|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
13.6.2009 13:38:51   
Julie1
Ke setame cesto i po drugi gradovi, pa Paleska nekogas kenibides i ti domakinka za nekoe druzenje vo tvojot grad!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 551
13.6.2009 15:03:24   
Палешка РР
Договорено !!! user posted image  user posted image  user posted image  

Едвај чекам да ве запознаам сите tuto completo user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 552
13.6.2009 15:31:10   
Natasha5
Убаво да си поминете денес и чекаме слики.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 553
13.6.2009 15:45:32   
Еца
user posted image user posted image user posted image Обавезно слики без гајле, само што нема да бидат комплетни, бидејќи ќе ве нема васuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 554
13.6.2009 16:46:28   
lide78
ubavo da si pominete.pozdrav

Колку убав ден!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 555
13.6.2009 16:50:12   
lide78
многу ми е криво што нема да дојдеме,се надевам ке има уште вакви средби.user posted image

Колку убав ден!

(Одговор на членот lide78)
Непосредна врска до пораките: 556
13.6.2009 18:56:02   
agnes77
чао, како сте, жели нетко швепсuser posted image
ја сам била мало у илегали, али стално вас пратим и мислим на васuser posted image

(Одговор на членот lide78)
Непосредна врска до пораките: 557
13.6.2009 18:58:36   
denicka
fala za cajceto mami. neznaev deka tuka i si piuckate  user posted image  user posted image  tie sto se doma ajde na edno popladnevno kafeuser posted image user posted image user posted image . a utre ke ni raskazat kako si pominale. vecer ke bidat umorni za pisuvanje user posted image  user posted image  pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 558
13.6.2009 22:57:50   
mami
ах уморни...уморни се Анушка и Елена со толкави мешиња...user posted image user posted image user posted image ние другите имаме кондиција за трчањеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 559
15.6.2009 15:01:23   
Еца
Ајде, ајде колку не има сите дојдете на по една пијачја во барот, мамички, ајде да не седам сама, мислам трудница, 34 недела сама на шанкuser posted image Која што сака, ајде јас честамuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 560
15.6.2009 15:04:27   
mami
оф мори мајко..вие трудните кога ке посакате нешто како да не ви исплни човекuser posted image user posted image user posted image user posted image еве јас сум за пивце, ладничко

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 561
15.6.2009 15:15:31   
Natasha5
девојки еве и јас да се напијам едно пивце пред да патувам.тргнуваме за Скопје после 17 часот па малце да се оладам.
А и да се напиеме по едно кафе што викате?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 562
15.6.2009 15:30:20   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите да имаuser posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 563
15.6.2009 23:17:18   
mami
ајде кој е заuser posted image или за user posted image ? мене ми се јаде нешто благо, отидов да отворам некоја од чоколадите на син миuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 564
15.6.2009 23:46:29   
Julie1
Mami дај една коцка чоколатце user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 565
15.6.2009 23:51:57   
mami
па да ти кажам уште толку има...некоја коцкичка, ко што сум нервозна можам цела торта да изедам а не чоколадо...user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 566
16.6.2009 0:08:52   
Julie1
Mami, еве јас си јадам велнес колачиња со чоколадо и јас сум нервозна ако ти е некоја утеха, не си сама. Касни ако сакаш и овие се доста калорични user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 567
16.6.2009 0:23:56   
Julie1
Mami, ме остави сама тука не си фер навистина.... Осамена сум и нервозна, колку убаво се чуствувам нели user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 568
16.6.2009 0:29:17   
Nikolina
не си сама Јуле има усте некој коој не спиеее,сто ке се напиес да не пијам сама јас си пијам увин цај оти имав мака пред некој ден со бубрезите ама помин асега пијам превентивноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 569
16.6.2009 0:47:04   
Julie1
Е добро е Даниелче ајде и јас чајче ке пијам. Како си ти? Што има ново старо?

Да не си и ти за благо, остана од чоколатцето од Лука (синчето од Мами) а еве гледам и велнес колаче има уште едно, повели...

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 570
16.6.2009 1:07:18   
Nikolina
е фала,абе се нервирам со ова бакериите што ги имам ти викам пред некој ден ме болеја бубрезите сигурно од ешерихијата ама пиев антибиотик амосиклв и едни таблети од брусница и увин цај и незнам усте сто повеќе одвај чекам да дојди понедлник за уште едно испитување да на правам незнам колку си запознаена ама имам и стрептокока ја иамв одамна ја излекував и ете сега пак се јави,многу ми е страв и ете сега се занимавам на фб да не мислам на тоа а ти што си ми нервозна?

Непосредна врска до пораките: 571
16.6.2009 6:43:06   
Еца
user posted image Еве ме мене рано утротоuser posted image нешто не можев да спијам цела ноќ, па мислам решив да не се мачам туку да дојдам да ис поработам малку  user posted image   ајде малку утринска гимнастика user posted image така, така, user posted image и доста е. Која сака кафе нека се послужи, сега малку одмор  user posted image

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 572
16.6.2009 10:37:08   
mami
пошто елена не раздвижи од сабајлечки..ајде сега јас ви нудам  user posted image и сите телефоните во рака и прајте атмосфера за партнерот

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 573
16.6.2009 14:29:28   
agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ајде сега јас ви нудам  user posted image и сите телефоните во рака и прајте атмосфера за партнерот

браво мами, одлична идејаuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 574
16.6.2009 14:30:26   
Еца
 user posted image Агнес па каде си ти, баш те мислев? Како си, што има ново?user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?