|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
30.12.2009 14:21:51   
profesorica
ние утре до кај 12, валјда ке правиме гозбаuser posted image user posted image user posted image а во сабота не сме!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 951
30.12.2009 14:23:56   
majka 79
ni utre, ni sabota ne sum na rabota. znaci ke se odmorime ubavo

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 952
30.12.2009 14:25:55   
Natasha5
јас не сум ни утре ни во сабота ,тек на 11 треба да се јавам јупиииииииииииииииииииии

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 953
30.12.2009 17:11:39   
Еца
здраво, има ли некој да ме дружи?user posted image Јас само што се вратив од центар, гужва низ трговски, лудница, бев на отварање на новиот бутик за италијански долен веш intimidea,лудница работи има, а квалитет што да ви раскажувам. Инаку и купив на Мартина ранче, здравје од понеделник оди во градинкаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 954
30.12.2009 17:14:28   
Mamicka3
Има ,има ама нешто слабо,инаку со здравје да си го носи ранчето Мартина,а за гужва јас бев вчера низ трговски турканици па ние искористивме и си купивме нова елка

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 955
30.12.2009 17:20:48   
Еца
баш турканици, народот троши пари, леле-леле, ова новогодишната еуфорија те влече да трошиш пари, ама јас си останав на своето и ништо не потрошивuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 30.12.2009 17:27:11 >

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 956
30.12.2009 18:08:56   
Enika
Апа у маркетите е шо да ви зборам...сите купуваат ко да после нг нема да има хранаuser posted image се изморив чекајки ред на каса user posted image Се надевам не треба да докупам уше нешо зашо цркнав

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 957
30.12.2009 18:51:28   
Bibi_S
user posted image user posted image user posted image Леле стварно е така, од што ги гледам луѓето како во навала купуваат, си викам дај брзо да си купам се што ми треба за неколку дена, да не снема после. А кога ќе видиш, само 1ви е неработен ден, потоа се се враќа во нормала. 

Every cloud has a silver lining

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 958
30.12.2009 19:02:13   
Еца
леле што ми се случи, тотална збунка сум, си мијам садови во кујна и некој ѕвони на врата, отварам и гледам едно девојче од 14 години и во чинија ми носи неколку парчиња благо, живеат во станот наспроти нашиот и знам дека се Турци, но девојчето не знае македонски и ми ја дава чинијата се смешка, а јас и свекорот стоиме и јас не знам како да изреагирам, дали треба да земам едно праче, а таа се смее и покажува дека целата чинија да ја земам.Се чудиме со свекорот дали им е празник, па какво е благото,а тоа со млеко и гриз мислам е...не знам дали некој знае дали им е празник или така им е адет пред нова година, дали треба кога ќе им ја вратам чинијата нешто и јас да однесам, нели глупаво би било празна да им ја дам...ајде помош мамички, не сакам да ги навредам. Знам само дека и мажот и жената се професори по турски на некој универзитет.

< Поракaта ја уредил Еца -- 30.12.2009 19:03:11 >

Непосредна врска до пораките: 959
30.12.2009 19:29:32   
BEBICA
E darga Eca jas neznam dali im e praznik no znam deka od damnina ostanalo prazna cinija ne se vraka.Taka barem baba mi me ima nauceno.
Toa ti e sovet od mene.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 960
30.12.2009 19:31:25   
pacuvce
Aman bre luge,da ne kazale posle NG deka ke bide kraj na svetot???Otidov do Tineks da kupam pampersi za maloto,a bre toa lugjeto kako ludi kupuvaat,se trosat pari na golemo...Ne se gledaat ceni,ma se se kupuva...Navisitna sme cuden narod...Ako slednive nekolku dena slusnam nekoj deka se zali oti ne stiga za zivot,ke mi se kaci pritisokot dvesta...Trebase da slikam i da imam dokaz deka Makedoncite sepak imaat pari za trosenje...So isklucok na nekoj siroti,za koi i NG e kako sekoj drug den vo godinata...Vecna borba so gladot,studot i opstanokot...Eh,koga bi mozela da im pomognam na tie luge...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 961
30.12.2009 19:46:07   
Еца
ех Пацувче, па ти од сега ли е така, тоа секоја година така се прави.

Туку  луѓе па каде сте сите, бреееее домакинки сите, спремаат за утре. Само мене ли исто ми се фаќа дали е Нова година, си нарачав торта утре ќе ми биде готова, мм го стави зајачето да стои во некаков сос, утре само некоја салата да направам и доста еuser posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 962
30.12.2009 20:13:29   
ripce
има некој тука или сите се разотидовте?  user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 963
30.12.2009 20:24:34   
Mamicka3
Еве ме и мене досега правев торта утре ни е годишнина од брак ,а и роденден му е на маж ми....лелле ќе има славење до бесвес

Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 964
30.12.2009 20:24:36   
Еца
еве ме мене, јас сум тука, ја избањав Мила, сега се успива до мене а јас да видам што има, баш денес е мирно сите се некаде

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 965
30.12.2009 20:27:33   
Еца
ауууууууу Мамичка3 па тебе утре ептен весело ќе ти биде, ќе паднат подароци, бакнежиuser posted image јас и вукам на Анушка, Мила ја направивте во Минхен, сега еден син на Златибор, таа се смее.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 966
30.12.2009 20:39:23   
Mamicka3
хехе Еца минатиот 31 бидна и Трајче ...златце на мамаuser posted image user posted image user posted image

Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 967
30.12.2009 21:03:08   
Enika
Еве сум и јас ве ѕиркам...правам салати за утреuser posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 968
30.12.2009 21:07:22   
Bogdancanka
Здраво женски како е ?user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 969
30.12.2009 21:11:46   
Еца
Еника кои салати ги правиш? Јас утре ја планирам пилешката, руската (по сугестија на свекрвата) и онаа со туна и ситни макарончиња.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 970
30.12.2009 21:15:15   
Iva
Море, море домаќинки се развредниле сите. Јас немам време ништо посебно да правам. Тео еве уште има температура и вечерва ќе водиме бориби осеќам. Утре ќе направма само една чоколадна торта и толку.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 971
30.12.2009 21:22:36   
mis.
цел ден сум турбо правам еден колач се пакувам за пат немам време за ништо

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 972
30.12.2009 21:23:00   
Enika
Пилешка и руска Ецаuser posted image Мајка му на Лука ке праи други две и доста ни се user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 973
30.12.2009 21:23:20   
mis.
обожавам салати еника еца дај напишете рецепти за салатитеuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 974
30.12.2009 21:28:08   
pacuvce
More epten ste bile domakinki...Jas ke dobijam pola od ruskata na svekrva mi,taka da za ovaa godina sum raat...
A ti mis,kade...Vo roden kraj...Blaze si ti...Ke promenis malku...

< Поракaта ја уредил pacuvce -- 30.12.2009 21:29:51 >

Love is in the air

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?