Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 30.1.2015 15:00:10
Melanija RR
mici92 Добре дојде на РР
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Добредојде за новите членови ! 1.11.2015 22:47:08
Melanija RR
Jupe добре дојде на дружба на Рингераја
RE: Добредојде за новите членови ! 1.11.2015 23:05:36
marchi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jupe
Zdravo od mene.Ve citam dolgo vreme,odstrana Se nadevam deka ke bide pozabavno vaka kako clen.
"заразно " е јас ко ќе се закачам неколку дена сум активна цело време. После ќе си речам ај да одморам ама џабе, по неколку дена пак сум активна. Инаку добредојде и уживај
RE: Добредојде за новите членови ! 7.1.2016 23:20:29
Estera
Здраво,еве конечно и јас да пишам. Сакам да се дружам со вас, да соделиме мисли, да си дадеме подршка итн. Мајка сум на 4 сина имам 37 год. најмалото ми е 3 месеци. ке се дружиме низ темиве.
RE: Добредојде за новите членови ! 7.1.2016 23:23:42
Melanija RR
Estera добре дојде Очекувам многу искуства да споделиш со нас мило ми е што реши да ни пишеш
RE: Добредојде за новите членови ! 21.1.2016 1:30:11
Melanija RR
Добре дојде за Estera и caculence
RE: Добредојде за новите членови ! 8.3.2016 23:33:28
Максо
Mamicki neznam kade da pisam baram od preeska pa eve ovde ke pisam t.e ke ve prasam nie SME 10+ preterano GI cesa usite premnogu duri I pocna naglo da GI tegne poednostavno kazano GI oklempa nemame uste zabi da ne e od toa ve molam kazete mi nekoj sovet zbesnav neznam sto da pravam sekoj sovet dobra misla mi e dobredojdena fala vii prekrasni mamicki
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.