Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 10:51:27
Bogdancanka
Денес е мој ден,среќна сум пресреќна конечно добив позитивен одговор од фондот за инвитро преку фондот немам зборови да ви опишам колку сум среќна,е сега со господ напред може да се обратам до некоја клиника и да се надевам на или
еве тука можеме пишуваме сите кои добиле позитивен одговор од фондот
им посакувам на сите кои чекаат одговор од фондот да го го добијат што побрзо се разбира позитивен
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 11:13:42
vezilka RR
Богданчанка!!!!! Со ваква вест и мене ми е среќен денот. Од се срце ти посакувам сега кога се веќе изгледа реално што побрзо да ги видиш . Ајде, ти фрлам вода за среќа
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 11:40:04
prvenka
Cestitki i od mene,bas me izraduva Mozes da racunas deka poteskiot del go izode sega ostanuva samo uste da ne izraduvas deka ke ima ,a veruvam iskreno od srce deka i takvo nesto ke ima
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 11:59:24
Anushka
повеќе од еден месец бев на годишен одмор, денес на работа си велам - ај да видам ш`о пра`ат моите РР и таква ПРЕУБАВА вест!!!!!!!! Богданчанка, да ти даде Господ догодина во Фондот тм мекици да им носи на сите!!!
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 14:42:31
Bogdancanka
благодарам срцки денес одкако го добив известивањето цело време сум неможам да ви објаснам колку сум среќна,од срце им посакувам на сите што чекаат одговор од фондот да добијат што побрзо и сите да бидеме чекор поблизу до целата,дај боже што побрзо да започнеме со сите подготовки и побрзо да си ги дочекаме или имам чуство дека овој пат навистина ќе биде се како што треба,мора да биде само позитивно и напред поззззз
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 15:38:51
nadica
прекрасна вест ми го разубави денот бев таќна а сега се се розево и убаво баш ми е мило пријателке што побрзо да ги здогледаш или па заедно да ја поминеме и да го дочекаме твоето сонце кое `е ти го прави секој ден поубав и посреќен
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 17:47:53
babydoll
bogdancanka ajde sega sto poskoro da gi vidis i najposakuvanite mnogu mi e milo za tebe bidejki ti bese najbrza ringerajka .mi doaga i na mene da .pozz i mnogu guski za tebe a sega brzo baraj klinika i da se pocne so rabotata.mi go razubavi denot . me interesira samo dali go dobi odgovoror po posta .pozz