Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 15.10.2009 12:43:28
biljana16
Zdravo. jas sum nova na forumov. Bremena sum vo 6 mesec. Adresava ja doznav otkako ostanav bremena od bebe magazin. Se nadevam deka ke se druzime i ke razmenuvame mislenja. Pozdrav do site.
RE: Добредојде за новите членови ! 28.10.2009 0:32:10
iviv
Zdravi na site i jas sum nova na forumov se nadevam za prekrasna druzba so vas ..............nekoe vreme ve pratam i odlicni ste .............nesto poveke za mene sum na pocetok na zacnivanje ,Pozdrav do site
RE: Добредојде за новите членови ! 11.11.2009 12:12:29
mother 29
ти посакувам убаво дружење Талија!си имаме ние и девојки со сериозни врски,ете ни ја Еника...не има од сте калибри хехеха за совети делење сме тука за сите...си дошла на вистинското место!