|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
19.11.2014 20:27:18   
scared RR
Пишете ме за недобивање на 20ти Декември . Пошто овој пат ме зезна и дојде ептен касно краен рок ми е тој .20.12. user posted image
Ако не дојде до тогаш ќе има частење user posted image

(Одговор на членот Ki4iko)
Непосредна врска до пораките: 1826
20.11.2014 22:59:11   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: scared

Пишете ме за недобивање на 20ти Декември . Пошто овој пат ме зезна и дојде ептен касно краен рок ми е тој .20.12. user posted image
Ако не дојде до тогаш ќе има частење user posted image

Ставено. Другите кај сте?user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1827
27.11.2014 2:37:51   
Anne^
Здраво рр-ки, мене ме нема одамна на темава и општо на сајтов... Се надевам дека ќе ме примите назад :)
Гледам дека има многу нови членови и исчекувалки на user posted image , ќе ми биде мило и јас ПОВТОРНО да ви се приклучам во тимот :)
Веќе 4 години ги чекам тие user posted image се надевам дека во најскоро време СИТЕ што чекаме ке се израдуваме на user posted image
Поздрав и user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image до сите!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1828
27.11.2014 14:51:05   
Melanija RR
Anne^user posted image со добро и најубаво да се вратиш ,што поскоро user posted image user posted image која дата нетреба да добиеш?

user posted image

Vesna I /4 октомвриuser posted image JelaMila/12 ноември user posted image scared/20 декември user posted image Anne^/ 12 декември user posted image SandraRo/12 декемвриuser posted image

=================

2014
пчеличка user posted image bejbe user posted image Yana user posted image VAGA2 user posted image confused user posted image sunflower13user posted image vobi user posted image moss user posted image Lady_D user posted image hani**user posted image Gardeniauser posted image cokolinouser posted image bliznaci1user posted image user posted image stars user posted image lusyuser posted image MMM27user posted image jasna_sr user posted image Gocagoka user posted image Lolly user posted image Тajci_pp user posted image Elena 29user posted image linak user posted image majmunceuser posted image Zojauser posted image
Matea 25 user posted image sonja1987 user posted image Sloncheo1 user posted image Ki4iko user posted image malechko user posted image jasminagorjandejanuser posted image sunnydayuser posted image Miss D user posted image taluska user posted image anamari user posted image kokicekokice user posted image mec21user posted image Malecka23 user posted image Sisi14 user posted image ping86 user posted image алексинаuser posted image Mihaela 2010user posted image Sunshine 1 user posted image babygirl88 user posted image Bethany user posted image mila mamicka user posted image blonduser posted image lukasuser posted image Roberta_r user posted image sashka123 user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 1.12.2014 9:51:38 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1829
27.11.2014 15:51:22   
Anne^
Дај Боже Меланија :)
* 12 декември

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1830
28.11.2014 12:08:40   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

Дај Боже Меланија :)
* 12 декември

Ајде, навивамеuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1831
28.11.2014 19:13:36   
Ki4iko
Ќе чекаме само убави вести user posted image

Непосредна врска до пораките: 1832
30.11.2014 20:47:18   
SandraRo
Не сум многу присутна ама обврски еден куп. Чим имам слободно време ке се дружиме. Ај пишете ме за недобивање на 12 декември :))) Анне јас и ти заедно ке чекаме дај боже сите да си дочекаме user posted image во најкраток можен рок

< Поракaта ја уредил SandraRo -- 30.11.2014 20:50:12 >

Жената може да ти биде најдобар
пријател,љубовница,најголем непријател или
ноќен кошмар... но се зависи од тоа како ќе се
однесуваш со неа...

(Одговор на членот Ki4iko)
Непосредна врска до пораките: 1833
30.11.2014 20:54:07   
blond
Ajde anne i scared i dvete pred nova godina da si videte user posted image

Непосредна врска до пораките: 1834
30.11.2014 21:05:35   
scared RR
дај боже user posted image user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1835
1.12.2014 0:56:58   
caciana
Daj boze za brzo da ne izraduvate user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1836
1.12.2014 9:52:15   
LoveableMe RR
Sandra_Ro, одамна те немаше, а и Весна 1 ја нема. Има ли други за на список?user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот caciana)
Непосредна врска до пораките: 1837
1.12.2014 16:29:29   
LoveableMe RR
Alicka, среќно тебе и на другите за недобивањеuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.12.2014 10:04:01 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1838
4.12.2014 12:42:07   
butterfly1
Стајте ме и мене на списоков за 10 декември user posted image

Непосредна врска до пораките: 1839
4.12.2014 14:28:33   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly1

Стајте ме и мене на списоков за 10 декември user posted image

Мило ми е што се окрупни списоков, каде си, што правеше, работевте ли на случајот?user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот butterfly1)
Непосредна врска до пораките: 1840
5.12.2014 8:56:15   
butterfly1
Работиме ние вредно ама некако не иде user posted image Еве се мислиме да направиме уште една инсеминација на Гак, не ошурија приватниве, па после ќе видиме што понатаму. Сега за сега пробуваме природно со природни начини ( храна, чаеви и така )
Ајде сите што сме на списоков да си видиме месецов user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1841
9.12.2014 10:04:40   
LoveableMe RR
Списоков се окрупни, навиваме повеќето да се префрлат во долниот редuser posted image user posted image

user posted image

Vesna I /4 октомвриuser posted image butterfly1/10 декемвриuser posted image JelaMila/12 ноември user posted image alicka / 15 декемвриuser posted image Buli_Buli/ 23 декември user posted image scared/10 јануариuser posted image Anne^/ 10 јануари user posted image SandraRo/10 јануари user posted image vazna/30 јануариuser posted image

=================

2014
пчеличка user posted image bejbe user posted image Yana user posted image VAGA2 user posted image confused user posted image sunflower13user posted image vobi user posted image moss user posted image Lady_D user posted image hani**user posted image Gardeniauser posted image cokolinouser posted image bliznaci1user posted image user posted image stars user posted image lusyuser posted image MMM27user posted image jasna_sr user posted image Gocagoka user posted image Lolly user posted image Тajci_pp user posted image Elena 29user posted image linak user posted image majmunceuser posted image Gardenia user posted image Zojauser posted image
Matea 25 user posted image sonja1987 user posted image Sloncheo1 user posted image Ki4iko user posted image malechko user posted image jasminagorjandejanuser posted image sunnydayuser posted image Miss D user posted image taluska user posted image anamari user posted image kokicekokice user posted image mec21user posted image Malecka23 user posted image Sisi14 user posted image ping86 user posted image алексинаuser posted image Mihaela 2010user posted image Sunshine 1 user posted image babygirl88 user posted image Bethany user posted image mila mamicka user posted image blonduser posted image lukasuser posted image Roberta_r user posted image sashka123 user posted image kika*mika user posted image aloeverauser posted image maksilana user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 5.1.2015 15:40:05 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот butterfly1)
Непосредна врска до пораките: 1842
12.12.2014 2:51:09   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo

Не сум многу присутна ама обврски еден куп. Чим имам слободно време ке се дружиме. Ај пишете ме за недобивање на 12 декември :))) Анне јас и ти заедно ке чекаме дај боже сите да си дочекаме user posted image во најкраток можен рок

user posted image user posted image user posted image
Ајде Дај Божее :)

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1843
12.12.2014 14:34:15   
scared RR
Бришете ме добив порано од што очекував. Месецов ќе засилиме со витамини , и нешто чаеви па да се надевама на user posted image во новата година. Пишете ме за 10.01. user posted image

Непосредна врска до пораките: 1844
12.12.2014 14:41:36   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: scared

Бришете ме добив порано од што очекував. Месецов ќе засилиме со витамини , и нешто чаеви па да се надевама на user posted image во новата година. Пишете ме за 10.01. user posted image

Повеќе опуштање, без нервози и ќе биднеuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1845
12.12.2014 15:15:31   
Anne^
И јас кај и да е ќе добијам.. Ако не до вечер утре сигурно

Непосредна врска до пораките: 1846
12.12.2014 16:15:04   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

И јас кај и да е ќе добијам.. Ако не до вечер утре сигурно

Ако си сигурна....user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1847
14.12.2014 9:12:13   
SandraRo
Annr srcka sto bidna se nadevam ne dosla cim ne si pisala.Se nadevam ke ne izraduvas.Te guskam i ti posakuvam user posted image

Жената може да ти биде најдобар
пријател,љубовница,најголем непријател или
ноќен кошмар... но се зависи од тоа како ќе се
однесуваш со неа...

Непосредна врска до пораките: 1848
14.12.2014 11:06:49   
Anne^
Работава моја е утоп :) ме залажа само со 1 ден каснење и утрово ми е "иде дунав" :)

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1849
14.12.2014 12:39:45   
Melanija RR
Anne^ значи како пиша така бидна user posted image само да те одржува добара мисла дека ќе биде user posted image (знам дека така ти викаат но знам дека веруваш и знам дека блиску е денотuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

mesovit brak
zelba

da li mislite deka dete vo mesovit brak treba da znae od vete religiji ili samo od edniot roditel vo konreten slucaj tatko Albanec-majka Makedonka

ve molam na odg vo komentar (97%)

ve molam vo konetar odg (3%)

Број на сите гласови: 35

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!