|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
11.12.2009 13:56:14   
mami
ти не од што сакаш, мораш..да не го мислиш цело времеuser posted image user posted image user posted image кај мене мм се лутеше што пијам пиво додека бев бремена, а мене толку ми беше слатко
па секое излегување барем по една флаша си пиев...освен кога веќе бев средина на 9ти, ми правеше тешко па паузиравuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1926
11.12.2009 14:02:16   
mami
повелете посна пита Рингераја

user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1927
11.12.2009 15:03:38   
mami
user posted image

еве да ве почастам за цели 6000 постаuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1928
11.12.2009 15:05:23   
Bogdancanka
ммммммм фала мами убаво изгледа user posted image user posted image user posted image user posted image за твоите 6000поста

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1929
11.12.2009 22:28:03   
mami
ајде анушке постави трпеза, мене на лаптопот тоа ми е малку потешкоuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1930
11.12.2009 23:41:08   
Bogdancanka
Ајмо на кафенце јас се во овие касни часови само кафе нудамuser posted image user posted image user posted image али што да правам ми се пие а мм не сака да ме дружиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1931
11.12.2009 23:44:05   
BEBICA
kade e kafeto bogdancankauser posted image user posted image user posted image user posted image .............

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 1932
11.12.2009 23:44:07   
Anushka
Aj, Bgdancanka, ti edno kafence, jas edno pivce i soshka, do sabajleeeeeee

Непосредна врска до пораките: 1933
11.12.2009 23:45:24   
Bogdancanka
user posted image

еве го само што го направивuser posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1934
11.12.2009 23:46:09   
Bogdancanka
се варешеuser posted image user posted image user posted image ајде Анушка ќе пијам пиво и може до сабајлеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1935
11.12.2009 23:48:26   
Bogdancanka
Анушка кај е пивото? јас решив да пијамuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1936
11.12.2009 23:48:28   
BEBICA
Lele sto ubavo kafence si svarila mmmmmm..........do ovde go osekam mirisot na ubavo svareno kafe.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 1937
11.12.2009 23:49:08   
Bogdancanka
слатко нели ајде сега еден кафе муабетuser posted image user posted image user posted image
како поминавте се шетавте денес?

Непосредна врска до пораките: 1938
11.12.2009 23:50:08   
Anushka
aaa be, Bebice, kakvo kafe vo petok na polnok!? Samo pivce! Pridruzi ni se so Bogdancanka i ke se zurkame do sabajle

Непосредна врска до пораките: 1939
11.12.2009 23:50:59   
Bogdancanka
Не туку кани давај пивоuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1940
11.12.2009 23:52:35   
Anushka
eve, eve stiga vtora krigla!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 1941
11.12.2009 23:52:42   
BEBICA
Da bre ubavo shopinguvavme se dodeka Monika ne pocna da bara da jade, pa vo sred Mega market jadese ovosen jogurt, ja si ponesov za sekoj slucaj, zasto znam kakva euser posted image user posted image user posted image user posted image .
Si kupivme se za doma sto ni treba namirnici.Posle bevme za mene da si kupam nesto, si kupiv farmerki i tunika, mazmi kosula i nekoj duks a na Moni igracka bebe i mobilen telefon.
Pa uste pravi i moabet.A i da nezaboravam crtan film FIFI i kupivme.

Непосредна врска до пораките: 1942
11.12.2009 23:53:36   
Bogdancanka
user posted image

вака ги носиш?Анушка....

Непосредна врска до пораките: 1943
11.12.2009 23:54:03   
Anushka
dali znaes na takmicenje za nazgodna zena kaj Francuz, Amerikanec i Makedonec, koja pobedila?
Taa so golemi usi i kockesta glava

Непосредна врска до пораките: 1944
11.12.2009 23:55:00   
Bogdancanka
а баш убаво сте си се shopinguvavаle а кој уште збори на моб Мониuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1945
11.12.2009 23:56:27   
STRUMFETA
Aj dajte so ke dajte,da mi pomine dremkata,sin mi oko ne zatvarauser posted image user posted image user posted image a jas ne mozam da gi otvoramuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1946
11.12.2009 23:56:43   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

а баш убаво сте си се shopinguvavаle а кој уште збори на моб Мониuser posted image user posted image user posted image

da bre se pravi vazna ko nekoja smizlauser posted image user posted image user posted image user posted image Go stava na uvo i pravi moabet.A tato ko po obicaj, pametnice tatina pa ti pricas na telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1947
11.12.2009 23:56:45   
Anushka
da, da
......
ama, znaes li zosto taa takva si izgledala za kutrite mazi?

\\\\\
za da imaat pivoto kade da go stavat i za sto (usite) da se fatat ... pri oralen seks

Непосредна врска до пораките: 1948
11.12.2009 23:58:02   
Bogdancanka
а мила ти послужи се од кафето ако не помогне ти правам појако и дуплоuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 1949
11.12.2009 23:58:24   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA

Aj dajte so ke dajte,da mi pomine dremkata,sin mi oko ne zatvarauser posted image user posted image user posted image a jas ne mozam da gi otvoramuser posted image user posted image user posted image

Lele strumfeta ti si imas maka.Samo ke te spasi kokakola so malku kafe pomesana toa ti ko energetski napitok no ti ne smees toa da go pies posto dois.

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 1950
Страница:   <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?