Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.10.2014 21:15:38
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Roberta r
ringerajki eve veke 3 dena pravam testovi na site ima svetli pozitivni linii utre ke zakazam na doctor pa ke vi pisam za sigurno! I se izvinuvam sto me nema mnogu ovde samo sakav malku da se relaksiram bez stesovi :D
Честитки и ти посакувам убава и лесна бременост, без стресови, со здраво, живо бебенце
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.10.2014 22:16:22
Melanija RR
pozitive ајде да не изненадиш
Roberta r утре чекаме потврда
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.10.2014 9:08:18
LoveableMe RR
ringerajki eve veke 3 dena pravam testovi na site ima svetli pozitivni linii utre ke zakazam na doctor pa ke vi pisam za sigurno! I se izvinuvam sto me nema mnogu ovde samo sakav malku da se relaksiram bez stesovi :D
Ајде Роберта, да го освежиме списокот
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.10.2014 10:07:24
Roberta r
stotuku napraviv test od onie so monitorite i pisuva pregnant 1-2 (nedeli) vo ponedelnik imam zakazano za pregled.Posle tolku vreme ne mozam da veruvam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.10.2014 11:21:51
LoveableMe RR
stotuku napraviv test od onie so monitorite i pisuva pregnant 1-2 (nedeli) vo ponedelnik imam zakazano za pregled.Posle tolku vreme ne mozam da veruvam
Супеееееееееееееееееееееер, кажи рецепта , да пробаме и ние
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.11.2014 19:03:53
scared RR
Ajde i mene pisete me za nedobivanje na 10 ti :) ama ne planiram test da pravam se do 15 ti Tuku ne znam dali mi se pricinuva mene ama mozno li e za 9-10 dena od odnosot ako sme zacnale da se javat simptomi? Mnogu mokram, imam cudna bolka vo jajnicite, preska otidov do prodavnica i edvaj si dojdov od sto mi se odese vo vece i napnatost osekam nekoja. Mislev da ne sum ja nastinala besikata ama od sto po cel den sum doma I imam blagi povremeni bolki vo gradite
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.11.2014 21:35:05
Melanija RR
sashka123 имај убава бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни