|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
30.12.2009 21:30:59   
STRUMFETA
Eeeeeeeeeej kako denes ve citam "na rati".Kako e raspolozenieto.Koj kade otide.Jas nesto ne se cuvstvuvam kako sto treba i cel den odmaram,i nisto posebno nemozev da spremam za utre.Ajde utre nesto nabrzinka:(((((((((((( 
A kolku sakav samo nesto vakvouser posted image

ili vakvo

[link=http://www.coolinarika.com/repository_images/image_raw/199709/blowup][image]http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/1/8/18642a9ddce06aad197552dc73e1d35f_content_large.jpg" alt='user posted image'>

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 976
30.12.2009 21:31:57   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Draga Eca,bidejki tvoja Mila i moj Bojan se tuka nekade so vozrasta,koga trgnuvas na rabota i koj ke ti ja cuva Mila koga ke pocnes???

Eca,jas vcera te prasav ova,ama ti izgleda vo guzvive ne si go procitala i ne mi odgovori...Znaci???

Love is in the air

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 977
30.12.2009 21:33:59   
BEBICA
Lele Strumfeta bas si se potrudila.Bravo me voodusevuvas so ideuve.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 978
30.12.2009 21:34:41   
melody
Eve Eca jas da ti odgovoram vo vrska so prasanjeto od prethodno.
Znaci turcite nemaat nikakov praznik denes,verojatno sakale da ve pocastat za nova godina,a ubavo bi bilo koga ke go vrakas tanjirot da ne go vrakas prazen.user posted image
Inaku blaze si vi na site sto si pravite po nesto za nova godina.Jas vo hotelov sum ogranicena i jadam samo oni sto ke spremat ,a ako sakam nesto sama da napravam toa e samo tostuser posted image .Sonuvam koga ke si dojdam vo MK kaj majka mi da gi jadam kiflickite nejzini,posnata sarma i ruskata salata.A jas za mene koga ke se vratam ke si napravam edna francuska i ke izedam mnooooogu pavlaka zosto vo turcija nema ni p od pavlakatauser posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 979
30.12.2009 21:37:35   
Еца
епа штрумфета, на работа и овозможи си го ова. Јас за жал не можам, ама пак ќе ми биде весело, золвата со маж и, двете деца, и н ие домашните, ех ќе помине додека трепнеме.user posted image Ккао и да ејас еве ви пријавувам, дека утре прва ќе ви честитам Нова годинаuser posted image Се надевам ќе имам некој во барот да се напиеме по нештоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 980
30.12.2009 21:38:32   
Еца

Draga Eca,bidejki tvoja Mila i moj Bojan se tuka nekade so vozrasta,koga trgnuvas na rabota i koj ke ti ja cuva Mila koga ke pocnes???

Eca,jas vcera te prasav ova,ama ti izgleda vo guzvive ne si go procitala i ne mi odgovori...Znaci???

Еј извинете не сум прочитала, Мартина од понеделник оди во градинка, а Мила ќе ми ја чува жена.

Непосредна врска до пораките: 981
30.12.2009 21:41:47   
mis.

A ti mis,kade...Vo roden kraj...Blaze si ti...Ke promenis malku...

Да ќе си идам во поранешната моја дома,ќе полнам батерииuser posted image

Непосредна врска до пораките: 982
30.12.2009 21:42:01   
pacuvce
Uf,lele jas uste od sega se tufkam kako ke bide...Me faka strav...Ke se cuvaat so svekrva mi,ama pusto uste od sega mislam dali ke mozat...

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 983
30.12.2009 21:43:40   
Еца
а зошто да не можат...ајде немој така, јас згрешив со поголемата, ама затоа овој пат нема да ја правам истата грешкаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 984
30.12.2009 21:52:59   
Bile
Eca izvini jas ne sum bas vo tek so rabotite.......
Kade i koga pocnuvas so rabota???????

Gorana i Stefani

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 985
30.12.2009 21:57:17   
Еца
Ќе работам за Рингераја, но овој пат од канцеларија. Секако ќе работам и од дома но поголемите работи ќе ги извршувам од работното место како уредник на Рингерајаuser posted image И се надевам дека нема да ве разочарам, затоа секој кој има било какви сугестии, замерки, предлози за нашата РР може да ме контактира и преку пп.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 986
30.12.2009 22:02:07   
pacuvce
Koj ke i najde zamerka na nasata RR,vednas mu frlam user posted image ...Vakva bliskost so luge koi nikogas ne sum gi sretnala,dosega ne sum pocustvuvala...Izgleda deka site sme na ista branova dolzina i zatoa ni odi muabetot...user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 987
30.12.2009 22:14:07   
Еца
добро Пацувче не е секогаш се совршено, можеби некој и има замерки и тоа е нормално и очекувано, но од нив можеме многу да научиме и да бидеме уште подобри. Како што ништо не е совршено, така и нашата рр, но барем се трудиме, нели?

Туку јас не можам да ви опишам колку бев среќна што рр конечно во март месец дојде и во Македонија, бидејки секое дружење во Хрватска јас дома си пуштав по некоја солза што не можев да бидам со моите пријателки кои секогаш беа тука за мене, а сега ве имам Вас и мислам дека сум многу многу богата, бидејки можам за било што во секое време да ми се најдете. И не само мене, туку на секој еден од нас. Затоа може за некој е клише, ама јас ве сакам ситеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 988
30.12.2009 22:14:57   
ripce
има сега некој за дружење или пак е празна рр?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 989
30.12.2009 22:15:51   
Еца
јас, јас, јасuser posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 990
30.12.2009 22:18:55   
ripce
јас си немам мака за спремање за Нова Година... онака ќе си ја поминеме релаксирано по дома, требаше да ни дојдат пријатели со близначките ама ништо... да не речам ќе ни биде како и секој друг ден, не дека не и се радувам на Новата Година, ама јас не сакам гужва, најубаво ми е во домашна атмосфера или евентуално кај некои пријатели ама не многу луѓе.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 991
30.12.2009 22:19:34   
nadica
еве ме и мене ама вонредно надица нема абер за спиење user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 992
30.12.2009 22:21:21   
nadica
каде се бесплатните пораки?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 993
30.12.2009 22:24:35   
Еца
не знам, изгледа има некаков проблем, ајде здравје после празниците ќе видам каде е проблемот. Значи не е само кај тебе Надица, секаде се блокираниuser posted image како што приметив

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 994
30.12.2009 22:24:45   
Bile
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Туку јас не можам да ви опишам колку бев среќна што рр конечно во март месец дојде и во Македонија, бидејки секое дружење во Хрватска јас дома си пуштав по некоја солза што не можев да бидам со моите пријателки кои секогаш беа тука за мене, а сега ве имам Вас и мислам дека сум многу многу богата, бидејки можам за било што во секое време да ми се најдете. И не само мене, туку на секој еден од нас. Затоа може за некој е клише, ама јас ве сакам ситеuser posted image user posted image user posted image

Se nadevam deka i jas spagam vo "site".Iskreno i mene mi e ubavo ovde se cuvstvuvam ubavo i drago mi e sto i jas ve imam vas i navistina stanavte del od mene. Sekoja slobodna minuta ja koristam da bidam so vas dragi moi.

Gorana i Stefani

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 995
30.12.2009 22:26:18   
nadica
ок ецке не се секирај user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 996
30.12.2009 22:27:23   
Еца
Па нормално Биле дека си дел од нас. Мене сите вие многу ми значите и јас се радувам на секоја нова информација поврзана со Вас и работите кои ви се случуваат во животот, како и се растажувам секогаш кога на некоја од нас не и е се подмачкано.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 997
30.12.2009 22:59:13   
Bile
cccc nitu isrediv nitu iscistiv po doma
abe ne mi se stanuva od kompjuterot
ako stanam samo mislam sto li pravite za sto diskutirateuser posted image

Gorana i Stefani

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 998
30.12.2009 23:02:01   
BEBICA
Ringeraja e zarazauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja so nea si legnuvam i so nea se budam.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 999
30.12.2009 23:04:44   
pacuvce
Bebice,jas i ti vcera napravivme otvaranje...Uste vo 7.30 pred kompjuter...Sreka sto sum sama doma,inaku sigurno bi rekle deka nesto mi fali...user posted image user posted image user posted image ...Ama ako,mene da mi e ubavo...

Love is in the air

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?