Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 14.1.2010 10:01:25
mother 29
Bibi,jas bas vcera si pomosliv kaj si...........da ne ima novo a nie ne znaeme
konecno doma a?sega malku odmori se i cekame novosti............najdi nekoja komsika so p.c i dremi na kafe kaj nea sekoj den hahhhah dodeka si nabavis!???????
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.1.2010 11:16:55
pacuvce
Седнав да си се напијам едно раат кафенце...Андреј го пратив со мм на претстава во театар,а бебушот го заспав...Уживам во тишината...Тоа некогаш ми е толку потребно...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.1.2010 11:37:03
bablgam
Prijatno kafence na site i jas ve druzam ovaa kasno utro.Lana e so tato se drzat i gledaat crtan film jas barem kafeto da go ispijam na raat....ajde pa da se opravame po doma..:)))))
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.1.2010 13:20:51
mlada85
Da vi kazam iskreno neznaete kolku se osekam super otkako se zacleniv na forumov. Se sto me interesira doznavam citam secie mislenje i iskustvo sto prethodno nemase od da go dobijam.Sekogas koga imam vreme se uklucuvam i stvarno ste super posebno za tie kako mene koi sega stapuvaat vo brak i sakaat prinova!SUPER STE POZDRAV