Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.9.2009 16:07:07
srekna mama
јас лично не сум за некои строги диети.јади си се што сакаш,но умерено(избегнувај сложени јаглехидратиЧторти,чоколада...И многу масно да не јадеш.Но,јас сум и за вежби.Сеуште не сум почнала да вежбам,но пред бременоста редовно ги вежбав и супер се ,вежбите на Bily Blanks;побарај ги на youtube.Ke има резултат,верувај!
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.9.2009 16:21:52
Maca25
не можам јас така да слабеам без некоја диета. сакам да знам дека денес тоа и тоа ќе јадам и јас ќе се држам до тоа. сега го видов billy blanks и сега ќе си симнам вежбите. супер се!!! Фала многу
RE: Големина на стомакот во бременоста 13.11.2009 18:19:29
peperutka*
Девојки јас сум во 6-ти месец, и од вчера ми се појавија некои ситни кафено-црвени точки по стомакот, не многу но сепак ги имам на неколку места. Има некој слично искуство??
RE: Големина на стомакот во бременоста 13.11.2009 18:32:35
Весна
Пеперутка*6, не би знаела што е (веројатно ништо страшно, кожата се тегне па сенешто може да се појави, особено оние стрииштана :)) Кај мене забележав неколку нови црвеникави бемки странично на стомакот, и не придадов некое значење на тоа.
RE: Големина на стомакот во бременоста 13.11.2009 23:23:24
Mila na mama
Еве сум јас како кит 20 часа пред да излезе Мила. Последните 2 месеци се направив толкава ,а последните 10 дена престанав да одам на работа и ми потекоа нозете. Ух што не се сакам на овие фотки просто ја полнам сликата и се прелевам
RE: Големина на стомакот во бременоста 13.11.2009 23:31:35
Mila na mama
Ми се изнасмеа. Тука имам 62 кг лежам, чекам Мила да излезе и се досадувам максимално а мм ме слика за да сме си ја ставеле сликата на фрижидер. Многу малку слики имам од бременоста.
RE: Големина на стомакот во бременоста 16.11.2009 0:20:38
alex_mo
и јас бев ништо во споредба со нив во првата бременост.Се породив со 60кг.Сега во 23 недела бев 62,5кг, а мислам дека мешето ми е колку на Палешка ,а сега сум скоро 28 недела.Незнам до каде ке стигнам,се надевам не многу ,а од друга страна и се плашам дека нема да личам на себе.Позз
RE: Големина на стомакот во бременоста 14.12.2009 19:57:42
liljace
zdravo zenski i od mene jas cetvrtok vleguvam vo 7 mesec a i jas ne sum golema nekoj neme ni primetuva akone nosam prilepena bluzicka pa si vikam deka toa e individualno kaj sekogo nasabajle skoro i da nese poznava ic na mm ,u bvikam pazi na stomakot a toj vika ziti se na koj stoma heheh go prasuvam dr. mi vika "se e vo red dane sakas ti pa dasi debela sto me gnjavis"a mene mi e cudno nikoj nemi veruva deka vleguvam vo 7-mi mesec aj ke se potrudam i jas da stavam sika
RE: Големина на стомакот во бременоста 14.12.2009 20:13:57
ripce
па мојот стомак беше половина од ова што можам да го видам на сликите... навистина имав мал стомак... а од него излезе дете од 3800 гр, каде го собрало во толкав стомак?
RE: Големина на стомакот во бременоста 14.12.2009 20:19:06
Maria
Јас во првата бременост имав помал стомак од сега.Сега ми е целиот испакнат нанапред.А така не сум многу поправена.Можеби бебето сега е поголемо Немам ниедна слика инаку ќе поставев некоја