LoveableMe RR
|
Tea88, пиши кога точно ќе почнеш со супрефакт, да те ставиме на список. Фала ви за информацијата девојки, веројатно докторот одлучува кога да почнеме со боцкања, зависно од документацијата што ја имаме...треба да ја побарам старата шема да видам претходно кога почнав со супрефакт. Да, Хопефул не пијам микрогинон, одма ќе почнам со боцкање. Другите кај сте, имате ли веќе одредно датум за почеток на терапија? *******2014******* АКТУЕЛНО 11.08 - Hopeful - почеток со терапија (Ивановски, Систина) 21.08 - Kaya - почеток со терапија (Димитров, Ремедика) 12.09 - Loveable Me RR- почеток со терапија (Димитров, Ремедика) /.09 - Zoya - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.09 - butterfly00- почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.09 - Milicka30 -почеток со терапија (Таше Tрпчевски, Плодност) /.09 - kapina - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.09 - Tea88 -почеток со терапија (Таше Tрпчевски, Плодност) /.09 - gina - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) /.09 - skriena - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина) /.10 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина) ========================= ИСЧЕКУВАЛКИ ========================= ПОДДРШКА firenca didi, Adelle,gina,Bogdancanka RR, koki12, skopjance, mimiiiiiiiiiiiii, taci14 ,Herco, trust, kapina, cacim, babyhope, LoveableMe RR, I LOVE, baby77, Anna78, kate.., dzvezda, bubble, SOLE, butterfly00, snekki, milasteve, almushka, Yaya,skriena, brm_bm, mery, macika4, весник, marina111 ===================== 2014 година nataly86 Lina* Каrma biljana87 Anonimen babylove** avgustina2 Kolacence fragolina lolla mesecina83 lily98 stefanie
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 28.8.2014 20:52:46 >