Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ти не од што сакаш, мораш..да не го мислиш цело време кај мене мм се лутеше што пијам пиво додека бев бремена, а мене толку ми беше слатко па секое излегување барем по една флаша си пиев...освен кога веќе бев средина на 9ти, ми правеше тешко па паузирав
Da bre ubavo shopinguvavme se dodeka Monika ne pocna da bara da jade, pa vo sred Mega market jadese ovosen jogurt, ja si ponesov za sekoj slucaj, zasto znam kakva e . Si kupivme se za doma sto ni treba namirnici.Posle bevme za mene da si kupam nesto, si kupiv farmerki i tunika, mazmi kosula i nekoj duks a na Moni igracka bebe i mobilen telefon. Pa uste pravi i moabet.A i da nezaboravam crtan film FIFI i kupivme.