед.Ама се повеќе зафатени и преокупирани со проблеми.Барем од моја гледна точка де.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1651
16.5.2014 14:32:03   
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

И бев кај мојот доктор. user posted image Овој пат ме прашуваше колку години имам, не знам колку тоа беше битно за мојот случај user posted image
Мм ме прашува: и ти прегледуваше ли на гради? (а не беа гради, туку над градите, срцето да ми го слушнал хе хе ) user posted image
Викам да. Тој ми вика: ќе го менуваш докторов.
Јас одговарам: зошто, љубоморен да не си? не го менувам.
Тој: е па и јас ќе најдам тогаш докторката некоја да ме гледа user posted image
Смешки сме, ко деца некоја.

А завчера добив еден многу уникатен комплимент. Една возрасна машка особа ми кажа дека кога тој би бил женско, би сакал јас да му бидам неговата најдобра пријателка user posted image

Добар ден user posted image морав да цитирам user posted image од ова може 2-3 теми за дебата да излезат user posted image само да не има некои веќе ај ќе ѕирнеме

И во право си па диши диши се прави и од напред не само на грб user posted image колку се посветени/професионални докторите , или како да тераме инает со мажи, или мажите неможат без флерт,или избор:доктор или докторка user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1652
16.5.2014 15:02:29   
Defne90 RR
Да меланија точно еве уште неколку теми па да ја збогатиме нашата рингераја со многу повеќе дебати.user posted image Па да ни биде уште по интерсна user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1653
18.5.2014 13:11:53   
Defne90 RR
Добар ден,морам да кажам конечно убав ден.Е сцево ми се наплни гледајќи го сонцево надвор.user posted image Си прошетавме со децата,и тие богами му се израдуваа на убавото и топло време.user posted image Мене ме чакаат обврски денес како и секоја недела де.Ама ако кога е време убаво мислам дека добивам многу повеќе енергија.Ајде гледам нема никоја да стави кафе па ајде јас да честам да се напиеме онака во добро расположение па да започнуваме со обврските.

Туку една работа ми го ремети расположението,кај најде сега да почнат да ме болат непцата,утре треба пак на заболекар да одам а толку многу се плашам кога ќе седнам на столот.user posted image user posted image Хе хе синко тој без проблем си седнува и си ужива кога одиме.user posted image А јас кутрата.user posted image Ама ќе си го земам со мене утре да ме храбри.user posted image

Па женски уживајте денес во убавиот и сончев ден,па ајде да се надеваме дека иде подобро време и конечно на затоплување user posted image И секако уживајте во кафево user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1654
19.5.2014 7:36:40   
mommy_angels RR
Доброутро женички,не е убав денот,ПРЕКРАСЕН е.Ни се роди уште едно рингерајче,па еве оваа тетка,како ранобудник да послужи мекици за бебенцето.
user posted image
А и кафенце ,нормално,понеделник е,нешто мора да не поттурне за да тргнеме
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1655
19.5.2014 10:21:34   
princessa
jas ke si se posluzam od mekicite koga veke me nastrvi,a bogami od tmurnovo vreme uste edna doza na kafe dobro ke mi dojde. I uste ednas, neka e zivo i zdravo novoto ringerajceto i uste uste polno ringerajcinja da si imame i da im se raduvameuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1656
19.5.2014 10:52:37   
Defne90 RR
Ајде да ни е живо и здраво рингерајчето и само среќе да го следи во животот.user posted image Мекиците ни од мене нема да останат поштедени а богами ни кафето.user posted image
А надвор е такво да не знаеш ни кое годишно време е веќе.user posted image Тмурно,облачно чиниш секој момент ќе заврне.user posted image

Човек веќе не знае ни како да се облече ни што да очекува.user posted image

О пролет ни П не видовме оваа година.А кажуваат затоплувањ,па после повторно вренежи и така се до...којзнае кога.user posted image Ајде женски имајте убав и пријатен денuser posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1657
19.5.2014 19:20:18   
LoveableMe RR
малку доцнам, ама мекици не одбивамuser posted image user posted image нека е живо и здравоuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1658
19.5.2014 22:16:13   
Melanija RR
мњац мекици user posted image сакам почесто вака повод за мекици.На крај на денот може и малку да се опуштиме со
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1659
19.5.2014 23:48:26   
deluxe
Добра вечер женскиuser posted image
Гледам Мами уште рано-рано ги замесила мекиците,и ги послужила.
Еве и од мене за малото бебувче,Прилепски крофни,кај нас се месат крофни за новороденче,па направете си место и за крофнички,после мекицитеuser posted image user posted image
user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1660
20.5.2014 8:03:47   
Felly RR
Aaaaaaaa, deluxe, убави ти се погодиле крофните, ќе си каснам и јас во чест на новото рингерјаче. А еве и едно кафенце.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1661
20.5.2014 8:25:29   
Палешка РР
Мммм убавини...крофни, мекици, кафенце...
Добро ви утро вреднушки user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1662
20.5.2014 8:39:29   
Defne90 RR
Добро утро и од мене,овде многу ризии паднаа.Баш убаво ќе ми дојдат крофните со првото утринско кафе.user posted image Кој ви е планот за денес женски.Или ќе работите и вие онака без план,како
ни диктира времето.user posted image Јас денеска ако не послужи времето,ќе го искористам за прошетки со децата,вчера чистев по дома и сега сум малку послободна.user posted image
Ајде жени позз и имајте убав и пријатен ден user posted image

Палешка вие како си поминавте матурата,ајде и овде да ви честитам нека е жив и здрав матурантот и само успеси понатака.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 20.5.2014 8:41:14 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1663
20.5.2014 8:50:22   
deluxe
Фели кафенцево е како порачано за менеuser posted image Облациве од сабајле не ми помогнаа за расонување,ќе си се почестам од кафенцето,може тоа е лекот.Инаку јас денес имам стандард обврски по дома ручек,перење,метење итн,итн...user posted image user posted image
А заборавив и слатки треба да правамuser posted image user posted image
Ама тоа одручек ,на раат, когаuser posted image ќе спие.

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1664
20.5.2014 9:02:19   
Defne90 RR
Кај нас гледам почна полека да се покажува сонцето.Има и облаци ама се надевам до после додека да станат децата ќе ги снема па нема да не изненадат со некој дожд.

Делукс богами имаш право со дете околу тебе на раат ни салата не можеш да направиш а не пак и слатки.user posted image Јас кога правам такви нешта обавезно мора да го чува некој,не за друго туку и кога спие спие по пола час и станува па така многу пати ми се има случено да си ги погрешам слатките оти мора да одам в детска да го заспивам повторно.user posted image

Јас пак денес викам ајде да сум слободна,па си потпомогнав вчера вечер,ем денот да го фатам,ем и вечер сме на роденден кај едни роднини.user posted image

Ама кога ќе се сетам дека допрва доаѓа големото чистење,страв ме фаќа.user posted image Треба да се бели и оваа година а овојпат ќе биде цел спрат,лани ја оставивме спалната,детето беше се уште малечко.Ама сега.Крајот не можам да го видам.Туку ајде ќе биде и тоа,само како што реков време да послужи.user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1665
22.5.2014 7:32:17   
mommy_angels RR
Добро утро,ајде кафецето е послужено,голтнете и на работа user posted image
user posted image
И за да не ме карате ајде прво здрав појадок да ве послужам
user posted image
па потоа со мојот десерт,вчера ги направив мафинчињата,ама и денес се слатки
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1666
22.5.2014 7:40:36   
Felly RR
Мхмхмхх, мераци, земам од кафето и мафинче, а појадоков нека остане за некој погладен.user posted image И денес ќе имаме убав ден, а и време беше. И плус уште еден ден до викенд. Затоа уживајте. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1667
22.5.2014 7:59:02   
Defne90 RR
Здраво и од мене,гледам мами ептен се потрудила околу појадокот и кафето.А богами и мафините се да ги грабнеш и да бегаш.user posted image Јас обавезно кафе земам,а мафините ги скокам,мене некако ептен ми се пријаде,од 6 сабалје сме станати со малиот а залак во уста уште немам ставено.user posted image Додека да го стокмам маж ми и неговиот појадок,па ајде и синко,за мене не остана време.user posted image И уште по пижами војвам низ дома.user posted image Па женски имајте убав ден,надвор уште од рано сабалје грее сонце и денеска ќе уживаме во топлата пролет.user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1668
22.5.2014 9:09:51   
Mihaela 2010
Dobro utro-dobar den
Ja denes malku komirana,nokesna M se budese,nesto mi potkasluvase pa se potese taka da vo posledno vreme sum stanala kako vampir,samo se budam i nesto sred nokj pravam
Ajde kafence da se osvezam malku,i vise so ovie dnevni nastani sto se slucuva vise aman,ja neznam sekoj den sve nekoi strasni raboti covek da cita

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1669
22.5.2014 9:30:23   
princessa
Za mene e veke dobar den, jas sekoe utro vo 5.30 sum budnauser posted image user posted image
Na sinko mu niknat zabi eve 7to izleze i celo vreme kenka, place i denje i noke. Noke na sekoj pola saat se budi veke neznam sto da pravam. Nitu mm spie, toj jaden mnogu mi pomaga po cela nok stanuva da go niska em sabajle rano odi na rabota i po cel den e na rabota. Zal mi e veke.
Ova ke mi e vtoro kafe od sabajle ama i blago ke si kasnam. Ajde imajte site ubav den i pomalku citanje na crni hroniki, jas veke ne citam i podobro e taka.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1670
22.5.2014 9:35:38   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро утро,ајде кафецето е послужено,голтнете и на работа user posted image

mommy, баш ова ми треба во моментовuser posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1671
22.5.2014 9:41:13   
Defne90 RR

А инаку да женски постојано значи со тие лоши вести телевизор и вести не ми се пуштаат од нив.Ама пак на фб човек ќе ги најде и исто му се фаќа.Ама изгледа ќе мора да одам дислаик на сите такви информативни страни па да ги нема нивните објави со црни хроники.user posted image
Јас си се заседнав а машината ми стои неспружена.Ајде отидов да спружавам оти мене си ме чека работата по дома.Поздрав женски.user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 22.5.2014 13:53:08 >

Непосредна врска до пораките: 1672
22.5.2014 10:16:13   
princessa

Inaku denot e ubav, jas obavezno nadvor odam pa i sama kafe si pijam, plus sinko e pomiren vo kolica dodeka go set_am otkolku doma.

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 22.5.2014 13:54:16 >

Непосредна врска до пораките: 1673
22.5.2014 10:57:12   
Defne90 RR
Туку и мене не да ми се излегува сега надвор па да си го ставам и синко во количка,ама господинот стана во 6 сабалје и си играше што си играше јас се занесов малку и по форум и се завртувам и гледам 9 часот беше тој заспал на под кутриот.Бргу го пренесов во детска и ете го сега спие и јас морам на ова убаво време дома да седам.Ако ама пак кога ќе стане му ја дувнавме до вечер не се прибираме.Такво сонце не се пропушта во никој случај.Се надевам дека конечно ќе можеме подолго време да му се радуваме.user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 22.5.2014 13:55:37 >

Непосредна врска до пораките: 1674
22.5.2014 11:13:18   
Bethany
Добар ден и од мене. Еве ме на тереаса, пијам кафенце, па и да се пожалам и јас.

Моето па синче од вчера кога почна да се исфрлува од вчера по телото, еве го сега сиот исфрлан, целосно, на некои места како да е уриткарија, на други места како да е рубеола. Ни докторка сама не знаеше што е за сигурно.
Докторката јавика петта болест user posted image Сега пие сируп за алергија па ќе видиме.
Јас се додуша сомневам и на антибиотикот што е под терапија, денес последен ден, и јас како мала бев алергична на пеницилин.
Ама не се чеша, тоа е битно. Јас го гледам него и мене секаде ме сврби, само се чешам. user posted image

Ќе помине, ама времето е толку лошо, со се нешто се соочуваме.

Генерално, не затера некој период, се нешто да мислиш, се за нешто да се грижиш, аман веќе... Ама добар е Бог!

убав ден на сите, нека ни се стабилизира времето барем понатаму.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?