|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
4.6.2009 14:33:37   
Julie1
Се има за пиење за јадење. Еве јас сега кркам сладолед Бест чоколадо со лешници мммммммм и после една кока кола и на диета од утре user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mila)
Непосредна врска до пораките: 501
4.6.2009 15:09:11   
mami
јас моментално додавам во себе 700 калории и едно чудо масти и незнам што со гоооолем комбиниран од 7, а после може еден добар сладолед и чекајте ме кај базенот

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 502
4.6.2009 20:19:03   
agnes77
Drage prijateljice, ja se samo malo javljam. Danas ima moj muž rođen danuser posted image , tako da ja častimuser posted image
A moj brat je na službenom putu u Makedoniji, ja sam se nadala, da budem prva ali moj brat je pobediouser posted image . Javio se je putem maila i dobila sam ovu fotkuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 503
4.6.2009 21:23:03   
Еца
user posted image user posted image user posted image Агнес те чекаме и тебе не брини се!!!user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 504
4.6.2009 21:23:46   
Natasha5
Срекен роденден на маж ти Агнес.Бидете здрави,срекни весели.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 505
4.6.2009 21:24:56   
Еца
Да, да Срекен роденден, и наредната година со детенце да си го славитеuser posted image user posted image user posted image Зедно се надеваме user posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 506
4.6.2009 21:25:24   
mami
user posted image за славеникот..нека му е срекен роденденот и на следниот здравје да имате дечиња кои ке го разубават...

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 507
4.6.2009 22:42:24   
Еца
Има ли некој за user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 508
4.6.2009 22:44:25   
mami
јас маче, мм си заспа успивајќи го Лука,се прашувам кој кого успалuser posted image  па еве си гледам ЦСИ..ајде еве и од менеuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 509
4.6.2009 22:53:10   
Еца
Леле јас ова моето не можам дас го легнамuser posted image сабајле ми стана во 10.30, па попладне двете сме дремнале еден саат и сега овци ке броиме дветеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 510
4.6.2009 23:23:49   
mami
епа со срека успивањето јас отидов да си ги гушнам мажињата мои..се читаме утре...добра нок

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 511
8.6.2009 11:01:50   
mami
ЈАс еве да ви се извинам дека ме немаше два дена ни под дрво ни под камен..ама затоа имав прекрасен викенд а особено вчерашниот ден... бевме со Лука цел ден во парк и со тетките негови- моите другарки кои го обожаваат- и после ни се приклучи тато и седнавме во кафанаuser posted image и заглавивме до 21ч...се на се добро поминат ден, Лука заспа и не мрдна до сабајле...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 512
8.6.2009 11:13:04   
Еца
user posted image user posted image user posted image И јас имав турбо викнед, генералка во цел станuser posted image user posted image user posted image сигурно сум симнала 200, 300 грамаuser posted image user posted image user posted image најважно е дека сега ми мириса на чистоuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 513
8.6.2009 11:21:22   
mami
ааа кога ке фатам да те тепаммммм..треба да одмараш море трудно!!!! лежи таму не се зафркавај...пушти мт нека чисти со Мартина во дует

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 514
8.6.2009 11:31:06   
lide78
ne mozam da vi opisam kolku ste super i navistina vaka vremeto pred kompjuter ne mi e zaludno potrosen,luge ne mozam da se odlepam,pa ni do prodavnica ne sum bila 

Колку убав ден!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 515
8.6.2009 11:33:01   
Еца
user posted image user posted image user posted image Еве Лиде можеме и да се размрдаме малку, ааааа не сме си пустиле музикас цело сабајле.Ајде одам до РР РАДИОuser posted image

(Одговор на членот lide78)
Непосредна врска до пораките: 516
8.6.2009 11:35:58   
Еца
http://www.youtube.com/watch?v=ORSLDdFXHC0

Непосредна врска до пораките: 517
8.6.2009 11:36:24   
lide78
a da se razmrdam jas do SP market?user posted image user posted image user posted image

Колку убав ден!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 518
8.6.2009 11:41:30   
mami
ааа вака не играме...само да се размрдаме..а да јадеме нешто? јас треба да качам некое килце...ви текнува? ич не соработувате со мене...ке одам да си најдам нешто вкусно сега па ке ви го пратам...

Непосредна врска до пораките: 519
8.6.2009 11:48:48   
mami
Еленче мене ми е оваа сепак најхит од цртанот http://www.youtube.com/watch?v=F3RCXtB2-GE

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 520
8.6.2009 11:50:56   
mami
http://forums.vmacedonia.com/members/sisi-11439-albums198-da-ne-ste-gladni-picture1358-hamburger.jpg][/link]

< Поракaта ја уредил Elena -- 8.6.2009 11:52:03 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 521
8.6.2009 11:51:54   
mami
ајде кој за што е? хамбургер, дупли хамбургер, комбинирам, пица, нешто ова она...ми се јаде ке изедам некого готовоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 522
8.6.2009 11:53:42   
Еца
Ало мами, биди малку солидарна, овде има и трудни кои не мислат да станат мечиња за време на бременсотаuser posted image ама ајде една пица,уф мислам едно прченце пицаuser posted image А лиде ти ако веќе оди до СП земи по еден сладоледuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 523
8.6.2009 12:04:36   
Еца
Додека да сварам кафе и завршам некои обврски, уживајте максимално во оваа песна user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Gaa8TjCa8ws

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 524
8.6.2009 12:05:01   
mami
Вие трудни треба да јадете за двајца..како ве учеа бабитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image а сладолед може..прифаќам..некој поголем..- сладолед мисламuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali moze da ima posledici od epiduralnata anestezija?

Da (0%)

Ne (17%)

Mozebi (83%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!