Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 27.1.2010 21:58:16
liljace
lele konecno uspav aman veke ovaa slika bese za proba slikna e pred nekolku den i ovde sum 30 nedela ama nemozi bad dase vidi stomaceto p.s po se izgleda navistina bilo do prebaruvacot sega probav preku mozzila i eve uspesno e pozdrav do site
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.2.2010 9:05:17
Adrijana
Do sedmi mi bese taka slatko , od 4 ti mi se poznavase po malku, a posle od sedmi se naduvav i mi bese kako topce, ama golemko, ama bas mi bese ubavko uf kolku mi fali
RE: Големина на стомакот во бременоста 1.3.2010 14:48:08
dostickage
Rano e da se zboruva ama jas vo petti mesec seuste si gi nosam farmerkite.Stomakot mi e sosema malecok,ako ne znames nema da primetis deka sum bremena. Vo cetvrti mesec me merea i voopsto se nemav popraveno,ni gram...veojatno si zema bebeto od mene se sto mu treba pa ne ostanuva nisto za mene :)Kje odam za nekoj den na doktor bas me interesira dali i kolku kje se pomestio vagata.Ubavo se cuvstvuvam nepopravena bidejki i onaka ne sum sitna po konstitucija pa ne mi treba bas mnogu debeleenje.Iako najvazno e bebenceto da e kako sto treba za mene i ne e tolku strasno.
RE: Големина на стомакот во бременоста 1.3.2010 14:51:22
mami
Ич да не се секираш- и јас до кај 3-4 месец немав ставено ни грам на мене и уште ги носев старите фармерки, после си се здебелив ама во граници на нормалата и тоа само во стомакот, ништо друго не беше мрднато
RE: Големина на стомакот во бременоста 1.3.2010 14:57:58
ananikol
Jas sega sum 7-mi mesec i mislam deka sum dosta golema,veke potesko sednuvam i stanuvam a koga ke vlezam vo 9-ti ke bidam kako bliznaci da nosam Apsolutno nisto ne mi odgovara i od najsirokata poranesna obleka.Mislam, ne sum jas golema... e golem..