Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 24.7.2014 13:49:13
Melanija RR
Zoya i kapina со лесно до
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 24.7.2014 15:36:39
kapina
Minatata godina na ovoj datum doznav oti sum bremena ovaa godina oti mi e odobreno od fondot sega samo da go dobijam vaucerot I ke si zakazam kaj lazarevski taka sme dogovoreni ti blagodaram mnogu melanija
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 27.7.2014 1:10:18
Defne90 RR
Капина душо срцето ми се исполни кога го прочитав ова.Навистина се радувам искрено за тебе.Ти посакувам отсега па натаму да те следат само убави моменти во животот и да ти се исполнат сите неостварени желби и конечно да си ги видиш твоите .Те
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 27.7.2014 9:45:06
Zoya
Hopeful znaev deka nekogo zaboravam Znaci ti kaj da e pocnuvas so mikroginon. Izgleda kje ni bides prva od ova drustvo Te cekam vo soodvetnata tema da pises koga kje zapocnes, pa kje se druzime i bodrime.
Обиди од 2012; IUI x 4 = /; HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип) IVF #1 - /
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 27.7.2014 20:09:09
Hopeful RR
kapina, ќе правам во Систина, кај Др. Ивановски.
Инаку, добив вчера вечер, од утре ќе почнам со микрогинон и во вторник одам на консултација со докторот за да ми даде шема. Малце сум збунета ама низ силни менструални болки сепак оптимистична
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 28.7.2014 10:22:58
Zoya
Капина, штом веќе знаеш дека ти е одобрен ваучерот јави се и закажи кај Лазаревски. И онака може за пар недели да има слободен термин. Додека да ти дојде терминот за кај него ќе ти стигне ваучерот. Не губи време втора половина на август на одмор е. Инаку и јас сум негова пациентка веќе подолго време, така што ивф кај него ќе правам. Поздрав па кажи што си направила
< Поракaта ја уредил Zoya -- 28.7.2014 10:23:48 >
Обиди од 2012; IUI x 4 = /; HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип) IVF #1 - /
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 31.7.2014 10:22:39
Milicka 30
Драги девојки сега се јавив и ми кажаа дека ми е одобрен ваучерот уште по пошта да го добијам!!! Леле некако ептен сум возбудена, ајде побрзо сите со мешиња да си бидеме. Кажете ми каква е процедурата? Со ваучерот се оди таму каде што планираш да правиш инвитро така? Поздрав
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 31.7.2014 12:20:59
Zoya
Milicka честито Кога ќе се јавиш да закажеш ќе ти кажат што се треба да однесеш. Ти треба упат од матичната и копии од истите документи што ги поднесуваше во фондот. Ќе ти објаснат не се секирај. Кај кој доктор ќе правиш?
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 31.7.2014 12:59:56
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Milicka 30
Драги девојки сега се јавив и ми кажаа дека ми е одобрен ваучерот уште по пошта да го добијам!!! Леле некако ептен сум возбудена, ајде побрзо сите со мешиња да си бидеме. Кажете ми каква е процедурата? Со ваучерот се оди таму каде што планираш да правиш инвитро така? Поздрав
Milicka30, среќно и се најубаво овој пат да биде успешно ! Со ваучерот одиш во Клиниката да договориш термин за ИВФ, а од матичниот мораш да земеш упат (го има на ФЗО страната) и истиот да го однесеш во Клиниката каде ќе правиш ИВФ. Позз, каде ќе правиш?
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 31.7.2014 14:21:18
Milicka 30
Фала ви многу девојки !!! Дај боже сите набрзо да си бидеме со мешиња, да завршиме со овие маки. Се мислам сеуште. Последните инсеминации одев во Плодност, и сум презадоволна од мојот доктор, ама таму инвитро прави само др.Таше, колгу го фалат толку и го критикуваат најмногу за неговиот однос. Затоа и планирам прво да се видам со него па да одлучам. АКо не кај него тогаш дефинитивно Лазаревски . Вие каде ке правите?