Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Млекото се става во тенџере на оган, кога ќе се стопи му се додава квасецот и шеќерот и се меша. Во подлабок сад се става брашното, посолуваме, и додаваме 3 лаж масло. Содржината со млекото ја додаваме во садот со млекото и промешуваме. Продолжуваме тестото да го месиме и го оставаме да стаса 30тина минути. Стасаното тесто го месиме на разбрашнета маса и го делиме на 6 еднакви делови и формираме топки. Со сукало од првата топка развлекуваме кора. На средината премачкуваме кечап, мајонез, ставаме коцки шунка и кашкавал. Истата постапка ја применуваме и кај останатите топчиња, и така ги приготувавме панцеротите. Понатаму панцеротите ги свалкуваме во јајцата и во лебните трошки. Ги ставаме во намрснета тава за печење. Печиме 20 минути на температура од 200 степени. Испечените панцероти ги наросуваме со ренданиот пармезан.
аууу а kako само ми се јаде..ммм, па ова крофниве ммммм. Инаку Весна е добра, се слушнавме пред малку, се нервира дека немало топла вода и неможела д се измие па ке барала да и донесат борова вода или ке го брка мажле да и однесе :) најважното- ја доела Јана веќе, и било прекрасно...леле па јас цел ден неможам да се смирам, се од среќа си подплачнувам...
Леле РР-ки, покрај вас се чувствувам детуле дека немажена, иако по годините не сум Како да не припаѓам тука, но сепак се пронаоѓам во некои теми за сликите, уште да можеше да се јади од слики, се ќе изедевме