|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
9.12.2009 22:37:21   
BEBICA
Aj bitno ozdravele toa e najbitno a ti nekako ke se odmoris.Bitno decata se zdravi.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 426
9.12.2009 22:38:29   
jovanka
slusna li za rodilkata denes sto pocina katastrofa zdrastvoto-neodgovorni

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 427
9.12.2009 22:39:30   
BEBICA
E za ova neznam.Sto se slucilo?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 428
9.12.2009 22:41:37   
Enika
Умрела жената од сепса...страшно user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 429
9.12.2009 23:04:16   
Maria
Леле и јас сум целата исплашена,многу неодговорни станаа докториве наши.За една недела влегувам во 9ти месец,ама после ова...на се ќе си помислисuser posted image само да не те снајде.

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 430
9.12.2009 23:04:28   
jovanka
sto se sluci imase prekin nemozese da se otvori nisto nitu da se napise

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 431
9.12.2009 23:04:47   
mami
катастрофа ни е здравството, срамота е што си се нарекуваат доктори..тие треба од морална причина да си дадат оставка ако ништо друго

Непосредна врска до пораките: 432
10.12.2009 8:00:48   
Bogdancanka
ајде кој е за по едно кафе јас ќе пијам дупло главата ќе ми експлодира леле каков ден од спиење да ти биде катастрофа.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 433
10.12.2009 8:05:05   
arh_diz
ajde daj kafe da ne zaspijam jasuser posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 434
10.12.2009 8:08:03   
mami
А да дадевте некој убав обилен појадок..аууу ми се отворил апетит последниве денови, наутро особено ми се јаде

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 435
10.12.2009 8:09:59   
arh_diz
mami jadenje ne spomnuvaj mm ne me prepoznava :) vo 12 noke mi se jade

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 436
10.12.2009 8:12:17   
mami
хеххехе, тебе ти е сега оправданоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 437
10.12.2009 14:34:47   
pacuvce
Просечната нето-плата во периодот јули-септември ја покриваше вредноста на потрошувачката кошница за исхрана и за пијалаци, а најголем остаток од 41,5 отсто е забележан во септември, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Според овие податоци, во периодот јули-септември едно четиричлено домаќинство било во можност со една просечна нето-плата да ја наполни месечната потрошувачка кошница за исхрана и за пијалаци.

Просечната нето-плата по работник за јули изнесувала 19.763 денари, при што трошоците за исхрана и за пијалаци биле пониски од просечната нето-плата за 7.876 денари, односно 39,9 отсто.

Во август просечната нето-плата по работник изнесувала 19.867 денари и со вкупните трошоци за исхрана и за пијалаци од 11.825 денари за задоволување на останатите потреби останувале 8.042 денари, односно 40,5 отсто.

Во септември просечната нето-плата по работник изнесувала 20.044 денари и од вкупните трошоци за исхрана и за пијалаци изнесувале 11.728 денари и биле пониски од просечната нето-плата за 9.684 денари, односно 41,5 отсто.

Izvor:Dnevnik

Vi se veruva li?Na fakultet imavme eden profesor koj ni predavase statistika i koga dojde na prviot cas za da ni go priblizi predmetot rece:"Statistikata e mnogu ednostavna rabota.Ako vo drzavata poloviona od naselenieto jade meso,a polovina kisela zelka,koga statisticki ke gi obrabotite podatocite,ke ispadne deka site jadat sarma...user posted image user posted image user posted image "

Mene ova mi lici na toa...Lugevo edvaj sostavuvaat kraj so kraj,a Zavodot za statistika izleguva so podatoci koi se na rabot na gluposta...
Komentari...

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 438
10.12.2009 14:41:03   
mami
никогаш не се замарам со статистики...си ја гледам реалната ситуација и знам дека има и полоши од мене и затоа знам дека статистиката не значи ама баш ништо

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 439
10.12.2009 14:41:24   
vezilka RR
јас не ја разбирам статистикава, рачунаат само нето плата и трошоци за храна и пијалоци..и ипаѓа, па ете бе народе ви стигаат пари што се жалите..а кај се другите трошоци, зар само за храна ни требаат пари???

Непосредна врска до пораките: 440
10.12.2009 14:50:36   
mami
епа тоа е..не сметаа дека треба да купиш облека, да платиш сметки, кирија или рата за стан, автомобил, било што...

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 441
10.12.2009 14:57:56   
pacuvce
Bas toa i me nervira...A drzavata se rasfrla so pari za nekakvi proslavi (300.000 evra za proslavata za toa sto padnal vizniot rezim???),a vamu koga ke se pobaraat pari za lekuvanje na nekoe bolno dete vednas se davaat izjavi od tipot "Vo buxetot nema parii"...Toa e navistina nepravedno...user posted image user posted image user posted image za nasata vlast...

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 442
10.12.2009 15:06:35   
arh_diz
Edna pratenicka dnevnica e skoro kako edna prosecna makedonska plata

Непосредна врска до пораките: 443
10.12.2009 15:26:42   
mami
морее за сите глупости што ги зборат и закони што донесуваат, јас би им предложила само еден месец да дојдат и да живеат со мојата плата, па да видам дали ке оди на шопинг во солун секој викенд, и дали децата ке им учат по приватни шшколи и ке имаат мобилни од незнам колку илјади евра...
жалосно е што нашиве луѓе кога ќе дојдат до поголема пара забораваат од каде дошле и каков им бил животот пред тоа

Непосредна врска до пораките: 444
11.12.2009 10:06:59   
mami
каков случај имаме на се се врака се се плаќа, што морав да го споделам со вас- моите имаат едни пријатели и жената сака секогаш на сите да им соли памет- као таа знае се, и цело време држи некому предавања и и зборела на мајка ми  демек да не не учи да спиеме кај нив и да јадеме дека после цело време ке сме биле таму, па на Лука требало вака или онака да се прави, абе прав паметњакович. И сега најново мајка ми ми кажува дека нивниот постар син почнал увелико да се дрогира, па згора на се си ја донел и девојката наркоман дома и двајцата не работат. Мајка ми вика- сега и е срам да излезе надвор, од што на сите им солеше памет се кај неа се врати

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 445
11.12.2009 10:38:56   
Bogdancanka
Ех Мами такви паметници што солат памет насекаде а само за дома немат коментар ги има многу секаде околу нас.....

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 446
11.12.2009 10:41:56   
profesorica
ех и јас сум со плата под просечната-тоа е.ќе студираш факс ќе се мачиш за просечна плата.секако има и исклучоци.но сите приватњаци само гледаат да користат.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 447
11.12.2009 10:42:25   
mami
па тоа ми е... мене уште за свадбата ми солеше памет, па после и за бременоста и се..и сега си викам- да одам јас малку да и посолам, да и кажам што да прави- ама не уживам во такви работи

Непосредна врска до пораките: 448
11.12.2009 10:44:43   
mother 29
јас греота е да се жаламuser posted image

како е жени?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 449
11.12.2009 10:45:56   
mami
работно и напнато од сабајлеuser posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?