Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
...иначе пишувам кога мм е на работа оти ми вика дека се преоптоварувам со многу читања и докторувања...ама јас мислам дека сме постанати постручни и од самите доктори...уште да можевме сами ин витро да си напраевме,гарант успешно ќе ни беше
ха ха ха ха жива вистина, лелее криј се од мм и јас исто само ми вреска доста читаш, а тоа сами да си правевме, може стварно ќе биднеше побрзо
весник, не мисли сега на септумот, верувај му на докторот. Изгледа бил мал септумот штом рекол да не се закача, и сега пред ЕТ не ти требаат и такви мисли и плус нервози. Чудно ми е зошто не го извадиле на хистероскопијата, веќе кога го виделе, но нејсе, биднало. Инаку има голем број жени кои не ни знаат дека имаат септум, па дури и комплетно поделена матка, па имаат нормални бремености, така што олабави се А ова нашево читање и пишување е посебна дисциплина, јас дури на мм му викам дај да специјализирам гинекологија, без медицински факултет, ионака се научив Среќа па тој не ми мрчи за РР, дури и сам ме прашува за други случаи, искуства и мислења.
Jas bev denes kaj dr lazarevski znaci i me idprati da ispitam kariotip i kariogram i da ispitam vrodena trombofilija ne ocekuvav vika takvo nesto kaj tebe matkata e super naj verojatno e vrodena trombofilija i ke mi davat kleksani samo po kolku ke bide neznam i kaza ovulacija ne nastapuva mi dade siofor da pijam i toa e vit a i d isto
Капина ти кажа ли зашто нема овулација? сигурно има некој хормонален дисбаланс, а сиофорот зашто ти ги даде нели тебе ок ти е инсулинот?
kaj doktor petanovski remedika sum utre sum na razgovor kaj 1 i ke videme sto i kako koga ke pocnuvam so inekcii ili so nekoi ispituvanja se nadevam deka nema da mi bara dopolnitelni ispituvanje sakam sto pobrzo da pocnam so inekciite
RR-ki dali mozam da pijam Analgin,Brufen....nesto takvo za bolki vo teloto,glavobolki....? Zosto mi e tret den od pocetok na terapija i sakam da znam dali mozam ili ne...i nekogas znam da se napijam i diazepam od 2 mg koga ne spijam ama sega se osekjam ubavo deka pocnav do terapijava i nemam potreba ama pak da prasam ako vo slucaj me fati nekoj nesonica dali mozam...dali ste piele vie ili se na prirodna baza kako caj i sl.ste konzumirale
kariotip i kariogram se edno isto jas mislam.. Jas i maz mi ispituvavme kariotip na Gak, togas ne se zakazuvase ama sega se zakazuva preku moj termin. Za tebe ginekologot za maz ti maticniot negov. Samo najdi si vrski ako mozes rezultatite se cekaat i po 2 meseca.
za kariotip i kariogram koj dava upati i koj zakazuva mojot maticen gin mi rece da prasam
Капина и нас Лазаревски ни препорача да правиме кариотип. За тебе закажува матичниот гинеколог, а за сопругот неговиот матичен општ лекар. Закажи прво ти, па веднаш нека оди тм за да имате термини еден по друг. Инаку се чека за резултати. во просек викаат околу 6 недели. Сестрата што ни земаше крв не поучи да се јавиме после 4 недели и откако се јавив после неколку дена ни ги дадоа. Направете си го тоа да бидете сигурни да не има некои хромозомски мутации.
< Поракaта ја уредил Zoya -- 22.1.2015 13:28:33 >
Обиди од 2012; IUI x 4 = /; HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип) IVF #1 - /
Постовите со големо жалење и тешко срце за спонтаниот на батерфлај00 ги префрлам во Спонтан абортус.
Јас бев кај Петановски и ми рече дека најверојатно до крајот на месецот би требало да биде враќањето на смрзнатите ембриони, терапија не примам, отпосле ќе ми дадат, така ми кажаа, значи по трансферот.
кате..., што направи ти? Договоривте ли што-како понатаму?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.1.2015 20:32:52 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR Јас бев кај Петановски и ми рече дека најверојатно до крајот на месецот би требало да биде враќањето на смрзнатите ембриони, терапија не примамр, отпоисле ќе ми дадат, така ми кажаа, значи по трансферот. кате..., што направи ти? Договоривте ли што-како понатаму?
zdravooo ete da si se pofalam mi olesni malku zdravje da dobijam menzis i od vtor den pocnuvam so fostimon po 3 prasoci i 3 vodi. mi rece doktorot da pocnam so folna po edno na den i dostineks 1/4 nedelno pa utre treba da dobijam i zdravje od sabota pocnuvam soo inekciite
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.1.2015 20:27:25 >
Џинa, фaлa ти зa убaвите збoрoви, сепaк кoгa читaм зa неуспесите нa нaшите рингерaјки се рaстaжувaм, a oвoј периoд имaше мнoгу и ќе излaжaм aкo кaжaм декa не ми е кривo и декa сум среќнa кo ништo дa не билo.
Кaте, супер вести aјде ќе се бoдриме зaеднo, пoзз. Весник дaли беше кaј Лaзaревски?
Џинa, фaлa ти зa убaвите збoрoви, сепaк кoгa читaм зa неуспесите нa нaшите рингерaјки се рaстaжувaм, a oвoј периoд имaше мнoгу и ќе излaжaм aкo кaжaм декa не ми е кривo и декa сум среќнa кo ништo дa не билo.
Кaте, супер вести aјде ќе се бoдриме зaеднo, пoзз. Весник дaли беше кaј Лaзaревски?
LoveableMe RR koga pocnuvas so terapija ili pocna da da ke se bodrime zaedno